Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 279
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Зъбите и на нас ни разказват играта. Не мога да си позная децата като имат криза.
Млякото е единственото нещо което ги успокоява, така че щом искат да ядат през нощта мляко давам. Само мир да има.
Добре че кризите им се редуват, когато единия е в криза другият е сравнително спокоен и обратното.
Вече се сдобихме с по още един зъб вчера. 😁

# 166
Пънче, бързо да оздравяваш, това с кашлянето някакъв вирус било, и ние месец си кашляхме. И аз на Михова и имам страшно доверие, наистина е голям човек Hug Дано си стои по-дълго в теб малката шушулка, не че няма да се справиш с 2,5 кг бебе, но си е като бройлер, от опит го казвам.

Абе и моите изплакаха и ги целунах по челата, а ма после стана мазалото  Whistling

Това за допотопните ехографи в ЖК е абсолютно вярно, в единственото ни голямо АГ на ЖК преглеждат с такъв. Гледах и не вярвах на очите си, даже наглеца лекар искаше да вижда всеки път прегледите от Михова. Единия път не се стърпя и каза - брей колегите от София колко много снимки са направили  bash

За спането на близнаците, първо когато им изникнат зъбите има леко облекчение, след четвъртата година рахатясват.

Джаско, имаш шип на петата, отиди си направи рентгенова снимка, и ако е такова ще го чакаш да се изглади и ще спре да те боли. ММ беше в същото положение с дългото куцане, даже си мислеше че имал рак. С триста зора отиде на снимка, абе големи бъзльовци са това мъжкото съсловие  ooooh!

# 167
Давате ли на децата да пият прясно мляко? И изобщо, защо масово не се дава за пиене, а само в печива?
Четох, че до 5г в организма се произвежда лактазата и после няма как да се усвоява. Ако е така логиката за мен е обратната - докато са малки да пият, а след това да се ограничи.

# 168
  • Пловдив
Добро утро, момичета! Пънче, бързо да се оправяш! Другата седмица сменят часът и както сега детето се буди в 5 и 30-6:00ч.не знам какво ще правим като започне да става в 4. Майките на ранобудно деца дайте съвет как да увелича поне с 1 час сънят. Много ме мъчи това ранно ставане. Ляга в 9 и става всяка сутрин най-късно в 6 и 15 по часовник.... Имам и друг въпрос, кога да въведа кашкавала? Правихме и палачинки миналата седмица и и другия месец е на млечна кухня, но още се чудя за кашкавала и защо го препоръчват след годинката?

# 169
Ох, аз съм супер завеяна ...незнаех за прясното мляко и от време на време малкия си пие с кеф. Аз кашкавал предлагах около годинката, но не се харесваше. Иначе ние също ставаме 6.30-7.00ч и ми е мъка също какво ще се правим по тъмни зори 😂

# 170
Ами аз също мисля да давам. Всъщност вече му дадох малко и много му хареса. Като го изпи крещя дай, дай, дай!
И той става  към 6:30-7ч. Помня, че миналата година пак се чудех какво ще правим като сменят времето,но някак свикна и пак си ставаше в толкова и по новото време.

# 171
varki, кашкавал след година и половина- две заради солта. Друга причина няма. Не че моята от 10 месечна като види на масата не краде. Ама до две парченца съм и давала малки, че са им незрели бъбреците още.
Прясно мляко в чаша да се пие директно също след 2г. поне.  Заради това, че белтъците вътре са в много малко преработен термично или от ферментация вид. Лактозата/млечна захар/ не е проблем /която се разгражда от ензима лактаза не е проблемът/

# 172
А какво пречи млякото да се кипне? Тогава ще е обработено термично.

# 173
А какво пречи млякото да се кипне? Тогава ще е обработено термично.
Не е като да го готвиш в сладкиш или крем от една страна, от друга количеството. Като гледам яслените менюта - 2 пъти в седмицата им дават натюр по 100 гр. Останалото е мляко с ориз, нишесте, сладкиш или застройка.

# 174
  • В сърцето на любимия човек
Аз имам подозрение, че на Йоан му действа слабително, ако пие прясно мляко вечер. Баща му е трябвало да се ожени за краварка, може да изпие сам 1л пр.мляко с едно хранене. И няколко пъти като не се усети, вади бутилката с мляко вечер пред детето, а то обича (не го варя, давам пастьоризирано). Съответно на сутринта положението е...
Иначе като количество не мисля, че изпива повече от 100мл, сипвам му в кафяна чашка около 1/2, понякога му доливам още малко. Обикновено го давам с бисквитки за закуска или с баничка.
Честно казано до момента не съм дала само гъби, морски дарове и мед (сега ще захраня с него).

# 175
Пънче, моя с млякото е същия, вече 5-та година, скоро ще стане на 6 г.
Промишлени количества мляко изпива. И вместо вода го ползва.

# 176
Фели едно към едно съм с мъж ти. Благодаря ти 😀 И аз вече си мислех, че може да имам рак.
Аз кашкавал давам от около годинка.

# 177
Е, то бременните пият мляко вечер, за разхлабително, та какво остава за мъниците.

# 178
  • София
Моето пък нищо млечно не яде и пие. Мляко, сирене, кашкавал са забранени храни за него.
Месо, плодове и краставици. Това яде.
А такива всеядно беше.

# 179
Моето пък нищо млечно не яде и пие. Мляко, сирене, кашкавал са забранени храни за него.
Месо, плодове и краставици. Това яде.
А такива всеядно беше.

А при нас горе долу така в момента. Месо, супи със скандал и зеленчуци.
Снощи ми вика- имам нов малък зъб под другия. Изтръпнах щото му се клати предния, да не е излязъл отзад нов преди да е паднал, че е голяма разправия и трябва да се вади другия. Обаче изненада- човекът набързо му избили 3 те 6ти зъба и 4я на път. Пък като никнат зъби, за да са здрави си трябва белтъчини храна. Та ето че от странната му диета има смисъл. Може би си знае работата тялото подсъзнателно.

Общи условия

Активация на акаунт