Да си нямал никога никого

• 21 474
  • 538
  •   1
Отговори
# 330
п.п. Интересно, как пък досега никой в този форум не ми сбърка пола, а ти успя на базата на твои си схващания.

Той и моя пол обърка, завиждала съм му за личните съобщения от девойките във форума... Joy Жената е цвете и не може да е директна...

Значи все някоя му е писала на ЛС, оттам е в негови ръце. Stuck Out Tongue Winking Eye Каквото е било и целта на темата.

# 331
п.п. Интересно, как пък досега никой в този форум не ми сбърка пола, а ти успя на базата на твои си схващания.

Той и моя пол обърка, завиждала съм му за личните съобщения от девойките във форума... Joy Жената е цвете и не може да е директна...

Значи все някоя му е писала на ЛС, оттам е в негови ръце. Stuck Out Tongue Winking Eye Каквото е било и целта на темата.
Вааай, или е мноу зле мумчету, или е трол лоу левъл.

# 332
  • MI
Божее, мислех че само мъжете се пробват в бг-мама, то и девойки на лов имало. Flushed

# 333
Все пак няма по-подходящо място за тези неща от бг мама

# 334
  • MI
Предполагам че е така, ако и на Тиндър и подобни никой не отговаря. Все пак тук няма снимки. Joy

# 335
Все пак няма по-подходящо място за тези неща от бг мама
Има - форумите по интереси и фен-форумите.

# 336
О, повярвай ми, не можеш дори да си представиш с какъв голям обхват е дамското внимание, което един качествен мъж получава. Wink Тук съм напълно съгласна с теб. thumbsup
Това, което съм получил като отговор в разговор с жени, защото това че си нямам, не означава че нямам уста да говоря е, че обичат много да си пускат най-провокативните снимки в сайтовете за запознанства и не че нещо търсят, ами да си четкат самочувствието. Начинът, по който говори една за мъжете, които й писали честно казано ме накара да ги съжаля.Качествен мъж не се познава в нета. Защото дори и да има хора като мен, толкова трудно е да ги намериш всред всички останали.
Що иде реч до това колко си съгласна с мен - ами освен да не бъркам никому пейзажа, да се скрия още повече.

# 337
О, повярвай ми, не можеш дори да си представиш с какъв голям обхват е дамското внимание, което един качествен мъж получава. Wink Тук съм напълно съгласна с теб. thumbsup
Това, което съм получил като отговор в разговор с жени, защото това че си нямам, не означава че нямам уста да говоря е, че обичат много да си пускат най-провокативните снимки в сайтовете за запознанства и не че нещо търсят, ами да си четкат самочувствието. Начинът, по който говори една за мъжете, които й писали честно казано ме накара да ги съжаля.Качествен мъж не се познава в нета. Защото дори и да има хора като мен, толкова трудно е да ги намериш всред всички останали.
Що иде реч до това колко си съгласна с мен - ами освен да не бъркам никому пейзажа, да се скрия още повече.

Извинявай, ама какъв точно си ти? Нещо неповторимо и безценно?!? Кое точно ти е "качественото"?

Досега от писанията ти нямаше нещо, което да ме впечатли...едва ли и другите ще ги впечатлиш!

# 338
  • Sofia
Igorek, признавам си, чувствам се победена, с теб не може да се спори. Laughing

# 339
Igorek, признавам си, чувствам се победена, с теб не може да се спори. Laughing
Разликата е, че аз не виждам спор. Споделям нещо видяно.
Имам си ако не друго, поне самоуважението.

# 340
Извинявай, ама какъв точно си ти? Нещо неповторимо и безценно?!? Кое точно ти е "качественото"?

Досега от писанията ти нямаше нещо, което да ме впечатли...едва ли и другите ще ги впечатлиш!

Това му е защитният механизъм, не го пипайте, само това го държи... През годините е гледал как много по-смотани от него по негова преценка мъже се обзавеждат с гаджета и ги менкат, а той само стои отстрани и се жалва като бабичка. Каква ще е причината? Сигурно в неговата прекрасност и че много подбира Правилната и Единствената.

# 341
  • Sofia
Разликата е, че аз не виждам спор. Споделям нещо видяно.

Аха, викаш, да не подлагаме на съмнение монолога ти. Ти говориш са̀мо истината, другите си измислят.

# 342
Два въпроса от мен:
- с родителите си ли жевееш?
- имаш ли братя и/или сестри?

# 343

Това му е защитният механизъм, не го пипайте, само това го държи... През годините е гледал как много по-смотани от него по негова преценка мъже се обзавеждат с гаджета и ги менкат, а той само стои отстрани и се жалва като бабичка. Каква ще е причината? Сигурно в неговата прекрасност.

Само, дето той не благоволи да отговори на въпросите....Явно пише, каквото му е удобно. Не вижда по-далеч от носа си и само напразно се пънахме да пишем разни съвети. Целта на темата е да докаже на себе си, че е готин и неповторим, най-качествения от всички /каквото и да значи това/, но жените са гадни и не го разбират.

# 344
Аха, викаш, да не подлагаме на съмнение монолога ти. Ти говориш са̀мо истината, другите си измислят.
Битието определя съзнанието, казваш.
Само, дето той не благоволи да отговори на въпросите....
Просто каквото и да отговоря, ще бъде подложено под съмнение, няма как да го докажа по никакъв начин, но винаги има контрааргумент - като си такъв - тогава имаш излъчване, че искаш да ги насечеш в мазата ли?
Просто вече има мнение - тоя е психопат. Психологията е, че никой не казва лоши неща за себе си и ако ги признае, значи те са истина. А когато каже нещо хубаво - значи иска да се изтъкне или да прикрие нещо. Лошото е по подразбиране, хубавото се доказва.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 13:57 от Igorek

Общи условия

Активация на акаунт