Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 54 577
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Дара, бюджетен вариант на регулируем МейТай е Кая Тай, българска фирма, лесна поддръжка, но няма голям избор на десени.
Нефертития, за кой регион става въпрос? Горе долу, библиотеките имат покритие из цяла България +- 50км.
Всички библиотеки работят с Еконт.
Аз лично разделям раниците на три основни категории - твър колан (Тула, Исара), мек колан (Лени, Алое) и престилка колан ( Кая, Интегра). Лошото е, че на всеки му е удобен различен колан. Хубаво е да пробвате, за да не си дадете парите за нещо, което няма да ви е удобно, но пък винаги можете да го продадете и да вземете нещо различно

# 286
Дара, моят май тай е този от видеото, български, взех го втора ръка почти без пари, оказа се невероятно удобен https://m.youtube.com/watch?v=xmW2NLJR4MM

Сега съм си харесала на palm and pond пак втора ръка.

Още се чудя дали да взема втори май тай или някоя по-бюджетна раница, понеже ще се ползва само вкъщи (за навън сме с исарата), докато готвя и чистя, гледах и алое и гусленок, има ли мами с такива да дадат отзиви. Клоня към май тая, защото ще се пере по-често (все пак се умирисва от готвенето).

# 287
Аз съм пробвала гусльонък и ми се стори мека и удобна. От слингов плат беше. Но само за пет мин. Друго е да се походи с нея поне половин час.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 19:19 от Elektra.13

# 288
Момичета, имам въпрос. Предстои ми и има силното желание да нося бебето в слинг, а по-късно и в раница. И в двата случая ме вълнува как предпазвате детето от слънцето през лятото, а и комбинация с вятър... но по-скоро ме тревожи лятното слънце- крем, пелена или друго? Предварително благодаря за насоките!

# 289
  • В сърцето на любимия човек
Слънцезащитен крем и шапка на главата.

# 290
Моето бебе беше под 6 месеца лятото, кремове не съм ползвала, само шапка за него. Пелена съм чувала, че слагат между себе си и бебето заради потенето, но за слънцето не бих ползвала.
Ходим по сянката основно и това е. Ако много се притеснявате и ще стоите дълго на слънце може евентуално чадър.

# 291
Само шапка слагах лятото.

# 292
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз ходя с UV чадър.

На 16ти в Пловдив, Коалабейби организират среща
(ще се опитам да публикувам тук, когато видя да се задава някоя)

# 293
Моят юнак се роди през май и цяла лято се носихме с шапки на главата. Слънцезащитен крем взех, но рядко съм го ползвала.
Пелена не съм му слагала, но се разхождахме сутрин и привечер, под дърветата на сянка.

# 294
Повечето слънцезащитни кремове са за 6+ месеца, открих само един на Уриаж за 0+, но детето ставаше като гейша с него, много е плътен при нанасяне. Взимах бяла тензухена пелена и ако се наложеше да мина по слънчево място, покривах главичката.

# 295
Много сте мили, благодаря за отговорите!

# 296
Същият на юриаж и аз взех, не можех със дни да измия на бебето лицето.

# 297
Шапка, вода, естествени дишащи материи, сянка. В закаченото има статия за бебеносене в жегата. Може е чадър да се ползва. Избягвате най-горещите часове.

# 298
Здравейте! Има ли мами използвали Caboo слинг? Много се колебая между него и тъкан слинг шал. Надявам се, че не съм изпуснала момента и на бебето( 1.5 м.) ще му хареса да бъде носено. Grinning

# 299
Здравейте! Има ли мами използвали Caboo слинг? Много се колебая между него и тъкан слинг шал. Надявам се, че не съм изпуснала момента и на бебето( 1.5 м.) ще му хареса да бъде носено. Grinning

Здравейте! Аз използвах Caboo и бях много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт