Коледни подаръци 2018-2019

• 105 062
  • 984
  •   1
Отговори
# 240
Какво е това кафе?

# 241
  • На брега на реката
Хамстер, дай повече инфо за двете устройства. Специално за Алекса знам, че имат спийкъри, ама от там нататък ми е непонятно как става управлението на smart home и какво е нужно за закупуване. Мм е луд на тема джаджи. Имаме си едно Тадо за управление на отоплението вкъщи. Мисля, че би се изкефил на подобна умна джаджа.

# 242
  • София
Много го хвалят:
http://www.dabov.bg/
Всъщност не е толкова скъпо, ще си взема за проба (едва ли ще ми стане всекидневното кафе за вкъщи).
Откъде мога да взема малки найлонови пликчета, за коледните сладки?

# 243
Благодаря  Hug

# 244
  • На брега на реката
От Джъмбо съм взимала подобни пакетчета с коледен дизайн, както и картонени кутийки.

# 245
Днес мъжът има имен ден.
Не е по-темата,но пак приемам идеи за подарък,защото не съм му измислила нищо Grinning
Трябва да е нещо малко,но идейно.Би се ядосал,ако изхарча много пари,защото събираме за...нещо.
Обича да ходи на фитнес и компютърните игри,като хобита...

# 246
Аз тъкмо отговарях на една дама по въпросва за Гугъл Хоум на лични съобщения, а се оказа, че тя е забранила получаването на такива, затова се извинявам, но ако maria62 чете - отговарям
Скрит текст:
Здравейте! Подходящо е ако синът ви се интересува усилено от техника, комуникации, телефони, компютри и всякакви такива джаджи и знае английски на добро ниво. Общо взето е аудио колонка, в която е вграден изкуствен интелект на Гугъл, който може да се свързва с различни уреди от нови модели и отговаря на гласови команди  - пусни ми музика, загаси лампата, кажи ми рецепта за тесто, какво е времето навън,  кажи ми случайно число,  нагласи пералнята да се включи в 17:05, пусни фурната в 2 и я спри в 3:20 докато съм на работа, задай най-кратък път от София до Варна, кажи ми виц и т.н. Общо взето всичко, което може да се пита гугъл, само че с глас + различни други глезотии. Няма я на български език.

Иначе Zest - за Алекса не съм сигурна, но мисля, че гугъл хоум ще е по-подходящият модел, четох че интелектът му е по-развит. За управлението на нещата като цяло мисля че е необходимо просто техниката да е нов модел - тя си има вградени протоколи за връзка - наскоро взехме нова пералня и ММ след 10 минути ми беше свалил на телефона програмка с която да я управлявам от разстояние.  Иначе за уредите които нямат такива възможности  има специални устройства на различни марки от сорта на тадо-то - примерно на филипс има сет от крушки с устройство за управление... Има и по-общи хъбове, които могат да управляват повече от едно устройство.

Vervam - фитнес гривна ако няма.

# 247
  • На брега на реката
Това важеше и за осветлението май? Ако си сложиш от тези умните крушки? Сериозно се замислих, благодаря за информацията Simple Smile

# 248
Като казахте "умни устройства "и крушки-се сетих за идея за възрастни хора(баби,дядовци) ел.крушки със сензор за включване при движение-в свекърите сложихме в коридорите такива и са им много удобни.
Гледам и някакви "възглавници "за топлене на ходила(май за др.седмица в Лидъл ще са)

# 249
  • София
Синът ми иска бинокъл. Имаше детски (от Хиполенд), но го забрави в метрото.
Не ми се иска пак да му купувам детски, а може би малко по-висок клас.
Препоръки?

Подаръците на ММ и щерката почти съм ги измислила Simple Smile

# 250
Преди няколко години,"най-голямото дете (ММ) си взе този.Много е доволен,мъкнем го навсякъде. Не знам сега каква цена е и дали ги има.Взет е от маг.за фотоапарати от някой мол...

# 251
  • София
Благодаря. Порових в нета. Има ги Практиките. Ориентирах се.
Само ще доуточня с дребният бинокъл ли иска или зрителна тръба (далекоглед). И далекоглед имаше, но го потроши.

# 252
  • София
Днес мъжът има имен ден.
Не е по-темата,но пак приемам идеи за подарък,защото не съм му измислила нищо Grinning
Трябва да е нещо малко,но идейно.Би се ядосал,ако изхарча много пари,защото събираме за...нещо.

Нови ръкавици за фитнес или шейкър да си разбива протеина? Някоя готина тениска от хубава материя също става. Аз имам 85740 за спорт и все не са ми излишни Simple Smile

# 253
Днес мъжът има имен ден.

Нови ръкавици за фитнес или шейкър да си разбива протеина? Някоя готина тениска от хубава материя също става. Аз имам 85740 за спорт и все не са ми излишни Simple Smile

Ооооооо,благодаря ти!
Лелеее,бях забравила!
Преди 2 седмици ходихме до мола ,взехме си много неща,изхарчихме сума пари и накрая мъжа видя едни ръкавици,зимни,които много му харесаха.Направо му останаха очите там,но не ги взехме,защото не бяха малко пари и те,а вече бяхме изхарчили достатъчно.
Изобщо бях изключила.Много ти благодаря!

# 254
https://www.hohoho.bg/ вижте какво поръчах на малката, мисля, че ще се развълнува много.

Общи условия

Активация на акаунт