Второ, ето няколко простички стъпки в правилната посока:
1. Доближаваш 30-те. Това е краен срок да забравиш какво е било в гимназията и по-рано. Почвай да си копаеш собствената лехичка и да си отглеждаш постижения. Това си ти, не каквото си бил на 15. Градиш си новото аз. Не, не е фейк, просто е ново. Спри да сипваш енергия на старото си аз, няма смисъл - с него нито е по-весело, нито по-приятно.
2. Жените не са благотворително дружество и не са длъжни да търпят хора с елементи на психически вампир. Ако една жена каже не, остави я и мини на следващата - не се вкопчвай, зловещо е, плаши и ти идва да треснеш човека с нещо тежко и да го закопаеш. Това дори кротките жени го искат.
3. Излез и прави секс наляво-надясно. Малко ще ти се намести чивията и ще разбереш, че жените не са еднорози, а зебри. Като се поокършиш, ще може да си намериш и свястна приятелка. Това не става от първия път. Както и жените - и мъжете трябва да целунат доста жаби. Иначе ще направиш грешката да хванеш някакво чудовище, да я качиш на пиедестал и тя да ти скапе живота.

Те разбират и надушват преструвката. Може би звучи като клише, но ние самите отразявам и ни се случва точно това, което излъчваме. Умен си, дай малко рефлексия. Звучиш като чичка, честно. Ма как млад мъж на 27 ще разсъждава така, недей моля ти се. Не сме чак толкоз дРъти тука, общуваме с различни хора и повярвай ми моите познати, приятели на тази възраст, а те всичките са различни (каквото и да значи по твоите изкривени критерии), чак толкоз залюпени не са. А, чакай, имам един такъв, но той има огромни проблеми с личността си и алкохола. Но иначе е начетен за половин библиотека. Случайно да имаш вредни навици и проблем с алкохола?