Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 827
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Привет Flowers Hibiscus
С удоволствие чета темата, но се включвам за първи път, провокирана от поста на Даяна1111, именно защото моята драма с устните започна точно с Теосиал кис.
Първото слагане на филър беше февруари миналата година при д-р Александров в Club Derma-0,5ml, а резултата синини, които си носих около 2 седмици и топчета, които въпреки множеството последвали корекции все още стоят

Пооправи ги приятелка, която работи в малък град, като от февруари до май слагахме всеки месец по 0,5ml пак Теосиал,но организма ми бързо го резорбира и филъра изчезваше навсякъде, освен където са топчетата. Юли м.г понеже лятото съм във Варна ходих при Диди от Хелена фейс (доколкото съм запозната работи и в София и Пловдив) отново за корекция на асиметрия,като този път филъра беше Револакс. Лично аз съм много доволна от нейното отношение, както и от бързината и резултата на лекаря.

Последно слагах май т.г Револакс sub-q и за момента почти не е изчезнал
Това което не ми харесва е, че от множеството обождания по устните останаха следи, както и подуването над горната устна (ако някой може да ми обясни от какво се получава Grinning)

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 19:11 от Shagу

# 691
Само аз ли нямам топчета от теосиал кис?

И аз нямам

# 692
Привет Flowers Hibiscus
С удоволствие чета темата, но се включвам за първи път, провокирана от поста на Даяна1111, именно защото моята драма с устните започна точно с Теосиал кис.
Първото слагане на филър беше февруари миналата година при д-р Александров в Club Derma-0,5ml, а резултата синини, които си носих около 2 седмици и топчета, които въпреки множеството последвали корекции все още стоят

Пооправи ги приятелка, която работи в малък град, като от февруари до май слагахме всеки месец по 0,5ml пак Теосиал,но организма ми бързо го резорбира и филъра изчезваше навсякъде, освен където са топчетата. Юли м.г понеже лятото съм във Варна ходих при Диди от Хелена фейс (доколкото съм запозната работи и в София и Пловдив) отново за корекция на асиметрия,като този път филъра беше Револакс. Лично аз съм много доволна от нейното отношение, както и от бързината и резултата на лекаря.

Това което не ми харесва е, че от множеството обождания по устните останаха следи, както и подуването над горната устна (ако някой може да ми обясни от какво се получава Grinning)

Коя е Диди, лекар ли е? Разгледах страницата им във фейсбук на тези Хеленафейс и някои снимки ми се сториха малко страшнички за моя вкус.

# 693
  • в 1001-та нощ

И аз нямах - поставян 2 пъти през 2 години и половина.

Здравейте момичета! Извинявам се за тъпия въпрос, едва ли мястото му е тук, но вече съм твърде отчаяна....
С какво се обезкосмявате? Пробвала съм всичко и нищо не ми се отразява добре. От коламаската ми се получават обърнати косъмчета, получават се рани и става адски грозно, пробвах фотоепилация- направих 6-7 процедури и след като спрях месец и половина след това космите си пораснаха същите както преди, със самобръсначка стават като на мъж.... моля ви, постветвайте ме нещо! ☹

Фотоепилация

Аз също имам топчета от Теосиал, но ми слагаха touch up. Явно наистина, за да е траен филъра трябва да е твърд, но риска от топчета се увеличава..
Аз имам друго питане и съответно притеснение. След поставяне на филър под очите няколко дни по-късно ми се появи синина близо до мястото където е самия филър, а не където е бодено.. поставен е с канюла и ми е за втори път, като предния път нямах никакви проблеми. Трябва ли да се притеснявам и да отида да ме види др. Ванеска според вас Rolling Eyes

Филърът се поставя по-ниско от моите очаквания и избутва твоята тъкан нагоре - може просто мускулът да е по-видим и да прозира синьото през кожата. При мен имаше временно такъв ефект. Аз не се харесвам след поставяне на филъра, макар, че за Ванеска - ефектът е супер. Моите очаквания бяха различни. И ефект "торбички" си имам. Не, като при хората с торбички, но да кажем - излишен обем в тази област.. Няма да повторя и за напред ще поддържам с мезотерапия, PRF, PRP и подобни.

Все пак - отиди на контролен - да обсъдите това, което те притеснява Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 19:26 от a.l.e.n.a

# 694
Скрит текст:
Привет Flowers Hibiscus

Коя е Диди, лекар ли е? Разгледах страницата им във фейсбук на тези Хеленафейс и някои снимки ми се сториха малко страшнички за моя вкус.

Дияна е собственичката. Резултата зависи и от желанието на пациента, в някои случаи колкото повече, толкова по-добре.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 10:37 от bubanka

# 695
Благодаря ти! А как се казва лекарката, която извършва процедурите?

# 696
Цитат
Аз също имам топчета от Теосиал, но ми слагаха touch up. Явно наистина, за да е траен филъра трябва да е твърд, но риска от топчета се увеличава..
Аз имам друго питане и съответно притеснение. След поставяне на филър под очите няколко дни по-късно ми се появи синина близо до мястото където е самия филър, а не където е бодено.. поставен е с канюла и ми е за втори път, като предния път нямах никакви проблеми. Трябва ли да се притеснявам и да отида да ме види др. Ванеска според вас Rolling Eyes

Филърът се поставя по-ниско от моите очаквания и избутва твоята тъкан нагоре - може просто мускулът да е по-видим и да прозира синьото през кожата. При мен имаше временно такъв ефект. Аз не се харесвам след поставяне на филъра, макар, че за Ванеска - ефектът е супер. Моите очаквания бяха различни. И ефект "торбички" си имам. Не, като при хората с торбички, но да кажем - излишен обем в тази област.. Няма да повторя и за напред ще поддържам с мезотерапия, PRF, PRP и подобни.

Все пак - отиди на контролен - да обсъдите това, което те притеснява Simple Smile

Синьото е доста видимо и наситено(едва го прикривам) и искрено се надявам да се разнесе до няколко дни, ако не ще отида да ме види.. Относно резултатът и аз не съм възхитена от второто поставяне, може би защото се натрупа продукт при мен и както казваш има малко повече излишен обем, не където трябва (и при мен филъра е по-ниско отколкото ми се иска, но тя каза, че там се работи..)

# 697
Благодаря ти! А как се казва лекарката, която извършва процедурите?
Ако не се бъркам, Николов се казваше лекаря 🤔

# 698
И аз имам оток под очите. Аз съм с много чувствителна кожа и след почти всички процедури имам, като се задържат дълго време. Под очите прави мезотерапия, в скулите филър. Прави ги с канюла  newsm78
Пратих и снимка, каза леки масажи и Хепароид, но направо съм като с торбички под очите, ужасно е.

# 699
Aurora, устните ти са много красиви, имат ли филър или това е само перманентен грим?

# 700
  • София
Аз също съм с Теосиал кис и нямам топчета, дори мисля след Нова година да го подновявам, но сега с тези коментари започвам да се замислям.

# 701

При мен от 1мл волайт на момента имаше огромна разлика и съм много доволна, има подутини 5дни след което се вижда вече крайния резултат! Явно и лекаря си има значение.
Ами продължавам да се надявам да се усети ефектът - засега не забелязвам нищо, ама хич. Simple Smile /а бая неприятно беше, освен парите Simple Smile/  забравих как се казваше лекарят - в тоя клиника на д-р Денкова на Оборище.

Иначе аз за почистване и хидратация ползвам една машинка с йони уж Yoso pro /https://www.30somethingmel.co.uk/yoso-pro-3-step-deep-cleansing-system/
Сега не смея да я ползвам, за да не наруша нещо нещата - за домашния RF ми казаха, че не трябва да се ползва, защото щял да разруши хулаурона, но това дали мога или не не разбрах. То пък уж вкарва по-добре в кожата продукт за хидратиране, не би трябвало да пречи Thinking

# 702
[
Ами продължавам да се надявам да се усети ефектът - засега не забелязвам нищо, ама хич. Simple Smile /а бая неприятно беше, освен парите Simple Smile/  забравих как се казваше лекарят - в тоя клиника на д-р Денкова на Оборище.

Ох, не искам да те разочаровам, но казано честно не очаквам да забележиш ефект, щом като не си забелязала на момента.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 18:40 от Анонимен

# 703

При мен от 1мл волайт на момента имаше огромна разлика и съм много доволна, има подутини 5дни след което се вижда вече крайния резултат! Явно и лекаря си има значение.

Иначе аз за почистване и хидратация ползвам една машинка с йони уж Yoso pro /https://www.30somethingmel.co.uk/yoso-pro-3-step-deep-cleansing-system/
Сега не смея да я ползвам, за да не наруша нещо нещата - за домашния RF ми казаха, че не трябва да се ползва, защото щял да разруши хулаурона, но това дали мога или не не разбрах. То пък уж вкарва по-добре в кожата продукт за хидратиране, не би трябвало да пречи Thinking

Ами изчакай 10рина дни, ако няма ефект си сложи отново при друг лекар.

# 704
[

Ох, не искам да те разочаровам, но казано честно не очаквам да забележиш ефект, щом като не си забелязала на момента. Аз така дадох едни 800 лв за Радиес през юни, чийто ефект чакам все още да видя:)))
Тук има доста компетентни дами които могат да кажат за Радиеса но аз мисля че се чуха доста негативи за този филър в последно време.Някои от дерматолозите го отхвърлиха от практиката си.

Общи условия

Активация на акаунт