Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 54 612
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Скрит текст:
Панелът е прекалено стеснен - трябва да е от коляно до коляно, качете колана по-високо на кръста,стегнете презрамките. Може би трябва да скъсите малко и панелът от горе, но не съм сигурна.Пуснете пак снимка.

Има намаление на Fidella във Вивре

Втори опит вдигнах колана, затегнах презрамките и скъсих панела една идея. Притеснява ме леко напрежение в областта на кръста.
Благодаря за съветите ви.

Много сте сладки Simple Smile добре изглежда, но има още малко.
Тула ФТГ е това, нали?
За напрежението се опитайте да сложите колана на талията, може да се наложи и още малко коригиране на платката отгоре. Когато затегнете презрамките, но не до край, подхванете дупето на бебето хубаво в седалката и му издърпайте крачетата нагоре. Така ще може да заеме М позиция и гръбчето ще образува по-добра форма. Това, понеже на последната снимка ми се вижда, че е доста прилепнато към вас.
Колко много раници, слингове и т н са ми минали през ръцете, с тази ФТГ не успях да се разбера, никога не ми стана удобна, а нося главно в Тула стандарт сега.

Pure_nature, благодаря ви, ние тепърва започваме да опознаване удобството на ергономипните ранички, и явно има още доста да се образовам по темата.

Относно позицията на гръбчето сте напълно права, че дребка е прекалено прикрепена към мен. Довечера отново ще се опитам да позиционирам по-добре крачетата в ергономичната позиция.

Мнооого ви благодаря, момичета🥰🥰🥰

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 16:46 от AnMary

# 361
  • София
Моля не цитирайте огромни цитати в цитати. Трийте излишното.

# 362
Моля не цитирайте огромни цитати в цитати. Трийте излишното.
Нямам нищо против, извинете ме, но за мобилен телефон няма опция "скрит текст" Когато версията на форума  вече не е "beta" ще го има ли като опция?

Едит: някой май ми е редактирал поста и е скрил цитатите, благодаря

# 363
И на мен ми е много трудно от телефона да скривам текст и понякога се получава странно. Иначе пиша на ръка spoiler  В такива скоби [  ] текста, който искам да скрия  \spoiler , пак в такива скоби [  ]

И аз така нагласям крачетата, иначе не става толкова хубава седалка.

# 364
  • София
Момичета, има ли раница с изцяло твърд колан? Сега ползвам една американска регулируема, но ми липсва това, че коланът не е изцяло твърд.

# 365
  • София
На Тула е твърд колана, както и Easy feel. Исара е с твърд колан. 

# 366
Здравейте.
Бебето ми е на 2м и половина, около 5,500 кг. Дадоха ни еластичен слинг, но имаме проблем. Първите няколко пробвания ми тежеше много на кръста. Днес опитвахме отново и не усещах напрежението, но мисля, че беше много прилепнала към мен и една идея по-високо завързана. Тя се опъва като струна и иска да се оглежда, върти си главичката и се отблъсква от мен. Нямам направени снимки, но ако може някой съвет? Дали еластичният слинг не е за нас и какви други варианти имаме?
💐

# 367
  • София
С тези килограми би трябвало да ви е добре. Зависи все пак и от слинга-може да е твърде носен, еластичните се захабяват. И връзването е важно, за да усещате стабилна подкрепа.
Няма как без снимки-направете и дайте да видим.

# 368
Здравейте.
Бебето ми е на 2м и половина, около 5,500 кг. Дадоха ни еластичен слинг, но имаме проблем. Първите няколко пробвания ми тежеше много на кръста. Днес опитвахме отново и не усещах напрежението, но мисля, че беше много прилепнала към мен и една идея по-високо завързана. Тя се опъва като струна и иска да се оглежда, върти си главичката и се отблъсква от мен. Нямам направени снимки, но ако може някой съвет? Дали еластичният слинг не е за нас и какви други варианти имаме?
💐
Продайте го и си купете мей тай, ще ви е по-лесно и удобно, а и ще го носите няколко месеца, докато еластичен ще трябва скоро да го замените.
Без снимки няма как да ви дадем идеи за по-оптимално връзване

# 369
Благодаря! Ще направя снимки и ще кача. Simple Smile

# 370
Споменавате фейсбуук групи, откъдето могат да се купят раници/слингове втора ръка. А може ли да се продават такива? Обмислям да си взема нова раница и искам да продам сегашната, чудя се към кого да се обърна. Купувана е от лицензиран магазин, пазя оригиналната опаковка, имам и гаранция, носена е около 4 месеца само. Не искам да я пускам в OLX, предпочитам да е в специализирано място.

# 371
  • Плевен
Нищо не пречи да я пуснете в олх. Иначе в групите във фейсбук се пускат основно.
Бебе в слинг
Слингове и ергономични раници
Муцуландия
Тези знам аз

# 372
Също и Купувам / Продавам ергономични раници, слингове и аксесоари

# 373
Пусни я и в olx, нищо не пречи, аз от там си взех две от носилките.

# 374
https://detski-magazin.com/za-mama/kenguru-za-bebe-kinderkraft-n … rozovo-22435.html Здравейте, ако може мнение зя тази носилка.

Общи условия

Активация на акаунт