Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 55 124
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • София
А момичета как си носите багажа като носите и бебето? Аз си ходя с раница и много съм си свикнала с нея и затова се чудя дали да не взема нещо с меки широки презрамки, за да мога да нося раницата на гърба, защото иначе ще се получат две презрамки едни върху други и едва ли ще е особено удобно. А все някъде трябва да нося вода, портфейл, телефот и от сорта.

# 421
Ползвам си раницата за ски, понякога и по-голяма спортна раница.

# 422
Раница нося и аз.

# 423
Тия дни като се затопли и ходя без яке или със суичъра на мъжа ми, ми е много удобно с раница за багажа. Зимата с шушляковото яке не и беше удобно, защото се плъзгаха презрамките, иначе сега е екстра.

# 424
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
А момичета как си носите багажа като носите и бебето? Аз си ходя с раница и много съм си свикнала с нея и затова се чудя дали да не взема нещо с меки широки презрамки, за да мога да нося раницата на гърба, защото иначе ще се получат две презрамки едни върху други и едва ли ще е особено удобно. А все някъде трябва да нося вода, портфейл, телефот и от сорта.
Портмоне, телефон и ключове - по джобовете на карго-панталоните, с които принципно се движа. Вода, храна за бебето и мокри кърпи - в една платняна торба на едно рамо.
Позната носеше с раница за багаж отпред и бебе на гръб, но това не ми се струва удобно за разходка. По-скоро за преход м/у две точки.

Скрит текст:
Аз отдавна вече не нося - имам си 3г госпожица и малко ми липсва, честно да си кажа, времето в което си я носех Broken Heart

Надявам се да съм полезна с отминалият си опит.
Heart Eyes

# 425
Аз така ходя, с детето на гръб и раницата отпред. Не ми е неудобно, по некомфортно ми е с чанта на рамото.

# 426
  • София
Пробвах май тай. За 2 минути започна да ме боли гърбът и кръстът. Това някаква адаптация ли е или просто не е моята носилка?

# 427
  • Плевен
Зависи от мей тая. На мен този с презрамки като на раница ( но с почти никакъв падинг) ми е неудобен, но този презрамки като слинг ми е добре. Също може да не е затегнато достатъчно или да не са добре обрани презрамките.

# 428
Вероятно не е вързан добре. Дай снимки и ще може по-конкретно да се каже. Ще ти помогне да видиш няколко видеа в youtube за слагане.

# 429
  • София
Ами аз не го купих, защото ме притесни това, че ме заболя гърбът за толкова кратко.

# 430
Ами от моя опит - неправилно сложена носилка е равно на болка. Клипчета преди проба или проба при консултант, който да ти покаже как да я сложиш.

# 431
  • София
И аз си се разхождам с раницата с бебето отпред и друга с багажа отзад. Днес даже и количката бутах за кеф.

Аз искам да питам - каква е причината коланът да ми се смъква отпред и да се качва над кръста отзад? Уж като сложа раницата винаги е успореден на пода, но като понося малко се размества и кръста започва да ме боли. Малкия е 7300, не е малко, но ми се струва, че от тежестта му ми овисва колана.

# 432
Малкият нещо много прегрява в раницата. Днес го носих облечен с боди без ръкав и тънички памучни блузка и панталонче и пак доста се запоти. Не знам какво ще правим лятото, май ще трябва да се откажа от бебеносенето.

# 433
Не си сама, и аз съм от силно топлоотдаващите. От друга страна, през лятото така или иначе детето няма работа навън в най-големите жеги.

# 434
Аз лятото слагах тънка пелена между мен и него. Така оставаше сух, а пелената поемаше потта.

Общи условия

Активация на акаунт