Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 315
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Tintina, ти в Бс би ли препоръчала лекар, който добре работи върху устни?

Smile е хубав филър.

Фръц, за съжаление не. Моят критерий е да не си личи, че устните са пипани. Имам наблюдения върху работата на д-р Драголов, Кенолова, Антоанета Йорданова. Може би клиентките са искали това, което се е получило, но личи.  Хвалят д-р Зъбова, за нея нямам наблюдения. В "Оксиком" идва една д-р Иванова, и за нея нищо не мога да кажа.

# 721
Няма ли друг читав лекар в Пловдив за филър и кодове? Отчайващо е чак вече!
Една дама ми е писала на лични с препоръка за лекари, поставящи филър в устни, но аз искам за повече процедури-ботокс, кодове.
На моите устни ми поставиха Теосиал RHA 3, това разбрах. Не знам подходящ ли е за устни и дали от това са ми топчетата?

# 722
  • София
Aurora, устните ти са много красиви, имат ли филър или това е само перманентен грим?

Благодаря!
Имам и филър в устните.

# 723
Aurora, благодаря. Еми Иванова ли ти е поставяла филъра?

# 724
Tintina, ти в Бс би ли препоръчала лекар, който добре работи върху устни?

Smile е хубав филър.

Фръц, за съжаление не. Моят критерий е да не си личи, че устните са пипани. Имам наблюдения върху работата на д-р Драголов, Кенолова, Антоанета Йорданова. Може би клиентките са искали това, което се е получило, но личи.  Хвалят д-р Зъбова, за нея нямам наблюдения. В "Оксиком" идва една д-р Иванова, и за нея нищо не мога да кажа.
Мерси за инфото. Йорданова съм я зачеркнала откакто преди 5 год ме изгориха зверски при лазерна епилация в нейния апартамент- не лично тя, но отношението на екипа относно този гаф ме ориентира да прекратя да си давам парите там, а смятах да продължа и с други процедури.

# 725
   Момичета, някой има ли отзиви от тази мезотерапия  RHA1 + Redesity I 1ml.? Моят дерматолог ми я препоръча, тъй като съм  с много тънка и дехидратирана кожа. Само че 3 процедури ще ми дойдат извън финансовите възможности, предвид че утре ще сложа и филър. Та се чудя ако направя само една дали би имало смисъл или да се насоча към курс от няколко по-евтини мезотерапии:rolling_eyes:Утре ще говоря пак с него, но ако някой е правил ще ми е полезна информацията.

Отделно той ме навива за устни /ама аз си имам:)/ може би за контур и освежаване ще изглеждат по-добре, ама като чета за Теосиал Кис и съвсем се разубеждавам...Макар, че избора на доктор за такъв тип процедури за мен е решаващ, та не знам проблема във филъра ли е или в лош избор на доктор...

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 11:55 от mi6i

# 726
А някой правил ли си е скийн бустър мезотерапия с Рестилейн?

# 727
Момичета, според вас това заслужавали си? 
Ако някоя от вас има наблюдения или мнение за конкретната клиника, моля да сподели.

https://www.ofertomat.bg/Bez-bolka-Lazerna-liposuktsia-za-3100-l … istems-p4603.html

Здравей, тъй като и мен ме гонят годинките, попадала съм и аз на тази оферта. Честно казано бих си направила липосукция. Коя жена не мечтае за изваян корем и бедра, за красив бюст и т. н. Скоро четох интервю с доктор Ковачев и казва доста верни неща.
https://www.tialoto.bg/a/6-krasota/63111-d-r-milko-kovachevivoti … rgiia-promenia-zh

# 728
  • в 1001-та нощ
...
На моите устни ми поставиха Теосиал RHA 3, това разбрах. Не знам подходящ ли е за устни и дали от това са ми топчетата?

И аз имах топчета от този филър.

# 729
...

Кога и как се махнаха?

# 730
Здравейте момичета! Извинявам се за тъпия въпрос, едва ли мястото му е тук, но вече съм твърде отчаяна....
С какво се обезкосмявате? Пробвала съм всичко и нищо не ми се отразява добре. От коламаската ми се получават обърнати косъмчета, получават се рани и става адски грозно, пробвах фотоепилация- направих 6-7 процедури и след като спрях месец и половина след това космите си пораснаха същите както преди, със самобръсначка стават като на мъж.... моля ви, постветвайте ме нещо! ☹

За мен по-добро от лазерната епилация няма, стига да не си с  много светли косми, тогава няма как да ги хване.

# 731
  • Пловдив
Аз съм много доволна от д-р Ива Стойлова. Преди нея съм ползвала услугите на други доктори за естетични корекции, главно филър и ботокс (устни, назолабиални, скули, очи, чело и т.н). Споделяла съм тук и имената, и от двете съм била доволна, но Ива Стоилова е на светлинни години като опит и умения. Това е в моите очи. Много точна преценка и много точна ръка. Да - самоуверена е (има защо), да - цените са по-високи при нея. Въпреки това аз харесвам крайният резултат - познати ми казват, че изглеждам супер, без да знаят защо Simple Smile, това търся Peace. Даже наскоро близък семеен познат ми каза - "колкото повече остаряваш, толкова по-хубава жена ставаш Mr. Green".
Не знам за другите населени места, но студиото Дермавист в което ходя в Пловдив при Ива Стоилова е без забележки. За другите градове не мога да коментирам.

# 732
  • в 1001-та нощ
...

Кога и как се махнаха?

След време (повече от година) ми беше поставен друг много пластичен филър. Преди това с игла лекарят боцна и  "разкъса" капсулите на топчетата (не става рана, не боли). Като постави новия филър - масажирах и всичко се разнесе.

# 733
Има ли в темата момичета  които са ползвали услугите на др. Балабанов от Благоевград, решила съм да си сложа ботокс и събирам мнения за него тъй като ми е на близко. Може и на лично!

# 734
Благодаря ти! Значи не е нужно да чакам, просто трябва да си поставя нов филър? И да се надявам, който поставя новия да разкъса топчетата....?

Общи условия

Активация на акаунт