Лежащи мами - 42

• 49 174
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Не е задължително, по горе съм писала, че аз нямам. Със серклаж съм от месец и половина.

# 181
От моя серклаж минаха 4 седмици, за сега с почивка и хапчета няма проблем. Преди него имах доста болки и контакции.
Започна студааа, поне да не ми е криво , че все в къщи си стоя. Вие как запълвате времето😊

# 182
То тъпото е , че като лежиш за задържане не можеш да се фокусираш като хората да правиш нещо различно от това да четеш в нета за шийки, контракции, преждевременни раждания и страхотии и че даже препрочиташ едни и същи теми по 200 пъти. Поне аз бях така , доста тъпо де

# 183
Повече контракции имах няколко дена след серклажите, иначе след това си бяха стандартните по 30-40 на ден.

# 184
И аз четях само товарещи неща и сега продължавам, даже съм развила хипохондрия към цялото ми семейство... Все сме на прегледи. Не си го причинявайте, защото негативните мисли водят до негативни събития... Идват празници, отпуснете си душите поне за миг. Аз това всеки ден го повтарям и не успявам почти никак да го осъществя...не влизайте в такъв психически бой..

# 185
Сутрин обикновено гледам преди обед или на кафе, понякога и някой филм. Следобяд чета книга, купих си kindle откакто съм на леглови режим. Има и интересни предавания по National geografic, също напоследък гледам и The world. Няколко тел разговора, малко чат с този онзи. Забелязах, че откакто се поуспокоих, тъй като бях доста стресната около серклажа и малко след това, някак свикнах и доста по-бързо ми минава времето.

# 186
Да и аз бях толкова стресирана само прегледи частни тук там за всяко нещо паника, побърках мъжа ми... живот инздраве всичко да мине ще се реванширам . Много ми помага с всичко домакинство , психологическа подкрепа не дава да изпадам в паники както се случваше до скоро. Имам още до края но като че ли малко по малко приемам положението .
И аз съм сутрин с Гала,  книжки и сериали. Гости не каня че всички покрай мен са с малки деца и са все болни... догодина ще се събираме, сега писане к кураж на всички мами😊😘

# 187
По-удобно ми беше пък и до сега нямаше проблем. Не знам дали това може да е причина за контракциите.
За теб може да е удобно,  но бебето не получава достатъчно кръвоснабдяване тъй като се притиска важен нерв в тази поза.

# 188
Аз изкарах лежейки по гръб цялото лежане
По-удобно ми беше пък и до сега нямаше проблем. Не знам дали това може да е причина за контракциите.
За теб може да е удобно,  но бебето не получава достатъчно кръвоснабдяване тъй като се притиска важен нерв в тази поза.

# 189
Аз само на ляво изкарах, даже се сушах и ядях легнала месеци наред... Гости посрещах легнала.. В колата наляво легнала... Абе.. Ако пак забременея някой ден, дано Господ се смили малко...
Мен ми е любопитно първите мами от първата тема какво ли правят, дали имат още дечица, бях прочела всички теми до последната и беше много вълнуващо.

# 190
Да се похваля, въпреки че точно в тази тема не се бях оплакала. Имах отлепяне в 8 г.с и сега 3 седмици по-късно познайте ! Вече бебчо се е закрепил, оле. Сега чакам да мине БХС, че предишния път ни откриха спина бифида, много влошена, стискайте ми палци !!!

# 191
Успех Redington,нека този път всичко е наред!:heart:

# 192
Благодаря !!!

# 193
БХС не отчита спина бифида, това не е хромозомна аномалия. Спина бифида се диагностицира само на ехограф, най-точно - 16та седмица. В 12та не винаги се вижда.

На някои БХС има поле - риск от увреждания на невралната тръба - това не се отнася за спина бифида.

# 194
Знам, успяха да ми я видят в 17г.с предишния път Simple Smile .Беше много весело, затова този път съм със следящи лекари, които знаят моя случай Simple Smile и с фолиева киселина като за световно.

Общи условия

Активация на акаунт