Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 015
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Моите мисля са Barb III. Лошо е, че веднъж не се заинтересувах какво ми слагат в момента. Лягам и караме на доверие. Но има разлика между поставянето на лифт и мезоконците, при лифта го има характерното опъване след вкарването на конеца, та зъбчати си бяха последния път. Не знам, дано се оправят нещата, с това срастване е лошо, как ще се разнесе, това не е оток все пак...оффф.
И на някоя от вас случвало ли се е филър за устни дансе разнесе за два!!! дни?
Какъв е тоя мой организъм?

Мезоконците биоревитализат кожата , те не лифтират .Целта им е да се повиши синтеза на колаген и се подреждат във вид на мрежа в дадена ант.област .
При Bar II и Barb 4 се получава лифтиране .И при тях няколко дни се усещат зъбите .
При Anchor и Aptos вече говорим за по - добро лифтиране и видимо обиране на птозата в дадена област .
Аз също в началото започнах с линейни мезоконци точно с цел освежаване на кожата , което няма как да се постигне с филър или мезотерапия .

+1 Моля да пишете И в темата за мезоконците, че нещо много се разводнихме. Wink
http://www.bg-mamma.com/?topic=760555.msg37633825&utm_source … Mails#msg37633825

# 286
Здравейте, момичета. От известно време имам леко кръвотечение от носа и се чудех дали е възможно да е от ботокса? Мина почти месец от както го сложих първия път.

# 287
  • here, there, everywhere
Аз не разбрах сраствания от какво се образуват? От вид конци ли? А от филър има ли срастване? А това пречка ли е за евентуална по-нататъшна сериозна корекция ( оперативна примерно)?

# 288
Мнения за д-р Емре Илхан? И някой знае ли как са цените за ултразвукова ринопластика?

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 06:02 от bubanka

# 289
Здравейте, до сега съм си правила мезотерпия с дерморолер 4 пъти и безигленно уголемяване на устно, защото ме беше страх от боцкане, а и цената беше по-добра. От мезотерапията имаше ефект само в седмиците в които правих интервали за 4те и няма и един месец все едно не си бях правила.... относно устните... си дадох парите на вятъра.
Сега съм се решила да си правя устни с нормален инжекционен филър и също инжекционна мезотерапия. Кажете ми към кои марки и кои лекари в София да се насоча. Искам най-доброто поне като давам да има защо.

# 290
Аз не разбрах сраствания от какво се образуват? От вид конци ли? А от филър има ли срастване? А това пречка ли е за евентуална по-нататъшна сериозна корекция ( оперативна примерно)?
Навсякъде откъдето мине канюла или игла - кожата се уплътнява при възстановяването си.Конците изчезват с времето но на тяхно място се получава фибрин колаген и еластан които поддържат кожата вместо тях.Това е и целта на дерматологията в крайна сметка - да се накара лицето да произвежда нови поддържащи тъкани.При пластичната хирургия това най-вероятно пречи.Чела съм отрицателни мнения по въпроса на пластични хирурзи но лично не съм говорила с доктор.Повечето преценяват доколко могат да приемат такива пациенти но както винаги всичко е индивидуално.Извинявам се за липсата на запетайките.

# 291
  • here, there, everywhere
Благодаря.

# 292
https://Ще правя в пакет ботокс и филър /мога да избера между рестилайн,princess и juvederm/ пакета е 499лв. Само ботокс не зная колко е, защото този ще ми е за първи път.
Ценат на ботокса е на единица ~ 14лв или има ценови пакети за различните зони - чело, очи, цяло лице които варират при различните клиники / доктори.

Аз вчера сложих в челото и около очите и днес вече съм опъната:)

# 293
Ботоксът на колко време го подновявате?

# 294
Минимумът е 6 месеца.

# 295
Защото на мен сега искат да ми го подновяват на четири и ми се вижда много скоро Anguished

# 296
Защото на мен сега искат да ми го подновяват на четири и ми се вижда много скоро Anguished
Твърде е рано.
Изчакай поне шест месеца.
Имай предвид, че организма "привиква" и с течение на времето има тенденция да слагат по-висока доза.

# 297
  • София
Доколкото знам от моята лекарка, 4 месеца е абсолютния минимум. Аз лично бих се въздържала, бих изчакала до 6 месеца.
На мен първият път ми държа 8 месеца, вторият година. Вчера се поднових, да видим колко ще изкарам.

# 298
Благодаря, и аз мисля да изчакам. Бях с идеята за "ремонт" всяка година и затова се постреснах Mr. Green

# 299
Здравейте, казаха ми да се насоча към филорга и жуведерм? Кой филър е по-добър и при кой може да се направи???? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт