Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 315
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Да, така е, но това ми предложи дерматоложката.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 18:38 от Анонимен

# 706
Да, така е, но д-р Ива Стоилова предложи това като най-добрия вариант за моето лице и тъй като тя е една от топ-естетичните дерматолози в България, реших да и се доверя.
Той действа и много по-бавно от другите.Дано има ефект.Правихте ли снимки преди процедурата?

# 707
Да, разбира се, направила съм си снимки. Но вече минаха 6 месеца и не вярвам да видя ефект.

# 708
Да, разбира се, направила съм си снимки. Но вече минаха 6 месеца и не вярвам да видя ефект.
Ако сега си направите снимки дали няма да забележите разлика все пак?

# 709
Няма разлика, наистина:)

# 710
  • София
Привет Flowers Hibiscus
С удоволствие чета темата, но се включвам за първи път, провокирана от поста на Даяна1111, именно защото моята драма с устните започна точно с Теосиал кис.
Първото слагане на филър беше февруари миналата година при д-р Александров в Club Derma-0,5ml, а резултата синини, които си носих около 2 седмици и топчета, които въпреки множеството последвали корекции все още стоят

Пооправи ги приятелка, която работи в малък град, като от февруари до май слагахме всеки месец по 0,5ml пак Теосиал,но организма ми бързо го резорбира и филъра изчезваше навсякъде, освен където са топчетата. Юли м.г понеже лятото съм във Варна ходих при Диди от Хелена фейс (доколкото съм запозната работи и в София и Пловдив) отново за корекция на асиметрия,като този път филъра беше Револакс. Лично аз съм много доволна от нейното отношение, както и от бързината и резултата на лекаря.

Последно слагах май т.г Револакс sub-q и за момента почти не е изчезнал
Това което не ми харесва е, че от множеството обождания по устните останаха следи, както и подуването над горната устна (ако някой може да ми обясни от какво се получава Grinning)
Shagy,според мен устните ти след първото поставяне са  били ужасни,но сега в хиляди пъти по-добре и хич не са лоши. Peace Харесват ми! Peace
Подуването се получава най вече,когато се боде в контура често,както и при дамите с по-големи устни.
А и си е до техника и умение на лекаря.
Виждам,че доста дами нямат топчета от Теосиал кис,но подчертавам,че аз говоря за Теосиал кис,а не другите видове Теосиал.
Може би на тези от нас,които имаме топчета е бил поставен и неправилно.А може би и не е бил подходящ за нашите устни.Всички сме с различни устни.Ето защо умението на лекаря да прецени кой филър е подходящ за дадени устни е много важно.
Първите две лекарки при които ходих с желанието да ми поставят филъра,отказаха категорично със заключението,че има огромен риск при мен от топчета.Третата,която ми го постави,каза че не го препоръчва и че вече не го поставя почти,поради точно този ефект,но щом настоявам ще ми го сложи..
И аз си имам вина,признавам си.Просто си го навих на пръстта и го направих.
За в бъдеще смятам да се вслушвам в думите на опитните лекари.
Тук каквото и да си говорим,ние не сме лекари.Няма как без да сме такива да преценим на коя даден филър как ще реагира.На една от нас дадена процедура ще даде ефект,но на друга няма.
И все пак мисля,че за доста неща препоръките от темата са много полезни.
Тук има много компетентни дами от които може да се научи много. bouquet

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 23:43 от Даяна1111

# 711
  • Бургас
Да, така е, но д-р Ива Стоилова предложи това като най-добрия вариант за моето лице и тъй като тя е една от топ-естетичните дерматолози в България, реших да и се доверя.

В тази тема имаше жена, която щеше да стигне до съд заради ужасни странични ефекти на този филър при тази лекарка. Тя й казала, че била 1 на милион поставяния. Което не е вярно. В руските форуми има описани негативни влияния - изразяват се основно в калцирания и сраствания.

Относно топ-дерматолога ще се въздържа. Лекар с репутация според мен трябва да си тежи на мястото, а не да гастролира по села и паланки и да преглежда и боде в съмнителни хигиенни условия. В Бургас идваше в къщата на една козметичка. Не в салон, у дома й! Всички клиентки в една стая, никаква дискретност и бебето на домакинята реве в другата стая. За касови апарати и документи няма да говорим. Надменна и комерсиална. Аз лично не съм доволна от нея.

# 712
А какво мислите за зъболекарите, които масово поставят филъри в устни и назолабиални и ботокс? Зная за двама, които извършват тези процедури в провинцията, в София не мога да кажа.

# 713
Момичета, ползвали ли сте Juvederm Smile? Ползвала съм същата марка Волюма за скули и съм много доволна, но не знам какво да очаквам от устните - болка при поставяне, оток, синини? Ще сложа 0,5  само за освежаване.

# 714
Tintina, ти в Бс би ли препоръчала лекар, който добре работи върху устни?

Smile е хубав филър.

# 715
Здравейте! Някой беше писал по-горе мнение за Volite. Аз съм с него. Според мен от Volite може да се очаква силна хидратация, изравняване на кожата и по-добър вид, но не и лифтинг ефект. При мен кожата осизаемо е в мноого по-добър вид, кожата сияе.
Интересно обаче, че не ми поставиха в челото. При други дами с Volite така ли беше?
Volite го дават като перфектна основа за грим. Аз след него сложих Voluma в бузи и сега ефекта е страхотен.
Сега мисля за обикновена мезотерапия в чело само, защото кожата там продължава да е суха. Също и зопочнаха да ми се появявят мънички бръчици под очите, но не искам да слагам още ботокс там. Според вас дали ще е ок ако направя една мезотерапия и под очи? А имам и филър под очите и се чудя дали и след него не ми станаха бръчиците (от повдигането на кожата)

И последен въпрос. Имам косъмчета, тип бакембарди, които много ме дразнят. Обмислям махане с лазер, но дали няма да разгради филъра?

Иначе някой беше питал за ултразвук и rf лифтинг - моят доктор ме ги забрани, защото разграждат филъра.

# 716
  • при Arctic Monkeys
Имайте едно наум с Хелена фейс. Понякога евтиното излиза скъпо. Не съм много сигурна и в квалификацията на лицата, които правят манипулациите. Казвам го като бивш клиент.

# 717
Скрит текст:

Shagy,според мен устните ти след първото поставяне са  били ужасни,но сега в хиляди пъти по-добре и хич не са лоши. Peace Харесват ми! Peace
Подуването се получава най вече,когато се боде в контура често,както и при дамите с по-големи устни.
А и си е до техника и умение на лекаря.
Виждам,че доста дами нямат топчета от Теосиал кис.Но подчертавам,че обсъждаме Теосиал кис,а не другите видове Теосиал.
Може би на тези от нас,които имаме топчета е бил поставен и неправилно.А може би и не е бил подходящ за нашите устни.Всички сме с различни устни.Ето защо умението на лекаря да прецени кой филър е подходящ за дадени устни е много важно.
Благодаря, Дияна, наистина бяха ужасни.Моите устни бяха много мънички, но никога това не ми е било комплекс и от любопитство и по съвет на познати, които са ходили при Александров отидох и аз . Не знам дали от начина на поставяне или от упойката се появиха топчетата и синините, но е факт, че при него се организирахме и отидохме 5момичета и 3 от 5-те търсехме варианти къде и как да се приведем в човешки вид. Със записан час и ясно уточнение колко човека сме, отивайки се оказа, че няма достатъчно количество филъри. Естествено той звънна и му донесоха още. Претупа ни 5-те за няма и час, което включва и упойките.... Лично аз посинях още същата вечер и ако не беше моята приятелка, която е зъболекар и от няколко години се занимава и работи и с филъри, ходи на обучения има и разни сертификати и т.н ( д-р Сгуриева се казва, но е от малък град, близо до София) да ми угажда, все още щях да съм си с топчетата, като бита. Същото се отнася и за Диди от Хелена, защото именно нейното виждане насочи ръката на лекаря с който работи.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 10:38 от bubanka

# 718
  • Милано
[
Ами продължавам да се надявам да се усети ефектът - засега не забелязвам нищо, ама хич. Simple Smile /а бая неприятно беше, освен парите Simple Smile/  забравих как се казваше лекарят - в тоя клиника на д-р Денкова на Оборище.

Ох, не искам да те разочаровам, но казано честно не очаквам да забележиш ефект, щом като не си забелязала на момента. Аз така дадох едни 800 лв за Радиес през юни, чийто ефект чакам все още да видя:)))
Тук има доста компетентни дами които могат да кажат за Радиеса но аз мисля че се чуха доста негативи за този филър в последно време.Някои от дерматолозите го отхвърлиха от практиката си.
Аз съм една от потърпевшите с Радиес😣Никога не бих повторила!

# 719
Какво се получи при Вас ако не е тайна?Кой го слага?

Общи условия

Активация на акаунт