Да си нямал никога никого

• 21 430
  • 538
  •   1
Отговори
# 375
Ок, но самият "стар трек" е мега зле направен – сюжет, изпълнение, сценарий. Поне Star Wars или "теория за големия взрив" (че е комедия), а и имат зарибяващ сюжет.
Като сюжет ми допада. Като не ти допада - не го гледаш. Теория на големия взрив съм я гледал. Малко ми е смотан, но става. IT Crowd ми е по-забавен. Сега съм на вълна и руски включително. По времето на Стар Трек, когато са го почнали не е имало CGI. Адмирации за това, което са направили с относително примитивни средства.

# 376
Аз не го гледам стар трек, ама въпросът е ти що го гледаш. Ти не си на 27, руски филми, а.Simple Smile И аз не съм, ама аз знам руски точно щото не съм на 27.

# 377
Аз не го гледам стар трек, ама въпросът е ти що го гледаш. Ти не си на 27, руски филми, а.Simple Smile И аз не съм, ама аз знам руски точно щото не съм на 27.
И какъв е провлемо човек да знае руски? Даже е по-добре да го знае,  барем може се обясни в либоф на някоя рускиня лятото на морето. Мисли малко. Не гледам Стар трек.  Защото няма вече нови серии, всичко съм изгледал. Хаха. А, да - има нови руски филми. Като Защитники например.
Това реален въпрос ли е? Мъж, на възраст над 20 г., няма работа в дома на родителите си, освен да ги посещава по празниците (евентуално).
Ами не мога да те убедя в нищо, така че няма смисъл да се пъна. Обаче обикновено проблемът е не че някой не иска да се изнесе, а от чисто финансово естество. Трябва да започне да прави достатъчно много пари, че освен да си плати наема и тока, да има пари и да изведе някое момиче някъде. Чисто практически един мъж с чифте пищови на гол тумбак или един мъж, който живее с мама - все тая.

# 378
  • Sofia
Трябва да започне да прави достатъчно много пари, че освен да си плати наема и тока, да има пари и да изведе някое момиче някъде.

Той, ако до 30-годишна възраст не е намерил пари, за да се изнесе, никога няма да намери.

# 379
Ти на българки казваш, че не можеш да се обясниш в любов, на рускини ще се обясняваш, така ли?

# 380
Не разбрах аз, темата я пусна да питаш нещо или да ни обясниш кое как защо?

# 381
Цитат
И какъв е провлемо човек да знае руски? Даже е по-добре да го знае,  барем може се обясни в либоф на някоя рускиня лятото на морето. Мисли малко. Не гледам Стар трек.  Защото няма вече нови серии, всичко съм изгледал. Хаха. А, да - има нови руски филми. Като Защитники например.
То проблем няма никакъв. Проблемът е, че ако така както лъготиш във форума, лъготиш и в живота, не само ще стоиш сам, ами и майка ти ще те изгони от вас в един момент.
Лъжеш, много лъжеш, а това не е хубаво. Обречен си на самота.

# 382
Трябва да започне да прави достатъчно много пари, че освен да си плати наема и тока, да има пари и да изведе някое момиче някъде.

Той, ако до 30-годишна възраст, не е намерил пари, за да се изнесе, никога няма да намери.

И тогава обяснява как ги извежда на кафе жените, защото било по-непринудено.

# 383
И какъв е провлемо човек да знае руски? Даже е по-добре да го знае,  барем може се обясни в либоф на някоя рускиня лятото на морето. Мисли малко. Не гледам Стар трек.  Защото няма вече нови серии, всичко съм изгледал. Хаха. А, да - има нови руски филми. Като Защитники например.
То толкова си и гледал. Никаква реакция на контролния въпрос. Иначе щеше да знаеш за талозианските развъдници. Или поне щеше да си изпросиш достъп до униматрикс зироу, а може и до някой боен кораб на империята Креним - от онези с темпоралното ядро.
Впрочем екранният ми никнейм ми е комбинация от имената на двама Ток'Ра. Значи и познанията ти за SG са толкова.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 20:41 от Аниш

# 384
Лъжеш, много лъжеш, а това не е хубаво. Обречен си на самота.
Не, не лъжа.

# 385
То толкова си и гледал. Никаква реакция на контролния въпрос. Иначе щеше да знаеш за талозианските развъдници. Или поне щеше да си изпросиш достъп да униматрикс зироу, а може и до някой боен кораб на империята Креним - от онези с темпоралното ядро.
Нито имам намерение да се крия в алтернативно измерение, нито имам намерение да изтривам някого.
Още по-малко имам намерение да ме подлагат на контролни въпроси.

# 386
И интернетът вече не бил като едно време, напълнил се с всякакви хора, а? Човек на 27 изобщо не би трябвало да е хванал времето, когато в интернет нямаше всякакви хора.

# 387
Нито имам намерение да се крия в алтернативно измерение, нито имам намерение да изтривам някого.
Още по-малко имам намерение да ме подлагат на контролни въпроси.
То с гуги всеки знае. Лошото е, че информацията е непълна/неточна и липсват връзките.

# 388
Любимата ми научно-фантастична книга, по-скоро поредица е "бойно поле земя".

Сериозно, паднами в глазами. Да беше казал Хайнлайн или Хърбърт, а ти - щуравата им дружка...написал най-безумната книга в познатата галактика.

Аз имах нет през телефонен дуплекс някъде около 97-98 година, и тогава имаше всякакви луди.

# 389
Разкостихте го, но и той си го търсеше. Пич, бгмамите знаят всичко, не можеш да ги качиш на пързалката, както лесно би направил с някое 20+ годишно маце.

Общи условия

Активация на акаунт