Да си нямал никога никого

• 21 482
  • 538
  •   1
Отговори
# 285
И в коя точно вселена се произнася алтитъд въпросната дума?

# 286
Я дай картинката с процентите.

# 287
Във вселената, в която пиша от телефон. Иначе алтитъд е височина, но и благородно държание.
Я дай картинката с процентите.
72% introverted
82% Intuitive
57% Thinking
90% Prospecting
75% Turbulent

# 288
Във вселената, в която пиша от телефон. Иначе алтитъд е височина, но и благородно държание.

Телефонът няма автокоректор за английски думи, изписани фонетично на кирилица, иначе щеше да поправи и "кноу", и "алтитъд", защото няма думи, които се произнасят така.

# 289
72% introverted
82% Intuitive
57% Thinking
90% Prospecting
75% Turbulent

Картинката, скрийншот. Проценти всеки може да напише.

# 290
Телефонът няма автокоректор за английски думи, изписани фонетично на кирилица, иначе щеше да поправи и "кноу", и "алтитъд", защото няма думи, които се произнасят така.
note: Don't ever argue WITH woman. Right attitude - Do you want more wine? Хахаха..
Сетих се за нещо, просто се смея на глас. Аз хубаво днес почивам, ама нещо мисля да се порадвам на слънцето.

# 291
Приличаш ми на дървен философ. Имам колежки, женени за такива, нямаш грижи, ще се намери и за теб жена.

# 292
Хоп. Аттитуде.  Значи манталитет, начин на мислене, поглед на живота, тон. Attitude .
На ингриш е, не знаеш ли:) от типа бареков ингриш, с примери като "шилак" и "кънтърстрайк".
Ит кан бидон.

Бидон, не-бидон Laughing ... произношението ти куца, стана въпрос май в другата подобна тема за британски акцент, а твоят е малко мидъл ийст. Така, както си го изписал на кирилица по мяза на altitude, а не attitude. Като пишеш на кирилица се старай произношение да докараш, а не "правопис". Mr. Green

# 293
Приличаш ми на дървен философ. Имам колежки, женени за такива, нямаш грижи, ще се намери и за теб жена.
Просто се опитвам да погледна нещата от смешната страна. Изядоха ме, че съм натиснал едно копче повече.
Добре, извинявам се. Сбърках. Хаха.
Бидон, не-бидон Laughing ... произношението ти куца, стана въпрос май в другата подобна тема за британски акцент, а твоят е малко мидъл ийст. Така, както си го изписал на кирилица по-мяза на altitude, а не attitude. Като пишеш на кирилица се старай произношение да докараш, а не "правопис". Mr. Green
Уелл, ит дазънт матър. Но маттър уат май пронунсъейшън ис, дъ инглиш стилл кан ъндърстенд ми.
Со, сори май диър фриендс, ит'с джъст тоо дамн дификълт то рите инглиш юсинг цирилик алпфабет
Ай ам сенсерели сори дат Ай ботхър ю уит май райтинг.
Картинката, скрийншот. Проценти всеки може да напише.
Прав си. Правих няколко теста. Тоя не му пазя картинката. Имам от предния, общо взето - все тая.
Вътре в спойлера има линк към картинка.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 13:58 от Igorek

# 294
Уелл, ит дазънт матър. Но маттър уат май пронунсъейшън ис, дъ инглиш стилл кан ъндърстенд ми.
Со, сори май диър фриендс, ит'с джъст тоо дамн дификълт то рите инглиш юсинг цирилик алпфабет
И ам сенсерели сори то ботхър ю уит май райтинг.

Давай с бидоните... Laughing Положително е, че го удари на майтап. Не разчитай, че дъ инглиш стил кен ъндърстенд ю, ку българите не те разбират. Wink

# 295
Давай с бидоните... Laughing Положително е, че го удари на майтап. Не разчитай, че дъ инглиш стил кен ъндърстенд ю, ку българите не те разбират. Wink
Всъщност си пиша на английски нормално де. Ама да пиша на мингриш не ми се удава много добре. Нито ма majmunica. Е, такъв съм си аз. Когато нещата стават трагични до степен на нелепост започвам да се смея.
Сега, в тия бидони какъв е шанса да намеря малко пиклед къкъмберс?

# 296
Гледай ти да не станеш пикълд кюкъмбър, че както го раздаваш на там си тръгнал. Имаш чувство за хумор, което привлича жените. Поработи върху страховете си, когато не мислиш и премисляш нещата се получават. Ама трябва да излезеш от бидонЯ!

# 297
  • Sofia
Имаш чувство за хумор, което привлича жените.

Това сериозно ли го мислиш? Simple Smile

# 298
Имаш чувство за хумор, което привлича жените.

Това сериозно ли го мислиш? Simple Smile

Шшшшшшшшшт... има заложби, недей го сецва, че никога няма да излезе от бидона!

# 299
Стига самите жени също да имат чувство за хумор и желание да се отпуснат и чувстват добре, без притеснение, че някой ще ги помисли за нелепи или несериозни. С дебилни кукумявки, които мислят единствено как мъжът им да не изневери, няма да се получи. (Не визирам никой в темата, да не се засегне някой Grinning)

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 14:44 от Elunaria

Общи условия

Активация на акаунт