Добър ендокринолог в София - 2

• 178 491
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Мнения за доктор Явор Асьов?

# 121
Здравейте! Моля насочете ме към добър ендокринолог в София. Например този, който ви е лекувал и сте доволни от него.
Благодаря!

# 122
  • София
Аз ходя при доцент Даниела Попова в ИСУЛ, но се чака доста при нея.

# 123
Аз ходя при доцент Даниела Попова в ИСУЛ, но се чака доста при нея.

Какви са впечатленията Ви от нея , има ли по-задълбочен подход със специфични насоки на действие като се има предвид  тясната й специалност?Има отзиви за доста формален преглед и нищо кой знае какво след него, освен даване на готов списък с храни за хранителен режим.

# 124
  • София
Здравейте, на мен ми хареса в нея това, че беше първият лекар, който обърна внимание на чернодробните показатели. Назначава подробни изследвания. Кръвни, екография на щитовидна жлеза и вътрешни органи. Но аз съм с допълнително здравно осигуряване, може това да оказва влияние на броя на допълнителните изследвания. На мен хранителен режим не ми е препоръчвала, но аз отдавна съм с хашимото и съм сравнително запозната с режимите. Прави й впечатление, когато съм намалила килограмите и ме хвали затова. Иначе клиниката се нарича метаболитна и там лежат хора с наднормено тегло. Това е една от специализациите й. Аз не съм лежала, въпреки, че ми е предлагала. Не е настоявала, след като отказах.

# 125
С д-р Емил Начев имах само 1 среща и със сигурност няма да повторя или ако повторя със сигурност ще се разчуе. Такава наглост и нахалство не бях срещала. Д-р Начев очевидно използва метода за прибиране на пари под масата. Много остро реагира, когато разбра, че за прегледа съм минала през регистратурата на МД, защото разбирате ли трябвало да му звънна, за да ме упъти и директно да мина през него, тъй като сега съм щяла да платя двойно. Е, не платих двойно, но и той не си прибра директно в джобчето 40 лв. за преглед. И това ми бил специалист - опорочената практика на лекарите е неизмерима, изкючително нало същество. Лекарите в чужбина смея да твърдя от преки срещи, че вече реално взимат по-малко от нашите, тъй за тях е обидно да им подаряваш нещо, заради свършената им работа, а пък тези ми работят на по 2-3 места, взимат пари на черно и все на им стигат, после ще стачкуват. Няма такова нещо....

# 126
Още по-лошото е, че не еднократно чувам, че и прегледите претупвал. Изобщо не разбирам как се е наместил в темата като "най-добър специалист". Да не би отново да става дума за плащане.

# 127
И моите впечатления за Начев, относно парите, са същите Simple Smile. Посещението ми при него, без ехограф, е по няколко минутки, 2-3. За 4-5 мин. минават хората, може и повече, не знам, не съм ставала свидетел.
Бил добър в определяне на дозата хормон и добре се справял с работата с ехографа.
Все още не мога да кажа дали е добър или лош.

# 128
Съжалявам, но аз имам точно противните впечатления. Даде си личния телефон и ми каза да му звъння и съобщавам резултата от хормоналното изследване, вместо да ходя всеки път и да плащам.
И прегледите не са претупани, бързи са, но за това време, той дава нужната информация. И да, изключително точен с ехографа.
Аз предпочитам 3 минутен преглед, но коректен, пред говорене на общи приказки половин час.
Утвърдил се е като специалист, защото е и е помогнал на много хора, включая мен. Аз не разбирам плюенето и наричането с епитети. Но както и преди съм казвала - аз пък съм била свидетел всеки път пред кабинета му на "нагли" пациенти, та щом не го харесвате хубаво, ама чак такова плюене ми е непонятно. И не, не взима пари под масата.

# 129
Какво разбирате под "нагъл пациент" и дано не е това, че се опитва да се предреди. Все пак написаното в предните постове е смущаващо.

# 130
Аз нагли пациенти рядко виждам, но нагли лекари - най-редовно.

# 131
Пациент, който е дошъл преди 5 минути и започва да прави циркове колко чака. Който предрежда другите, включая бременни.
Също така пациент, който очаква 30 минути да му държат ръката и съчувстват вместо да му се погледнат изследванията и изпише лечението.

# 132
Някои пациенти са с такива изследвания, че за 3 минути не можеш само да ги прелистиш. Но си има нагли хора, които мислят, че тяхното е вярно и чуждото е плюене.

# 133
Ами може би иска да чуе от лекар, на когото има доверие каква е прогнозата за болестта, знаете, че тези неща не са грип да приключат за една седмица, да му се обясни режим, да се предпише физиотерапия например, да се препоръчат други специалисти, няколко варианта на лечение, които да избере самият пациент. То не може да вземеш изследванията и да напишеш рецептата без една дума да си разменил с пациента. Да им ги пращаме по Скайпа изследванията тогава и да ни връщат рецепта като няма нужда от личен контакт, който вие наричате "държане на ръка". Ама как ще става плащането тогава е въпросът.

# 134
Никога прегледите не са били претупани при мен. Фактът, че е направил жест да си даде телефона и да не ходя да плащам 40 лева всеки път, ми е спестил ужасно много пари. Именно, защото тия неща не са грип и не се лекуват за седмица.

Но си има нагли хора, които мислят, че тяхното е вярно и чуждото е плюене.
Всеки за себе си е прав. Аз изказвам другата гледна точка. И да, да наричаш някой нагъл и да го обвиняваш във взимане на пари под масата е плюене, клеветене.
Можеше спокойно това мнение да се изкаже без клеветенето. Защото Начев пари под масата не взима. Ами е така добър да ги спести на много пациенти. И е хубаво да се изкажат и доволните от него. Не да се обявяват за нагли, защото не са недоволни и не бълват помия по даден лекар.

Общи условия

Активация на акаунт