Кауфланд - тема 32

• 69 321
  • 730
  •   2
Отговори
# 360
при нас гледам сложили стелаж на есенс с гримчета, от кога започнаха и търговия с тях.
Още в края на юли ги гледах стелажите на Есънс. Лошото е, че понякога виждам в различни части на магазина разхвърляна козметиката им (тествана, чопната с нокът и т.н.) Sick Crazy
Също има и стелаж на самобръсначки Филипс (а не помня някъде в брошура да е обявено newsm78 ).
Някой от Пловдив все пак не може ли да погледне влагоулавящите таблетки Церезит (обикновените) дали по другите магазини са все още 6,99лв или са вече 13,99лв? Praynig

При нас чак сега дойдоха, нормално за по-малкия град

# 361
На мен днес ми дадоха 2 точки без да ми кажат къде и за какво да си ги лепя. Rolling Eyes

# 362
  • Варна
За някакви скъпарски тигани и тенджери. На мен ми дадоха 6 за сметка 15 лв. Grinning 

# 363
Не им ща тиганите. Сметката ми беше 20 и малко.

# 364
Вчера за 100.50 лв. ми дадоха 12.
Ако някой ги иска...налепих 10,останаха 2 Grinning

# 365
На мен за сметка с 3 стотинки по-малка от 30лв. ми дадоха 3 точки, после за няма и 10 лева ни дадоха 2 точки.... Laughing От скъпарските неща ми харесват само тигана за палачинки и касеролата - но всъщност, нямам в момента нужда точно от такива неща. Wink

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 00:06 от dolce miele

# 366
  • somewhere over the rainbow

Случвало ми се е в Билла преди години. Охраната ме пита за мокрите кърпи в дамската ми чанта. Решили, че е нещо друго
А как разбират какво има в дамската ви чанта?

При нас няма Есенс, а аз ги харесвам.

Яд ме е на ММ, че не е взел кетчупа Heinz. Ще се ходи пак.

# 367
Не помня с точност, сигурно съм бъркала за нещо в чантата или са се подавали

Случвало ми се е в Билла преди години. Охраната ме пита за мокрите кърпи в дамската ми чанта. Решили, че е нещо друго
А как разбират какво има в дамската ви чанта?

# 368
Аз само в К намирам кетчуп Премиум на Дерони,Хайнц пасти да яде.
Истински и вкусен кетчуп Simple Smile

# 369
Трябва да го пробвам. До сега не съм срещала по-истински кетчуп от Хайнц, но се радвам, че има и български такъв. Дано е и по-евтин Simple Smile

# 370
  • Пловдив
Кетчуп...че и истински  newsm78 Имали токвоз нещо?

# 371
Трябва да го пробвам. До сега не съм срещала по-истински кетчуп от Хайнц, но се радвам, че има и български такъв. Дано е и по-евтин Simple Smile
Хайнц е като оцветена вода,като все едно да изплакнеш буркан от лютеница Grinning в сравнение с Дерони-то.
Има си вкус на домати,и се прави от малко повече домати на 100 мл.,отколкото Хайнц,специално съм се зачитала Simple Smile

# 372
Хайнц е като оцветена вода,като все едно да изплакнеш буркан от лютеница Grinning в сравнение с Дерони-то.
Има си вкус на домати,и се прави от малко повече домати на 100 мл.,отколкото Хайнц,специално съм се зачитала Simple Smile

Супер, благодаря!

Кетчуп...че и истински  newsm78 Имали токвоз нещо?
Аз чета етикета, ако той лъже, и аз лъжа. За мен е истински, когато не съдържа друго, освен домати, вода, захар, сол и евентуално някакви други естествени подправки.

# 373
Хубав пазар направих ,много съм доволна!😋
Банани,10бр.авокадо (приличен размер),чери домати, кетчуп"Heinz",леща,хималайска сол,брашно"София Мел"-1.07лв.Сладки неща,чипс в кутия....общо взето повечето неща от седмичните промоции...и др.
Приятен уикенд на всички! 😊

# 374
Откога се дават скречкартите за покупка над 25 лв? Днес не ми дадоха

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 22:53 от Dream Team

Общи условия

Активация на акаунт