Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 043
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Незнам кой изобщо слага в наше време надмускулно импланти.

# 226
Здравейте ,мина така дългочаканата ми консултация със Стоянов,много се вълнувам Simple Smile)) Каза,че имам страхотна основа и ще станат чудесни гърди. Час за сега няма да запзваме,тъй като отслабвам. След нова година ще се чуем пак и ще се видим отново за доуточняване на размера и записване на час за операция. Като размер ми каза 425 ff,някой може ли да поясни какво значи на практика 😂

Здрайвей,

Не може да се поясни какво значи 425 кубика, защото само кубиците не дават реална преценка за импланта-важна е основата- ако основата е голяма, тези кубици няма да се забелязват като големи и изпъкнали, ако основата е малка-тогава могат да стоят много изпъкнали. Щом ти е дал размер, значи вече сте се спрели на импланти- ИС работи с МакГан - ако имаш каталожен номер, можеш да разгледаш каталога на марката и да добиеш представа какво на практика означава 425 сс.  Там би трябвало да има достатъчно информация за профила на импланта.

# 227
  • София
Здравейте,
от толкова четене за ботокс най-накрая и аз се реших да сложа. Да уточна - на 36 години съм, нямам бръчки  освен като правя мимики, но на челото има едно леко "начупване" което аз само го виждам в спокойно състояние, но знам че след време точно там ще станат бръчки (майка ми ги има, имаме сходни лица). С цел превенция, а и да не изпусна момента реших да сложа ботокс. Проучвах, чудих се и реших да отида в клиниката на Денкова, тази която е на Симеоновско шосе. При Ванеска съм слагала филър под очите, в бузите, но реших да пробвам на друго място. И така днес беше процедурата, която беше около 15 мин. Денкова ми постави ботокса, бях малко изненадана, очквах някой друг не знам защо. Самата процедура не е травмираща - няколко убождания на челото и между очите и това е. Малко подуто ми беше челото, но нищо фрапантно, после се разходих малко. Това удоволствие ми излезе 500 лв. - мислех си че правя една зона (чело) която струва 250 лв., но явно ме е таксувала за 2 зони...както и да е. Да предупредя да няма изненадани като мен. Денкова беше мила и отзивчива....друго не се сещам интересно. Всъщност намирането на място за паркиране там беше истински кошмар, въртях ужасно много, да си знаете Smile

# 228
Здравейте,
от толкова четене за ботокс най-накрая и аз се реших да сложа. Да уточна - на 36 години съм, нямам бръчки  освен като правя мимики, но на челото има едно леко "начупване" което аз само го виждам в спокойно състояние, но знам че след време точно там ще станат бръчки (майка ми ги има, имаме сходни лица). С цел превенция, а и да не изпусна момента реших да сложа ботокс. Проучвах, чудих се и реших да отида в клиниката на Денкова, тази която е на Симеоновско шосе. При Ванеска съм слагала филър под очите, в бузите, но реших да пробвам на друго място. И така днес беше процедурата, която беше около 15 мин. Денкова ми постави ботокса, бях малко изненадана, очквах някой друг не знам защо. Самата процедура не е травмираща - няколко убождания на челото и между очите и това е. Малко подуто ми беше челото, но нищо фрапантно, после се разходих малко. Това удоволствие ми излезе 500 лв. - мислех си че правя една зона (чело) която струва 250 лв., но явно ме е таксувала за 2 зони...както и да е. Да предупредя да няма изненадани като мен. Денкова беше мила и отзивчива....друго не се сещам интересно. Всъщност намирането на място за паркиране там беше истински кошмар, въртях ужасно много, да си знаете Smile
Да, толкова е - челото се води една зона, а между веждите друга. Каза ли ти да се върнеш за ретуш? Понеже аз също ходя в клиниката, но при д-р Георгиевски.
Не знам за Вас, но мен винаги след ботокс поне около седмица и половина след това ме болят очите, както когато са ми напрегнати след цял ден работа. Докторът каза, че е защото се опитвам да правя мимики, но не успявам и така се напрягам.

# 229
  • Пловдив
Слагала съм ботокс няколко пъти - около очите, гневна бръчка, чело. Случвало ми се е ден - два след поставянето да усещам точно това - "след това ме болят очите, както когато са ми напрегнати след цял ден работа.", но не ми създава дискомфорт. При мен ботокс-а разгръща ефекта си бързо, до 3-4 макс дни и всичко е гладко. Харесвам ефекта му.

# 230
  • Пловдив
Търся отзиви за процедура с Clear Lift 4D+. Някой да е пробвал, резултати?

# 231
  • София
Здравейте!
Моля ви препоръчате ми лекар за отопластика..

# 232
Здравейте
Аз съм с 470сс ултра висок профил кръгли импланти на макган при ИС. Не стоят кръгли, стоят анатомични, защото си имах големи мои гърди. Въпроса ми е ако отслабна 3-4кг как биха се променили? Ще увисне ли кожата над импланта и вярно ли е това, че ако моята тъкан е по-малко ще изглеждат по-големи? Мислех че е обратно, ако моята тъкан е около 200сс и се прибавят 470сс мислех, че ще изглеждат по-големи, но май греша?
Извинявам се за тъпия въпрос, но много съм се чудила какво ще стане ако отслабна? Защото при отслабване и напълняване при мен най-много се отразява на гърдите.

# 233
Здравейте!
Моля ви препоръчате ми лекар за отопластика..
Юрий Анастасов от Пловдив, Св. Георги болницата(ако не се е преместил) или Гигов.

# 234
  • София
Денкова ми каза да отида за ретуш след около 10 дена - включено е в цената. За сега се чувствам добре нямам никакъв дискомфорт. Забравих да кажа, че ме пита по-естествено ли искам да изглеждам или по-"гипсирана" и аз избрах естественото, съответно ми сложи Вистабел. Не знам колко единици (общо около 10 убождания направи), но следващия път може би ще отскоча до Пловдив, до на Mamaden лекарката - имам чувството че много ни "цакат" в София.
Ако не е тайна Мamaden колко излиза  ботокса за всичките зони на които слагаш и на зона ли те таксува. Мисля, че ще е полза за всички.
KPP може ли да кажете колко Ви излезе мезотерапията (дано не греша, но май Вие бяхте споделили за нея).
Благодаря

# 235
  • Пловдив
Винаги когато съм слагала ботокс, цената е била на единица. 1единица - 10лв. Зоните при различните лица са в различно състояние и съответно ще "поемат" различно количество ботокс. Моето чело може да има нужда само от 10 единици, но на някой друг 25 единици. Докторката след като огледа какво е положението си казва колко количество трябва да се постави. При мен на различните зони издържат много различно като време. Челото ми издържа около година и половина, гневната бръчка и тя толкова. Очите 8-9 месеца, хайде 10 да са.

# 236
Здравейте
Аз съм с 470сс ултра висок профил кръгли импланти на макган при ИС. Не стоят кръгли, стоят анатомични, защото си имах големи мои гърди. Въпроса ми е ако отслабна 3-4кг как биха се променили? Ще увисне ли кожата над импланта и вярно ли е това, че ако моята тъкан е по-малко ще изглеждат по-големи? Мислех че е обратно, ако моята тъкан е около 200сс и се прибавят 470сс мислех, че ще изглеждат по-големи, но май греша?
Извинявам се за тъпия въпрос, но много съм се чудила какво ще стане ако отслабна? Защото при отслабване и напълняване при мен най-много се отразява на гърдите.

По-скоро се има предвид, чe ако ти цялостно загубиш маса, имплантът ще изглежда по-голям отколкото стои на по-пълно тяло. Живей си живота и не мисли за имплантите като чуждо тяло в теб- отслабвай, пълней, чувствай се добре в кожата си. Аз не качвам и не свалям на бюст точно и не мога да ти кажа какъв ще е ефектът-пълнея на други места, но мисля, че ако са направени както трябва, ще стоят добре на тялото ти независимо дали е с + или - 4 кг 🙂

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 22:21 от bonibon_

# 237
  • в 1001-та нощ
Моите не са големи, като отслабна - малеят. Имплантът е под мускула - не дава кой знае какъв обем и когато се стопи тапицерията над него - аз го виждам. Иначе изглеждат естествени.

# 238
Аз свалих 9кг  и изглеждат по големи на фона на по тънката талия  Joy И сутиените са ми същите, по принцип преди свалях първо от гърдите.

# 239
Аз съм много доволна!Нямам промяна в размера и преди и сега съм 75D резултата е Уау!Имам разрез котва,като зърната ми са преместени с 10 и 11,5 см нагоре!Оперира ме на 01 Ноември миналата година  и белезите вече избледняват.Този отдолу е точно на гънката и не се забелязва изобщо. Абе гърдите ми са като на подрастваща!
При кого сте си правили операцията?

Общи условия

Активация на акаунт