Да си нямал никога никого

• 21 318
  • 538
  •   1
Отговори
# 90
Първо, надявам се да не действаш като американските incels и да не тръгнеш да трепеш наред с пушка.

Второ, ето няколко простички стъпки в правилната посока:

1. Доближаваш 30-те. Това е краен срок да забравиш какво е било в гимназията и по-рано. Почвай да си копаеш собствената лехичка и да си отглеждаш постижения. Това си ти, не каквото си бил на 15. Градиш си новото аз. Не, не е фейк, просто е ново. Спри да сипваш енергия на старото си аз, няма смисъл - с него нито е по-весело, нито по-приятно.

2. Жените не са благотворително дружество и не са длъжни да търпят хора с елементи на психически вампир. Ако една жена каже не, остави я и мини на следващата - не се вкопчвай, зловещо е, плаши и ти идва да треснеш човека с нещо тежко и да го закопаеш. Това дори кротките жени го искат.

3. Излез и прави секс наляво-надясно. Малко ще ти се намести чивията и ще разбереш, че жените не са еднорози, а зебри. Като се поокършиш, ще може да си намериш и свястна приятелка. Това не става от първия път. Както и жените - и мъжете трябва да целунат доста жаби. Иначе ще направиш грешката да хванеш някакво чудовище, да я качиш на пиедестал и тя да ти скапе живота.

# 91
Според мен не е до отчаяние, а ги отблъсква с нещо. На 18, на 20, на 22 едва ли е бил вече чак толкова отчаян, но пак няма резултат. На мен ми звучи крийпи и фалшиво, горен пласт с благородния момък и долен incel пласт.

# 92
Не знам дали точно крийпи и фалшиво, но, ако е бил свит младеж, който не е излизал особено, не е бил интересен на жените и не се е научил как да се държи с тях.
Същността на мъжката привлекателност за жените не е външността /донякъде може би и външността, но не само/. Мъжът трябва да знае как да привлече вниманието на жената, да погъделичка егото ѝ и да предизвика интереса ѝ.
Предполагам, че в женските очи той и в момента е "захлюпен". Моля авторът да не се обижда на определението. Не целя да го засегна, а да разбере къде му е грешката.

# 93
Например, може да се е изпуснал пред жена да каже репликата, че иска естествено момиче, или скромно...и жената си представя скучен живот и сивкава коса без поддържане:) изобщо - скука и мухъл лъхат.

# 94
  • София
Попрочетох отгоре-отгоре. То фермани, то чудо... Наистина може да е петъчна пързалка, но пък ако не е...

Много монашески разсъждаваш. С 1 водка нямало да си ти, ако се правиш на еди-кво си - пак не си ти. А ти какво си, еталон и най-доброто творение на Господ ли? Ако да - какво правиш тук, при лелите с по 2-3 деца?  Joy
Приеми, че една водка ще те направи далеч по-приемлив, поне при мен е така. Приеми, че девойката насреща е интровертна като теб и едно питие не я променя, просто ще сте по-общителни. Има хора, което грам не пият и пак са приказливи и оригинални, но не всички сме такива. Дори да си легнете пийнали, знаеш ли на колко народ се е случвало, да не си на 100 години? Еднократен секс без продължение? И това се случва на тези години.
Скрит текст:
Учениците на един дзен учител го запитали:
– Учителю, в какво се състои тайната на успеха?
– Две думи – отвърнал той – правилни решения!
– Коя е тайната за вземането на правилни решения? – попитали го отново.
– Една дума – опитът!
– А каква е тайната за добиването на този опит?
– Две думи – отговорил мъдрецът – грешни решения!

# 95
Абе, младеж, ти поне веднъж в живота си бил ли си влюбен? Или нещо близко до това – да харесваш някое момиче толкова много, че да мислиш само за него и да се чудиш как да му привлечеш вниманието, или пък как да направиш нещо мило за него? Да изпиташ страст?

Скрит текст:
Защо ли ми се струва, че отговорът е „не“? Прекалено си влюбен в себе си, прекалено си обсебен от собствената си значимост и неповторимост, за да можеш да изпитваш чувства към друг човек, а жените това го усещат отдалече.
И аз не се сещам за нито едно свястно момиче около мен, което би се принесло в жертва на такъв нарцис. За какво ѝ е? Да му бърше всеки ден праха от пиедестала? Забрави...

# 96
Що бе, и аз ходя на работа с ГТ, а насам натам с колата
Ми .. добре, съгласявам се значи. Просто интуиция.

Аз съм чувала от приятелки, че само веднъж са се влюбвали например. Наистина така звучи авторът.

# 97
Той неистово се страхува да създава близки отношения и съм сигурна, че му личи от хиляда километра. Но си мисли, че заблуждава хората като се държи "естествено". Не бе пич, не подценявай хората. Simple Smile Те разбират и надушват преструвката. Може би звучи като клише, но ние самите отразявам и ни се случва точно това, което излъчваме. Умен си, дай малко рефлексия. Звучиш като чичка, честно. Ма как млад мъж на 27 ще разсъждава така, недей моля ти се. Не сме чак толкоз дРъти тука, общуваме с различни хора и повярвай ми моите познати, приятели на тази възраст, а те всичките са различни (каквото и да значи по твоите изкривени критерии), чак толкоз залюпени не са. А, чакай, имам един такъв, но той има огромни проблеми с личността си и алкохола. Но иначе е начетен за половин библиотека. Случайно да имаш вредни навици и проблем с алкохола?

# 98
Аз не съм убедена, че той самият знае, че се страхува от близки отношения.
Толкова много е рационализирал всичко - всичко е само разум, преценка, анализи и т.н.

# 99
  • София
Влюбването едва ли става ей така, изведнъж, да те тресне, не че няма и такова.
Та за влюбване трябват някакви контакти.

basila, начетен не значи непременно интересен. Имам един познат, който много разбира от комуникации, но понякога не знае кога да спре с техничарските обяснения пред една жена.
Авторът се възмущава как се променял с алкохола, ти как можа да го заподозреш? Не съм капацитет по дрогите, дали не употребява нещо такова? И ако не - дали малко напушен няма да е по-готин и вървежен?

# 100
Еми моята приятелка си имаше контакти бол...

# 101
  • София
Еми моята приятелка си имаше контакти бол...
Ама при него няма почти никакви контакти - имам предвид срещи и секс.
Има влюбчиви хора, има и не толкова. Има и хора, които губят интерес, щом завоюват обекта

# 102
  • Terra incognita
Сексът и любовта са две рсзлични неща. Може да правиш секс и без любов, а може и да си влюбен, без да правиш секс. При него, май,  липсват и двете. Което, според мен, е доста притеснително.
Хубаво е да четеши да се развиваш интелектуално, но май си загубил мярката. Не може цял живот да бъдеш книжен плъх. На 27 си. Животът ври и кипи и само чака да го сграбчиш.
Повярвай ми, в баровете и дискотеките няма нищо лошо и нередно. Там не ходят само утайки, както, може би, си мислиш.

# 103
Че заминавай по хардуерните форуми, сигурно ще срещнеш доста от твоята "порода" и с твоите "проблеми". Щом веднага ползва "по подразбиране", вместо изписаното от мен "по дифолт (може и с _е_ )", там ще се впишеш чудесно. Wink

п.п. всъщност, съмненията ще се потвърдят - трол.
Трол, който се прави на жертва, за да клъвнат БГ-мамите и да го утешат в прегръдките си. Иначе и аз съм сигурен, че автора не е на 27 (пише прекалено грамотно дори и за мъж-вишист), освен това не може вишист да работи като озвучител, а едновременно и с компютри да се занимава. Фейк от всякъде.

# 104
  • Terra incognita
*висшист ☺

Общи условия

Активация на акаунт