Лежащи мами - 42

• 49 234
  • 772
  •   1
Отговори
# 315
Няма как да махнат серклаж без упойка, абсурд.

# 316
  • София
Не ми досаждаш въобще, нали затова сме тук- да споделяме и да си помагаме Simple Smile 
Серклажите ( и двата ) ми ги махнаха след секциото , защото трябваше да ми възстановяват и шият шийката .  Да се извади бебето беше по -спешно .

# 317
Напротив,Salsisha,серклаж се маха без упойка

# 318
Не и завиждам на тая, която ще го преживее. Но и не съм чула за такава де.

# 319
  • София
Напротив,Salsisha,серклаж се маха без упойка

Аз също незнам да се маха без упойка . Моя Макдоналдс беше с лента , Еткото беше с конци , които трябваше да се резорбират или изпаднат, ама явно не бяха още. Серклажите ми бяха в 14 седмица

# 320
И моят беше с лента.

# 321
Салсиша, чудя се, защо не станеш акушерка, ами си губиш времето в бгмама.
Имах 3 серклажа, 2 бремености, нито един не са ми махали с упойка. Втория път пък изобщо не разбрах кога ми ги махнаха. Чак пък толкова вече...

# 322
Защото имам време за губене. Както казах - не искам да съм на мястото, на жена, чиито серклаж е махнат без упойка. Заради което разбирам нервния ти изблик ...

# 323
Отново казвам, че аз нищо не усетих при махането,и искам да успокоя другите момичета, ако ще им предстои същото. Много по-зле е да почнат да те режат, без да те е хванала упойката.

# 324
Какви ги говориш, кой ще те реше преди да те е хванала упойката?! А ако си "рязана", вече съм 100% сигурна, че са ти ги махали след и просто си въобразяваш, че са ти ги махнали преди. Няма как да не усетиш нищо.

Но щом казваш, няма да споря, че са ти махали серклаж без упойка, слагали са ти го без упойка, секцио са ти правили без упойка и изобщо ...

# 325
Къде съм писала,че са ми го слагали без упойка? Става въпрос за секцио, започнало вече и нехванала упойка преди това!!!! Чети малко!!!

# 326
Много по-зле е да почнат да те режат, без да те е хванала упойката.
Не искам да плаша момичетата ,но при секциото не ме хвана спиналната упойка и усещах как ножа опира в корема ми.
После ми сложиха пълна та заспах. Не знам защо не ме хвана спиналната , даже анестезеолога беше в чуденка..

# 327
Незнам за останалите видове серклажи,но Макдоналд с конец(обикновен серклаж) се маха без упойка. Поставянето му е под пълна анестезия,макар че има и случаи,когато се прилага и епидурална упойка,но те се изключително рядко. Процедурата по махането отнема около 3-4 мин!!

# 328
Именно, това имах предвид, секциото започна и усетих скалпела, такъв момент никога няма да го забравя. После ми сложиха пълна и заспах. А иначе серклажите ми бяха обикновени, не ги знам поименно. Махнаха ми ги малко преди да вляза в операционна, без упойка.

# 329
  • София
Незнам за останалите видове серклажи,но Макдоналд с конец(обикновен серклаж) се маха без упойка. Поставянето му е под пълна анестезия,макар че има и случаи,когато се прилага и епидурална упойка,но те се изключително рядко. Процедурата по махането отнема около 3-4 мин!!
Моя Макдоналдс беше с лента , не с конци!

Общи условия

Активация на акаунт