Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 980
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Скрит текст:
Здравейте искам да попитам какво Ви е мнението за поставяне на ХК в скулите? Какъв филър сте използвали, какво е минималното количество, при което ще има ефект и колко време ви издържа? Като с устните ли е? Трябва ли натрупване, за да издържа повече време?

Аз съм с Juvеderm Voluma, по 1 ml във всяка скула в началото, после всяка година допълване с 1 ml за двете общо, но зависи от лицето.
А долу горе колко трае ефекта?

Ами година по-късно си стои, затова и допълваме с по-малко. Но е важно първия път да се сложи достатъчно колическтво. Случвало ми се е предишни години други лекари да ми сложат 1 ампула на 5 места и ефект няма дори и моментен.

Скрит текст:
Здравейте,извинявам се за нахлуването Blush преди година и половина писах тук за информация за корекция на бюста,който стана страхотен/по думите на мъжа ми и колежки/.Благодаря на Алена Flowers Bouquet за инфото тогава за доц.Тепавичарова .Та на въпроса ми тогава една девойка си беше правила липосукция в Скин Лайн,опитах се да открия мнението и,но уви не можах.Искам да си направя на корема и бих била благодарна,ако споделите някоя правила ли е и доволна ли е.За сега си мисля за лазерна,не съм ходила на консултация първо искав да сверя часовника си!Благодаря ви предварително! Thinking

Моля те разкажи повече /може и на лични/за корекцията при Тепавичарова. Аз също съм се консултирала с нея за повдигане, но още не се решавам. Имаш ли намаляване на размера, колко беше преди и след, белезите как са?

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 10:29 от bubanka

# 166
  • На топло в неговото сърце.
Аз съм много доволна!Нямам промяна в размера и преди и сега съм 75D резултата е Уау!Имам разрез котва,като зърната ми са преместени с 10 и 11,5 см нагоре!Оперира ме на 01 Ноември миналата година  и белезите вече избледняват.Този отдолу е точно на гънката и не се забелязва изобщо. Абе гърдите ми са като на подрастваща!

# 167
виждам , че никой не е еписал относно третиране на петънца на лицето с лазер.Ще напиша как е минало след процедурата другия месец Simple Smile

# 168
И аз се интересувам от ХК в скулите, но малко се притеснявам да не седи като бузи, както при някои се получава. А за челото си мисля за ботокс, нямам кой знае какви видими бръчки там само леки хоризонтални линии, без гневна бръчка, дали ще е подходящо? На 36г. съм и не знам дали да не изчакам още с челото?

# 169
  • при Arctic Monkeys
Мен ако питаш, не чакай.Поставянето ще забави процеса на стареене.Тъкмо навреме.

# 170
Мен ако питаш, не чакай.Поставянето ще забави процеса на стареене.Тъкмо навреме.
Съгласна съм.

# 171
Съгласна съм.
И з така смятам. На 33г. съм скоро ще правя ботокс, където е нужно и филър устни - за втори път, защото първото поставяне бързо се разгражда, е има още но не е това което искам.
Спряла съм се на Derma -act, където намерих пакетна цена за процедура ботокс и филър за устни.

# 172
Ако не е велика тайна, и аз се присъединявам към въпроса кой е крема за възстановяване на подкожни мазнини.
Гледам, че на два пъти се пропуска въпроса.

Не е тайна. На лични отговорих на всички, които се поинтересуваха.
Кажи и на мен 😊
Ами и аз да не остана по- назад.... ако може и на мен Simple Smile

# 173
  • София
Съгласна съм.
И з така смятам. На 33г. съм скоро ще правя ботокс, където е нужно и филър устни - за втори път, защото първото поставяне бързо се разгражда, е има още но не е това което искам.
Спряла съм се на Derma -act, където намерих пакетна цена за процедура ботокс и филър за устни.
Подкрепям.
На мен ми сложиха ботокс, нямах ни "черти", ни бръчки. Преди 5-6 г, не е подновяван. Peace

# 174
  • тук-там
Привет! Не мога да изчета всичко назад....
Трябва ми добър лекар/консултант в Пловдив. Трябва да направя нещо с назолабиалните гънки и  пушаческите бръчки около устата. В огледалото нещата не са толкова зле, но....на снимки се вижда жестоката истина. Може ли с филъри да се "изглади" зоната под очите? Не са точно торбички - по-скоро...гънки? newsm78
Приемам съвети всякакви.

# 175
  • София
Скрит текст:
Привет! Не мога да изчета всичко назад....
Трябва ми добър лекар/консултант в Пловдив. Трябва да направя нещо с назолабиалните гънки и  пушаческите бръчки около устата. В огледалото нещата не са толкова зле, но....на снимки се вижда жестоката истина. Може ли с филъри да се "изглади" зоната под очите? Не са точно торбички - по-скоро...гънки? newsm78
Приемам съвети всякакви.
За П-в има добри, аз не знам, ще се включат.
Пушаческите - ботокс.
НЗ, бих ти предложила филър в скули/бузи, да видиш дали няма да се загладят.
Опит с НЛ нямам. Peace
Под очите се изглажжда идеално с филър.
Само трябва да си намериш "твоя" дерматолог. bouquet

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 10:28 от bubanka

# 176
Точно затова се замислих за ботокса, заради пакетите, който предлагат Derma act. Имаш ли някакви впечатление от някой конкретно специалист там?

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 10:28 от bubanka

# 177
Точно затова се замислих за ботокса, заради пакетите, който предлагат Derma act. Имаш ли някакви впечатление от някой конкретно специалист там?
Моя приятелка е с добри отзиви за Др.Райкова, но  ще се радвам ако някоя дама тук е ползвала услугите им и да сподели още мнения.

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 10:28 от Анонимен

# 178
  • в 1001-та нощ
Ако не е велика тайна, и аз се присъединявам към въпроса кой е крема за възстановяване на подкожни мазнини.
Гледам, че на два пъти се пропуска въпроса.

Не е тайна. На лични отговорих на всички, които се поинтересуваха.
Кажи и на мен 😊
Ами и аз да не остана по- назад.... ако може и на мен Simple Smile

Момичета, сложих линк към крема, само аз ли го виждам?!?! Ще пробвам пак. Ако не виждате линка - пишете ми на лични или търсете инфо за Atrofillin

http://estelab.bg/atrofillin-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC/

# 179
  • София
Виждаше се още първия път 🙂 🌷
По-скоро да споделиш ефекта от него 🙂

Общи условия

Активация на акаунт