Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 55 085
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Държи си я. Аз я нося с лице към мен, без да и придържам главата.

# 481
# 482
Здравейте, имам нужда от съвет Simple Smile
Чета от доста време тук и по разни фейсбук групи и като цяло съм доста надъхана да бебенося. Бях наела Кая Тай преди време и като цяло доста ни хареса, но бебчо (тогава на 2месеца и малко) св поизнервяше докато омотая презрамките. Сега е вече на 4 месеца и съм наела Исара, регулируема и ни е още по-удобно и на двамата. Навила съм се обаче че искам Алое, даже няколко модела сме харесали с таткото, но нещо не я намирам в библиотеки за проба (може и да не съм търсила достатъчно) Освен самия дизайн ме грабна и двойния колан, понеже таткото има проблем с кръста и смятам че ще му е най-удобна.  Та - събирам мнения за раницата като цяло, както и за избора на размер,понеже като ориентир има само килограми (на 3++ бяхме точно 8кг)

Благодаря предварително Simple Smile

# 483
  • Плевен
Поносих малко с алое. Като цяло не съм очарована. Да колана не е лош, но презрамките са доста дълги. За по дребни и слаби хора трябва да са кръстосани, а това пък не е удобно на всеки. Също за носене на гръб не става особено пак заради презрамките, защото трябва повече затягане, а няма накъде. Аз също имам проблем с гърба. Не забелязах някаква разлика с колана на алое. Доколкото ми е известно на мен не са сертифицирани раници и затова библиотеките не ги предлагат. Също не са регулируеми и на 4 месеца дори и най малкия размер може да ви е голям на разкрач. Общо взето исара е милион пъти по добра. Да не говорим, че може да изкарате цялото бебеносене с нея, защото е подходяща както за малки бебета, така и за големи тодлъри.

# 484
Алое не е сертифицирана, затова не се предлага за наем от библиотеките. Двойният колан би ви запарвал изключително много през лятото.
Исара the one е изключително добро решение. Коланът е твърд, но същевременно супер мек, слингова е, идеална от бебе до тодлър и проветлива за лятото. Каква Исара сте наели?

# 485
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Среща във Варна :
Бебе носеща Среща На Кончето И Възела

Среща Пловдив:

Неделно бебеносещо кафе

Моредатор ми изтри един от отговорите:
С две думи - вземете си лумбар съпорт приставка и не се занимавайте с Алое. Не са сертифицирани и размерите им са нарочно и глупаво надробени.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 18:33 от kalei

# 486
  • София
Каква раница с лек колан можете да ми препоръчате? В момента наемам и тествам различни докато намеря "моята", която да купя. До момента тествх Ергобейби Адапт и сега Тула ФТГ. От първата очаквах повече, втората ми харесва, но коланът ми е твърдичък.

# 487
Лени е с мек колан, но лично на мен не са ми удобни презрамките. Аз иначе съм фен на Исара, но и нейният колан е твърд.

# 488
  • София
Isara The One е с мек колан(така съм чела да казват, аз не съм я виждала на живо).
Соул, Бимби, Фидела...има и още, но не се сещам сега.
Един сърч в Бебе в слинг и веднага ще видите доста дискусии.
Лени са готини, но не са им добре презрамките, може да ви дотежава и да се отрази на проблема с кръста(ако се прегърбва или изпъчва).
Алое преди беше доста популярна-шарена и по-евтина раница...всичко живо си купуваше. После започнаха да се виждат недостатъци. Миналата година май, четох, че платката и седалката не са им оптимални.
Аз бих си взела ползвана раница пред някое ново Алое.

# 489
Благодаря на всички за отговорите. Май като цяло "шареното" ме е грабнало, но не е на всяка цена. Определено наклонихте везните да не е Алое. Бюджета не е неограничен, но пък нямам против да е употребявана. Isara V3 съм наела в момента, но наближава време да я връщам и се чудя какво друго да пробвам за сравнение. Само не трябва да оставам без носилка докато си харесам нещо за постоянно - малкия е в период на трудно заспиване, а едно слизане и качване по стълбите дори върши чудеса.

# 490
# 491
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Cybex 2 go не е раница, а кенгуру.
Cybex my go  е раница, но е с доста малка платка.
Cybex Yema всъщност е нещо като хибридно мех дай и е абсолютно безсмислено, защото на тази цена може да си намерите слингова раница на утвърдена марка.

# 492
Привет! Има ли начин да разбера дали Isara-та ми , която взех употребявана , сравнително евтино е оригинална?Чета, че се продават и неоригинални такива.Иначе е удобна,нося отпред, на гръб с нея, взех я с кутия.Не съм виждала друга раничка,за да сравня

# 493
Аз не съм чувала за реплики на Исара. Повечето са на Ергобейби, май и за Мандука съм чувала.

# 494
Не съм чувала или срещала реплика на Исара, интересувам се от Исара от 2016-та.

Общи условия

Активация на акаунт