Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 035
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
KPP, aз имах такава торбички, доста по големи. След като отока изчезна около 7-10 след поставянето, торбичката намаля, изчезна напьлно след доста време. Аз го отдавам на някаква реакция на организма, поставяла сьм друг филира и за него мисля, че даваха 1 на 1000 да се получат такива торбичи. Мился, че при теб е оток и ще изчезне след няколко дни

# 211
KPP, aз имах такава торбички, доста по големи. След като отока изчезна около 7-10 след поставянето, торбичката намаля, изчезна напьлно след доста време. Аз го отдавам на някаква реакция на организма, поставяла сьм друг филира и за него мисля, че даваха 1 на 1000 да се получат такива торбичи. Мился, че при теб е оток и ще изчезне след няколко дни
Благодаря за мнението. Тази сутрин паложението е много по-добре от едната страна (почти изцяло е спаднало и няма торбичка), а от другата има нещо като подкожна синина, която според мен надува, но мисля, че ще изчезне. Отдъхнах си...
А на някой случвало ли се е след запълване на хлътвания под очи, след това да ходи и на ретуш, защото, може би е от перфекционизма ми, но от вече "заздравялата" страна ми се иска още една точица филър да се сложи.
Благодаря!

# 212
Здравейте момичета, днес бях на консултация при д-р Денкова за двойна брадичка. Тя предложи 2-3 неща сред които Belkyra, но каза, че при нея трябва 2-3 инжекции и по-добре да ми направи FaceTite като цената също е доста висока, но гарантира много добър и траен резултат. Някой подлагал ли се е и има ли мнения за тази процедура, доста пари са и малко ме е страх да не са поредните хвърлени на вятъра, понеже доста неща съм пробвала вече за справяне с проблема като радиочестотни процедури, точков лифтинг и т.н. и до момента не съм видяла кой знае какъв ефект, който да се задържи и във времето Sad

# 213
  • в 1001-та нощ
Наскоро я промотираха, имаше и видео. Можеш да го потърсиш и изгледаш, ако не си. Аз така и не го направих, а се бях записала за мероприятието онлайн. Но се отложи уж ... Не съм попадала на отзиви от реални хора.

# 214
Здравейте момичета, днес бях на консултация при д-р Денкова за двойна брадичка. Тя предложи 2-3 неща сред които Belkyra, но каза, че при нея трябва 2-3 инжекции и по-добре да ми направи FaceTite като цената също е доста висока, но гарантира много добър и траен резултат. Някой подлагал ли се е и има ли мнения за тази процедура, доста пари са и малко ме е страх да не са поредните хвърлени на вятъра, понеже доста неща съм пробвала вече за справяне с проблема като радиочестотни процедури, точков лифтинг и т.н. и до момента не съм видяла кой знае какъв ефект, който да се задържи и във времето Sad
Ето едно мнение точно за двойна брадичка - разочароващо. Можеш да видиш и други отзиви тук за тази процедура.
https://www.realself.com/review/facetite-waste-money?offset=23&sle=0

# 215
Много странно как от целия избор който имате на клиники и лекари в София , най-вече ,  повечето мнения са относно Денкова , Ванеска или Скин Лайн .

Аз ако бях от София и ми предстои някаква процедура,със сигурно тях. Щях да пропусна , а може би щях да се ориентирам към Етугов / Бърдаров / Каляшева , а  и други лекари / клиники .

Не знам защо ,, но мисля  че мъжете лекари  могат по-добре да преценят пропороциите на женското лице , в сравнение с жените практикуващи поставяне на филъри .

# 216
За мен специално мога да кажа, че минах през доста лекари за този проблем като Ванеска от "известните" (при нея правих пакет Accent Prime, не помня вече цена), д-р Боянова от не толкова известните (дадох над 1000 лв за точков лифтинг и филър в брадичката) и до момента нямам задоволителен резултат... Затова и питам дали някой реално е правил процедурата или има отзиви от познати, защото не ми се дават поредните пари на вятъра..

# 217
  • София
Здравейте ,мина така дългочаканата ми консултация със Стоянов,много се вълнувам Simple Smile)) Каза,че имам страхотна основа и ще станат чудесни гърди. Час за сега няма да запзваме,тъй като отслабвам. След нова година ще се чуем пак и ще се видим отново за доуточняване на размера и записване на час за операция. Като размер ми каза 425 ff,някой може ли да поясни какво значи на практика 😂

# 218
Аз четох доста добри отзиви за процедурата, но честно казано си е по-сериозно от слагане на филър. Поставя се местна анестезия, има и период на възстановявяне след това, като след операция.
Аз иначе ходя в клиниката на д-р Денкова и сега чакам да минат 1-2 седмици от поставянето на филъра вчера, за да кажа окончателно дали съм доволна.
Въпрос и от мен - пиете ли нещо за подпомагане възстановявянето и наваляване на оттока след поставяне на филъри? Аз си взех Арника, но днес цял ден очите ми парят и се чудя дали да не пия Нурофен, като антисептик, ей така, за всеки случай?

# 219
Аз смуча арника няколко дни преди и след процедурата, мажа и с крем Арника и определено по-бързо минават отоците така Simple Smile

# 220
Аз смуча арника няколко дни преди и след процедурата, мажа и с крем Арника и определено по-бързо минават отоците така Simple Smile
А крема Арника на коя марка е?
Случвало ли ти се е и на теб да ти парят очите?
Благодаря Simple Smile Heart

# 221
Не се сещам марката, гелче е в сива опаковка. За паренето не ми се е случвало, може да се обадиш на лекарката за твое успкоение Simple Smile

# 222
. Като размер ми каза 425 ff,някой може ли да поясни какво значи на практика 😂
[/quote],,.
Здрасти 🤗🤗 ,  надявам се да съм разбрала въпроса правилно ... зависи как ги сложат, ако е над мускула 425 СС  изглеждат много големи, ако е подмускулно са с една идея по малки. Аз бях с чашка Б имам 425СС ( на гърда) и сега съм с чашка Д. Нагледно  Джуляна Гани беше с 425 СС преди.

# 223
  • София
Здравейте ,мина така дългочаканата ми консултация със Стоянов,много се вълнувам Simple Smile)) Каза,че имам страхотна основа и ще станат чудесни гърди. Час за сега няма да запзваме,тъй като отслабвам. След нова година ще се чуем пак и ще се видим отново за доуточняване на размера и записване на час за операция. Като размер ми каза 425 ff,някой може ли да поясни какво значи на практика 😂
А ти имаш ли си твои гърди(големина)?
Колко си висока и колко кг. ?
Кръгли или анатомични?
Ти максималния за теб размер ли искаше?
Той не ти ли показа колко горе долу големи ще са ти с 425?
Извинявам се за многото въпроси,но и аз скоро съм при него на консултация и затова питам Simple Smile

# 224
Затова и питам дали някой реално е правил процедурата или има отзиви от познати, защото не ми се дават поредните пари на вятъра..

Аз имам позната, която прави  facetite при Денкова, проблема и беше отпускане на кожата около и под брадичката. Видях я последно около 2 месеца след процедурата и според мен се получило доста добре за "бузите на булдог" и изобщо не ми харесва резултата под брадичката ( по скоро няма никакьв).
Аз сьщо смятам да правя, не сьм решила дали при Етугов или при хирурга, който ги обучава. Според мен опита с апарата има значение, от видеата на Етугов и на лекаря от Италия, има разлика в начина, по който работят. Много се надявам Етугов да пусне снимки  "след" на момичето, на което публиква видео от процедурата

Общи условия

Активация на акаунт