Юлчета 2018 - тема 2

• 40 988
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Suleime, наистина дълга пауза прави детето, но ако наддава добре и няма нещо, което да те притеснява, радвай се на почивката Simple Smile а може да е само период и да намали интервала.

# 121
Ами наддава по около 700 гр на месец.На последната консултация беше 5,350 кл и 59 см и ми казаха че си е ок няма нищо притеснително. А и е едно много сладко бебче поспаливо и добричко Grinning . БлагодАря ти много Blush

# 122
За три месеца е качил грубо 2,5 кг и 11 см, което е екстра Simple Smile не се тревожи.

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 21:25 от little afternoon

# 123
Ами първо бебче ми е и незнаех дали е нормално но сега се оспокоих. Мн мн ти благодаря Kissing Heart

# 124
  • Варна
little afternoon,  да ти кажа не знам колко нови са вече... последните 2-3 години. Но го знам от лекар -педиатър , които се занимава с хранене, диететика и тн. Нооо идея си нямам от къде да четеш. Аз също все още не съм започнала тази тема да я разнищвам за личните ми цели.

rozi4ka222, аз съм рехабилитатор и работя с деца от 0-3 години ( и с родителите им разбира се) . Даже  да не казвам, че след 1,5 години са големи за мен вече Grinning
Не се притеснявай за завъртането това е типично детето в началото да се завърта само на едната страна. Естествено правилно си решила да стимулираш и другата посока.   
Обаче направо ме уби с това за спането по корем и походката. Не съм го чувала.....

# 125
Щом не си го чувала значи едва ли е вярно.....и няма за какво да се притеснявам. Утре имаме записан час при ортопед, ще попитам и него и ще споделя.

# 126
  • Варна
Щом не си го чувала значи едва ли е вярно.....и няма за какво да се притеснявам. Утре имаме записан час при ортопед, ще попитам и него и ще споделя.

Питай го задължително !
Всички ще научим нещо ново Grinning
При кой записахте ? Ние ходихме преди 10 дена при Живков.

# 127
Записахме при Райков, утре за 17:00. Дано не се бавят часовете. Изобщо това за спането и походката не съм сигурна в достоверността на информацията. Четох го тук в някакви стари теми.....предполагам че има и други бебчета, които обичат да спят по коремче.

# 128
Здравейте, момичета. Приключихме с Терапията, не пожелавам на никой по никаква причина да постъпва там. Много доктори, с високи титли, които обаче не кореспондират по между си, пълна анархия, мизерия... Днес ни изписаха, сигурно защото няма места, но и без това исках да си я взема вече в къщи. Няма да правим повече изследвания и тестове. Заключението е :"е нали е наддала 100 гр за седмица ", тя толкова наддаваше и в къщи. Днес пак искаха да я бодът, защото видиш ли в петък една докторка искала ПКК, а днес друга, ние сме опитни зайчета. Съвет към всички майки от Варна, ако ви се наложи да ходите в Терапията отваряйте си очите и ушите, какво правят, какви изследвания, кой ги иска и т. н.
За сега оставяме нещата така. Колкото трупа толкова. Развива се нормално, жизнена е, весела, играе си, коликите спряха, дори скоро май ще се обръща, прави опити вече, ама ще стане то какво й тежи.

# 129
Здравейте, момичета. Приключихме с Терапията, не пожелавам на никой по никаква причина да постъпва там. Много доктори, с високи титли, които обаче не кореспондират по между си, пълна анархия, мизерия... Днес ни изписаха, сигурно защото няма места, но и без това исках да си я взема вече в къщи. Няма да правим повече изследвания и тестове. Заключението е :"е нали е наддала 100 гр за седмица ", тя толкова наддаваше и в къщи. Днес пак искаха да я бодът, защото видиш ли в петък една докторка искала ПКК, а днес друга, ние сме опитни зайчета. Съвет към всички майки от Варна, ако ви се наложи да ходите в Терапията отваряйте си очите и ушите, какво правят, какви изследвания, кой ги иска и т. н.
За сега оставяме нещата така. Колкото трупа толкова. Развива се нормално, жизнена е, весела, играе си, коликите спряха, дори скоро май ще се обръща, прави опити вече, ама ще стане то какво й тежи.
Яница, дано всичко остане само лош спомен и да си просто злорадо детенце! Щом е весело и жизнено според мен е това!!!! Да я нацелуваш!!!!

# 130
  • Варна
Яница, съжалявам за това през което мина. Ако беше в друга държава , никой нямаше да се усъмни в нищо, но тук , ах за щяло и нещяло се правят изследвания и се хоспитализират , за пусти кл пътеки. Детето е будно и игриво( по твои думи)  което е добър показател , че е здраво. Що за педиатър те изпраща за тези стрес тестове и т.н..?! Навсякъде в таблиците си има референтни стойности за тегло и ръст и те са в голям диапазон. Децата ни са различни и слава Богу. Опитай се да забравиш този ад и да се насладиш на този дългочакан момент с твоето бебче Simple Smile

# 131
 Здравейте мамималко съм притеснена малката не е акаа от неделя вечер това не ни се е случвало първия месец беше на всеки памперс след това почна 3-4 пъти на ден а в последно време  сутрин и вечер вече звънях на пидиатълката и тя ви каза да пробвам с термометър на вун много много не ми се ще и ми се иска да поизчакам незнам само колко....
Иначе шоша е весела хапва си гука смее се спинка си нормално пусса газове и се смее на звука общо взето е спокойна плачка само като е гладна
Дайте съвет какво да правя
ПС еначе е само на кърма
Извинете за дългия пост и предварително благодаря😊

# 132
Според мен пробвай с термометъра ,ако много се притесняваш. Въпреки ,че щом има газове не би трябвало да има проблем.

# 133
Ако детето не се измъчва видомо от това, по-добре изчакай според мен.

# 134
Ние от време на време имаме същия проблем с изхождането, изчаквам докато видя, че вече това причинява дискомфорт и ползвам клизмичките за деца Мелилакс. Това с термометърът ми звучи страшно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт