Да си нямал никога никого

• 21 422
  • 538
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Sofia
Иначе и аз съм сигурен, че автора не е на 27 (пише прекалено грамотно дори и за мъж-вишист), ...

А, това пък изобщо не е вярно. Имам огромен брой приятели във FB, които пишат също толкова грамотно, колкото и аз.
Но на теб не се учудвам, че ти е трудно да го проумееш, при положение че изписваш думата "висшист" по начина, демонстриран в постовете ти. Simple Smile

# 107
Е, човекът си каза, че като хоби пише и мечтае да публикува.

# 108
  • Terra incognita
Е, човекът си каза, че като хоби пише и мечтае да публикува.
Ако наистина е това, в това хоби няма нищо странно, напротив, дори го намирам за романтично.

# 109
Ох, това, че е нее§ателен, тоест девствен, едно на ръка, ама няма нищо по-страшно от нереализиран писател. Хоби-писателите следва да бъдат трескани с лопата по главата, или да бачкат като журналисти, за да си изкарват хляба с писане, докато си избият писателската романтика от главата. Само тогава ще могат да напишат нещо, дето да става за публикуване, а не е саморефлектирани въздишки и мъка за читателя.

Хоби писател...

Пич. Не. Просто не...

# 110
Какво значение има по колко. Намерила съм каквото съм искала.
Има голямо значение колко. Защото шансът някой да те забележи е много малък, а да те зачеркне бързо и повърхностно е много голям.  Отличник в работата си, но очевидно съм двойкаджия в живота.

Ако историята е истинска и наистина беше отличник в работата си, със съответните финансови резултати, отдавна да си се разделил с девствеността си. Високите доходи не компенсират значителни патологии за сериозна връзка, но успешно привличат множество кандидатки за кратко, без никакви усилия от страна на мъжете.

# 111
  • София
Ако историята е истинска и наистина беше отличник в работата си, със съответните финансови резултати, отдавна да си се разделил с девствеността си. Високите доходи не компенсират значителни патологии за сериозна връзка, но успешно привличат множество кандидатки за кратко, без никакви усилия от страна на мъжете.
Е, като не излиза с жени, откъде да го знаят че кърти кинти  Joy Може да е в мъжка работна среда
Не отиде в някоя дискотека в Студентски и да тропне шишето на масата Joy 

# 112
Е, стига, де. Само като му видят колата и външния вид, може да се ориентират. Както и като видя някой, който си казва, че не е "дащен" (антонимът на "дащен" не е "беден") и педантично смята сметката в кафенето (толкова ли не можеше в пицария поне да покани жената), ще си направя съответните изводи, и те няма да са положителни.

# 113
  • София
Има и кафета, където ще платиш колкото в пицария. Може жената да не е искала пица или да е на диета
На първа среща кафето е достатъчно.
Може да няма кой знае каква кола, май не е от този тип.
Но да, права си, че ако е с нагласата, че всички жени гледат само да ги черпи и да го използват - няма да се получи

# 114
Навремето като мома бях излязла на първа среща с един, на театър ще ме води. На касата в театъра си купи билет само за себе си /не, че имам проблем да си купя билет, жестът е важен/. Понеже имаше време до началото, седнахме в една сладкарница, той чинно си сметна неговата консумация, взе ми парите и заяви, че няма да ми върне, на което казах, че няма проблем. Прибра си рестото. Познайте дали се видяхме отново.  Mr. Green

Та, мисълта ми е...на първа среща мъжът трябва задължително да плати! Въпросът не е за самите пари, предполагам на всички е ясно това.... Имах един състудент, той имаше следната философия за срещите - Може от глад да умра цял месец, ама сметката на първа среща ще платя. Mr. Green Peace

# 115
Ако темата се обърне към плащането, ще навърти сто страници. Bowtie

# 116
Абе, ако само с кола трябва да стане работата, ще трябва бая кола да е.

# 117
На мен ми направи впечатление, че пътувал с автобуса, пък като ходи на срещи - с колата ... разминавания има.
За автобуса - образно казано. Преди да си купя кола съм пътувал с автобуса.
п.п. всъщност, съмненията ще се потвърдят - трол.
Мисли каквото си поискаш. Като че ли исках да ми олекне малко просто, но ми беше интересно да прочета мнения на жени.
Според мен това, че не е имал връзка досега му пречи в отношенията с другия пол. 
Някак си жените усещаме кога един мъж е отчаян и не ни харесва.
Тогава въпросът се превръща в "яйцето и кокошката"
Първо, надявам се да не действаш като американските incels и да не тръгнеш да трепеш наред с пушка.
Нямам никакво намерение или желание да трепя някого. Просто понякога ми става малко тъжно. И по принцип не се вкопчвам в никого и нямам такива намерения.
Например, може да се е изпуснал пред жена да каже репликата
Аааа, не. От кротките луди съм.
Абе, младеж, ти поне веднъж в живота си бил ли си влюбен?
Да, просто не беше споделено.
Звучиш като чичка, честно.  Случайно да имаш вредни навици и проблем с алкохола?
Не пуша и не съм алкохолик. Някоя друга бира или питие от време на време. Как по-точно звуча като чичка?
А как по-точно личи и какво? Ако не друго, поне това да променя.
Толкова много е рационализирал всичко - всичко е само разум, преценка, анализи и т.н.
Това е така. Някак е по-лесно и си по-уверен, когато си мислиш и си се убедил, че знаеш че 2+2=4.
И ако не - дали малко напушен няма да е по-готин и вървежен?
Олеле.
Иначе и аз съм сигурен, че автора не е на 27 (пише прекалено грамотно дори и за мъж-вишист), освен това не може вишист да работи като озвучител, а едновременно и с компютри да се занимава. Фейк от всякъде.
Добре, по дяволите, какво да направя, че ако не друго, съм се научил да пиша в тоя живот поне? Значи съм трол, защото съм прекалено грамотен. Толкова ли е учудващо, че някой по-грамотен човек може да има някакви проблеми? Не съм казал, че съм озвучител, казах че се занимавам с озвучаване. В случая това означава кар аудио. Ако пишех с по 10 грешки на ред, щях да имам по-хай кредибилити ли?
Повярвай ми, в баровете и дискотеките няма нищо лошо и нередно.
Там не ходят само утайки, както, може би, си мислиш.
Дискотека = чалга. Това е причината да не ходя.  Не ме кефи музиката.
Ако наистина е това, в това хоби няма нищо странно, напротив, дори го намирам за романтично.
Мненията под теб показват нещо. На повечето хора го спестявам това, за да не ме възприемат като сноб или въздухар, който лети в облаците.
толкова ли не можеше в пицария поне да покани жената
Нищо не смятам педантично. И в ресторант бих я поканил. Просто така стана на момента. Говорехме и си харесахме едно кафене. Просто исках да е нещо по-небрежно, да не остава с впечатлението, че се натискам.
Имах един състудент, той имаше следната философия за срещите - Може от глад да умра цял месец, ама сметката на първа среща ще платя.:
По принцип взема ли някоя с мен, задължително аз плащам. Друго на ръка, че може би съм от малкото, които и вратата все още отварят.

# 118
Не си за тоя свят, момче...както и аз,но това е друга тема.Що не пробваш в друга държава?

# 119
п.п. всъщност, съмненията ще се потвърдят - трол.
Мисли каквото си поискаш. Като че ли исках да ми олекне малко просто, но ми беше интересно да прочета мнения на жени.
Съветът за хардуерен форум продължава да е актуален.

Цитат
Това е така. Някак е по-лесно и си по-уверен, когато си мислиш и си се убедил, че знаеш че 2+2=4.
Две круши и две тротинетки какво правят? Или 2 g7 + 2 em?

Цитат
Добре, по дяволите, какво да направя, че ако не друго, съм се научил да пиша в тоя живот поне? Значи съм трол, защото съм прекалено грамотен. Толкова ли е учудващо, че някой по-грамотен човек може да има някакви проблеми? Не съм казал, че съм озвучител, казах че се занимавам с озвучаване. В случая това означава кар аудио. Ако пишех с по 10 грешки на ред, щях да имам по-хай кредибилити ли?
Не, не заради това.

п.п.
Какво мислиш?
Blind Guardian - Mordred's Song ( Acoustic Version )
FLESHGOD APOCALYPSE - Minotaur (The Wrath of Poseidon)

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 19:02 от Аниш

Общи условия

Активация на акаунт