Да си нямал никога никого

• 21 511
  • 538
  •   1
Отговори
# 210
Т.е. поискваш си и става като с магическа пръчка? Нещо като "Сезам, отвори се" и хоп гащите свалени... Лол.

Разбра ли сега, авторе. Следващият път да си поискаш и ще стане работата...

# 211
Извинявай, по-отмъстителни? Колко случая има в последните години на бивша жена, застреляла бившия си мъж?  А колко случая има на бивши мъже, ескалирали до вадене на пистолет и стрелба, предумишлено? Доста са...
Извинявай, ако това беше провокация - хвана ме. Възмутен съм. Дори когато влезе някоя буболечка у дома не я убивам, а я хвърлям отвън просто. Никога не бих направил нещо като да извадя пистолет някому. Би ми тежало на съвестта и погазва всичко, в което вярвам. Би ме превърнало в изрод.

Не се заричай. Ти дори в гащичките на жена не си бъркал, а камо ли да почне да ти прави въртели и игри. Всеки е способен на агресия, ако е провокиран.

# 212
О, да, да те одума една жена е почти същото като 9 мм. олово в мозъка...

Мисля, че не си разбрал правилно това, което цитираш, ама изобщо даже.

The Gift of Fear съм я чела. То и затова коментирам усещането за "зловещ мъж". Нещо в поглед, дрехи, изказ, миризма дори...и включваш вътрешното усещане за тревога.

Изобщо не е същото, не твърдя това - казвам според него двата пола като цяло от какво най-много се страхуват и значи сте наясно, щом сте я чела.

Мен лично не ме касае грам кой какво мисли или твърди за мен (жена, мъж, все тая) - но явно има много чувствителни и обидчиви мъже, които възприемат някакво унижение от страна на жената като "смъртоносно".

# 213
Всеки е способен на агресия, ако е провокиран.
Ама има голяма разлика между това да напсувам някой кретен на пътя и това да отида и да го очистя с автомата.
Смятам, че няма човек на тая планета, който поне веднъж да не е повишавал глас.

# 214
 Всъщност разликата е тънка и при повечето хора преминаването от псувни до стрелба става бързо, само някой да им даде автомат.

# 215
  • Sofia
Всъщност разликата е тънка и при повечето хора преминаването от псувни до стрелба става бързо, само някой да им даде автомат.

Мда, с това съм абсолютно съгласна.

# 216
Да разбирам ли, че мъжът ти си крие автомата от теб?
Разбра ли сега, авторе. Следващият път да си поискаш и ще стане работата...
То си е факт, че никога не съм наглял. Ако бях обикновен нагляр, на който не му пукаше, най-вероятно щях да имам някакъв успех заради дързостта си, ако впрегна и малко от интелигентността си, която в момента ползвам само за спелчек.  Винаги съм се опасявал да не съм натрапник за другата страна.

# 217
Цитат
Винаги съм се опасявал да не съм натрапник за другата страна.
Не се опасявай, а действай. Никоя жена няма да си го помисли, освен ако не си яко изрод. Оправдания винаги ще се намерят.

# 218
Igorek, има един виц:

Един разказва как процедира с жените: - Казвам им директно: "Хайде да правим секс!"
Другият: - Сигурно много ти отказват....
Тоя: - Да, много са, ама и много чукам!

Т.е. ако целта е просто да се прави някакъв секс, изобщо не е трудно.
Виж, да намерите жена, каквато вероятно искате, е невъзможно, просто жените не са това, което си мислите - дори и от този форум може да се убедите.
Единственият начин е да ги приемете точно каквито са и после вече да решите трябват ли Ви, не Ви ли трябват и за какво точно Ви трябват евентуално.

# 219
Не се опасявай, а действай. Никоя жена няма да си го помисли, освен ако не си яко изрод.
Аз съм мъж и дори аз съм имал познати, от които ми е писвало, защото са били прекалено досадни и не искат да чуват. И съответно съм ги изключил от живота си. Не ми се иска аз за някого да бъда тоя досаден ухажор, който просто не чува, че не го искат и който отдавна трябваше да се е разкарал.
Тук не те разбрах съвсем...
Означава, че по подобни теми не съм разговарял с никого и като цяло не ми е типично да споделям.

# 220
Оппа, какви идеалистични образи на "мъже" имало в този форум. И колко лоши жени. Направо да се чудиш, откъде ли ви е дошло. Няма свестни жени и това си е. Аз от години го повтарям.

# 221
_Man_, минавало ли ти е през ума, че тази агресия и очевидна фрустрация спрямо жените, предизвиква неодобрение, отхвърляне и дори подигравка към теб?

# 222
Оппа, какви идеалистични образи на "мъже" имало в този форум. И колко лоши жени. Направо да се чудиш, откъде ли ви е дошло. Няма свестни жени и това си е. Аз от години го повтарям.
Сарказъм - харесва ми. Ето още нещо. И малко хора днес разбират от сарказъм и приемат всичко буквално.

# 223
Това не беше сарказъм, а ирония. Сарказъм е това.

# 224
Това не беше сарказъм, а ирония. Сарказъм е това.
Аааа, не - няма да споря.  Smile 
Опитваш се да ме провокираш, да докажеш че съм способен да заровя някого в гората. Хаха

Общи условия

Активация на акаунт