Да си нямал никога никого

• 21 448
  • 538
  •   1
Отговори
# 345
Да бе, тоокова е качествен, че никой не го е забелязал, този бисер в калта сред свинете, за толкова години. Това поведение на недооценена от профаните слива и при жените не върви, ако не са с някакви леснозабележими и ценни за околните качества като визия и имотност, а пък за мъж е пагъубно. Слез малко на земята, нищо кой знае какво не предлагаш, освен детската си стая в съжителство със свекърва в провинцията, в твой интерес е да си възможно най-лесен и активен в търсенето на половинка, защото годинките си минават.

# 346
Igorek, продължавам да се убеждавам, че отговаряш избирателно на това, което работи за твоята кауза. Не ме разбирай погрешно, изпитвам съчувствие към хора, които по една или друга причина се чувстват самотни и не съумяват да привлекат вниманието на отсрещния пол. Ти обаче се различаваш от останалите, които съм срещал в реалността и тук. Различаваш се дотолкова, доколкото започваш да звучиш и изглеждаш нереално. Приличаш не на мъж, който през целия си живот не е получавал женско внимание и ласка, а на мъж, който чрез съчувствие и състрадание се опитва да се домогне до това. Ако самотните хора неминуемо трогват и предизвикват желание да им бъде помогнато, другият типаж е отблъскващ и опасен.

# 347
Igorek, продължавам да се убеждавам, че отговаряш избирателно на това, което работи за твоята кауза.
Никога не съм търсил да получавам нещо чрез съчувствие и причината да пиша тук е, че подобно нещо никъде в реалния живот на никого не мога да споделя. Цял живот си стоя стоически и мълчаливо каквото и да се излива върху мен, като изключим някоя друга ругатня. Просто в един момент човек започва да не издържа.
Igorek, продължавам да се убеждавам, че отговаряш избирателно на това, което работи за твоята кауза.
Не отговарям, когато не виждам въпрос. Или го пропусна случайно. Моля, дайте ги пак и обещавам да отговоря.
Сега обедната почивка свърши. Извинявам се, ако съм пропуснал нещо.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 14:08 от Igorek

# 348
Пффф, мамка му, колко съм лесен... Вече ми дожаля... Обяснявам ти съвсем добронамерено в предишните си постове, че за мен е нелогично да се опитваш да убеждаваш, че не си стигал до близост с жена. Имам достатъчно опит и откровено споделих, че ако ще и гърбушкото от Нотр Дам да си - притежаваш достатъчно умения да контактуваш, за да ги приложиш в реалността, а жените не са като нас, виждат с ушите си, така че след като тук получаваш симпатии - все някакси ще ги получиш и си ги получавал и в реалността.

# 349
  • Terra incognita
И накрая какво излиза? Че подсъзнателно авторът се пази за първата брачна нощ😎
Колко романитично.

# 350
Всички прекомерно романтични мъже, които съм срещала, бяха с наистина огромни дефицити, да не кажа отклонения. Отдолу кипи някаква тиха омраза и обида към жените като цяло поради отхвърленост, но е готов златният пиедестал за някоя избрана и съвършена. Маската е на уважаващ жените. Тъй като съвършени няма, рано или късно следва разочарование и отмъстителен гняв. Опасна комбинация, особено за някоя романтична девойка без особен опит.

# 351
  • MI
Честно, уморявам се дори само да изчета постовете на Игорек. Отначало исках да помогна със съвет, сега виждам че е безсмислено. С човек от типа "Я си знам най-добре" няма особен смисъл нито да спориш, нито да го съветваш. Rolling Eyes Нямало свестни хора в нета - ами като не ти стига акъла да не пишеш на мацки/батковци по бански (относно провокативните снимки), наистина ще ти е трудно да отсееш. И за това се искат някакви социални умения, които явно липсват. Вече казах, че такъв тип държане изкарват наяве злото в мен. Imp Лошото е че не само в мен.

# 352
И накрая какво излиза? Че подсъзнателно авторът се пази за първата брачна нощ😎
Колко романитично.
Не, пАзи си самоуважението. Wink Само не зная колко точно е, при положение, че нищо не е постигнал (според неговите мантри все гледал отстрани и стоически търпял).
Е, то романтиката е за хора, които обичат да си усложняват живота и/или не виждат по-далеч от носа си.

# 353
Всички прекомерно романтични мъже, които съм срещала, бяха с наистина огромни дефицити, да не кажа отклонения. Отдолу кипи някаква тиха омраза и обида към жените като цяло поради отхвърленост, но е готов златният пиедестал за някоя избрана и съвършена. Маската е на уважаващ жените. Тъй като съвършени няма, рано или късно следва разочарование и отмъстителен гняв. Опасна комбинация, особено за някоя романтична девойка без особен опит.

И моята преценка е такава. Обаче малко трябва, за да го изкараш от нерви и си проличава. Особено ако се издаде с негативни приказки за предишни жени и те хвали прекалено.

# 354
Ех, какви сте, момчето е толкова стойностно, а вие не го оценявате!

Добре че майка му го оценява най-вероятно.

# 355
  • MI
А всъщност какво му е толкова романтичното на Игорек? Аз че не съм от най-романтичните си го знам, нопри него даже не забелязах никакъв романтизъм.

# 356
  • Sofia
Добре че майка му го оценява най-вероятно.

И баба му (примерно).

# 357
А всъщност какво му е толкова романтичното на Игорек? Аз че не съм от най-романтичните си го знам, но при него даже не забелязах никакъв романтизъм.
Почитател на Sturm und Drang.

# 358
  • MI

Ехааа, това съм го пропуснала. Признавам си без бой, че не ми издържат нервите да му изчета внимателно последните постове. Ама то това каква романтика е, той и фантастика и фентъзи преди каза че харесва - може просто да е всеяден на литература.

# 359

Ехааа, това съм го пропуснала. Признавам си без бой, че не ми издържат нервите да му изчета внимателно последните постове. Ама то това каква романтика е, той и фантастика и фентъзи преди каза че харесва - може просто да е всеяден на литература.
Не се притеснявай. И той още не го е осъзнал/не го знае. Фентъзито и фантастиката му сигурно са на ниво общи познания (да се чете: гледал тук там GoT, някой друг зомби/вампирски сериал, SW*  и фантастиките, където вървят регулярно по някоя телевизия)

* - малко под въпрос.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 15:29 от Аниш

Общи условия

Активация на акаунт