Пиша тук, защото групата ми харесва, успокоявам се когато споделя, приемам и съвети, дали се вслушвам аз решавам.
Чакайте да си споделя. Бяхме на нефролог, и там всичко ток и жица, само бъбреците са ни по големи. По скоро бъбреците са с нормални размери, а тялото ни е малко. Ама няма проблем. Бяхме и на гастро, уж за млякото, остава това с което аз реших да я храня(много му разбирам вече хахаха). Питах за захранване, изстреля ми една схема на бързо, нищо не запомних, ама да съм я хранила с пюрета на Гербер. Е аз твърдо съм решила сама да си правя пюретата, дано ги яде принцесата. Аз щях и да кърмя, ама сега сменям АМ. Каквото детето покаже, ако не ми иска пюретата, ще купувам. Ходих иначе да ги разгледам, има интересни комбинации, и цените са им интересни. За мен си е голяма скъпотия 3 лв пюре. Да е жив и здрав тати да изкарва, а мама да харчи:grinning:
Аз не ща още, ама бебето проявява всички признаци, че иска да яде кюфтаци и да пие бира
и направо откачаам. Излязах в сряда и едвам се прибрах, то не бе вятър и чудо. Три крачки напред две назад . Вие излизате ли в лошото време??? Не ме плаши студа ама този вятър . Ние сме нависоко и още по силно духа отколкото в града.