Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 274
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Пънче, важното е че сте го открили все пак на време. Всичко ще е наред. ♥

# 151
Аз бях с чудовищен ларингит, дано не се получи и при теб. Ние имаме карантина в яслата заради варицела Mr. Green

# 152
Уфффф, само болести бе, то ларингити, бронхити, ко стана....

И аз нещо влоших тази вечер, имах Т, но един парацетамол ме стабилизира. Ще видим утре, нещо се съмнявам, че ларингита ще отиде на нещо по-кофти, ама....

Пънчи - пий си лекарствата и се оправяй бързо!

И аз не гушнах след раждането, само го видях от далеч, но след два дни го гушнах и света се обърна. Моя близка роди 32-ра седмица с много усложнения за бебето, но на 25-26-ти ден и тя гушкаше, на 39-тия си го прибра у дома. Важен е резултата, как се стига до него не е важно....

# 153
За ларингит - сандостен калций, а ако е алергичен - ефестад вечер.

# 154
С някакъв сироп се оправих, но бях супер зле две седмици - без грам глас и кашляне нон-стоп.

# 155
Ох докато ви изчета.
Браво Пънче, да устискате и да оздравяваш. Знаеш Мими, че се роди малка. Аз имах такава кашлица втория триместър, че казах на Христов, че ще взема да изкашлям бебето 😂. Абе все мъки.
Аз искам да ви кажа, че много често плача. Много ми идва отговорността и притеснението. Но и много е палава малката. И аз като Фели, имам чувството, че иска да изкара дявола в мен. Миналата седмица се хвърли надолу с глава от шкафа. Като си изви врата, направо затворих очи. Бях убедена, че се е утрепала и сме за Пирогов. След 36 часа, пък беше с температура. После загубих ключовете от офиса, които търсих 2 дни и намерих в солетите на детето. Плюс работа, клиенти, няма кои да я гледа. Лудница. Предадох се с клипчетата в нета, само така има мир.
Време за нищо нямам, но и игрите никога ме са ме привличали.
За урбазона и аз знам, че не е безобиден. На моя съученичка детето е с корда на сърцето и високо кръвно от прекомерно биене в спешното на урбазон. Може да й помогне само операция след 18г. в чужбина. Ужас!
И при нас съня е мираж. Тези зъби ще ме довършат. Преумората е на макс. Освен това куцам 3ти месец. Мислех, че ще мине, петата ме боли, като набито. Май ще ходя на ортопед. Сега пробвам със зелево листо.
Оплаках се.

# 156
  • В сърцето на любимия човек
Йоан се събуди в 12ч, още не можем да го приспим. Ще се гръмна...

# 157
Пънче, и ние не спим, човечето пи млякото си, и сега се катери по нас и ни побърква 😕

# 158
  • София
Не сте сами
Вики се събуди в 2:30... искаше игра... чистихме нослето, че е хремав... после се нас*а... после искаше мляко (не е ял нощно време от средата на юли)... после се съдра да реве и никак не иска... нито гушнат, нито седнал, нито легнал... събуди цялата къща, та баба му и дядо му минаха на аудиенция да видят що реве детето... после пак реши че му се играе и заподмята една книжка... та преди 5 мин заспа най-на края.
 Пънче бързо да оздравяваш.

# 159
  • UK
Пънче оправяй се.
Мале Джас. Големи 'емоции '. И оз не спя,  ама всичко живо кърти у дома😂

# 160
с какво да го гушкаш?
на мен всичките ми ръце ги бяха заели на операционната маса.
Май само едната беше заета, знам ли. Като каза се замислих, може и да съм го гушкала с глава, сложиха ми го на рамото. Мисълта ми беше, че ми го оставиха малко, а не го отнесоха веднага. После го гушках втория ден, но само в неонатологията, беше закачен на системи да го хидратират. На 8-я ден си го взех вкъщи. Въпреки 10-тината дни нехранене в мен, той си беше доносен и бързо го оправиха. Дори не свали нищо от теглото, направо започна да качва.

Пънче, оправяй се бързо, тая кашлица е ужасна, най-много мразя да кашлям Sad

# 161
Пънче, големи притеснения, аз както съм шаш паника, не знам как щях да издържа. Е , поне съм сигурна, че скоро е успешния финал.
При нас е майка ми, за да ми помага, Редуваме се през вечер кой да спи при близнаците, обаче тази вечер и двамата полудяха и аз изместих. Пак спах 2-3 часа, дайте ми надежда , че след 2, рата годинка това ще свърши и ще ми се събира поне 5 часа сън.

# 162
  • В сърцето на любимия човек
Явно не само ние сме купонясвали hahaha
Емека, и аз на това се надявах, ама ... ако избият всички зъби преди това има някакъв шанс.

# 163
  • София
Ние добре поспахме, ей сега се събудихме Sunglasses
Сега аз пия кафе, момчето нещо си реди.
Но до към четвъртата година си имахме нощни бдения, гладен, жаден, наспал се.
Търпение си трябва.

# 164
Моите от много малки почнаха да спят по цяла нощ. Сега се будят при неразположения - зъби, хреми и прочее.

Общи условия

Активация на акаунт