Варненки, хай да се организираме?

• 18 798
  • 453
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, изчакайте съвсем малко с листовките, нека вземем положителният, надявам се, отговор за разрешението на протеста. Тогаз ще разпечатваме и разпространяваме на воля. Ако имате време и желание, съсредоточете се дотогава върху проблемите на нашата община. Напишете ги, подпишете ги, и ще ги приложим към писмото до кмета Grinning

# 106
  • Варна
Е да де, ама след цялото чакане я ми останат 2 дена за "агитация", я не. Утре или вдругиден ще ходя в Каварна, ще се върна за протеста и ще се окаже, че въпреки желанието си не съм успяла да помогна с нищо  Sad

# 107
Така, това е положението. Ще се чака. Не искам да ставам груба, но взе да ми писва, няколко теми поред и на различни места, призовавам да се включите в организацията, защото няма кой. Аз също искам някой да го организира и да кажа :"Ще дойдем на 1ви!", ама няма кой! Сега можа Янич, сега подаде молбата! Тя беше и единствената желаеща да се занимае с това! Много е лесно да си пишем по темите, ама реално хич ни няма.

# 108
Аз помагам на Янич с каквото мога Simple SmileНямам как да ходя с нея,малкия ми е със скарлатина Sad
Хубавото е ,че до 01.07 трябва да е добре и да дойдем Simple SmileДопринасям за каузата с разпечатване на писмата Mr. Green

# 109
Сори, нещо се превъзбудих Crazy И моето е болно, пак вирус незнаен Sad
Като излезе самото разрешение ще направим една среща и ще се разберем кой какво и къде да печата и разлепя Grinning

# 110
Сори, нещо се превъзбудих Crazy И моето е болно, пак вирус незнаен Sad
Като излезе самото разрешение ще направим една среща и ще се разберем кой какво и къде да печата и разлепя Grinning
Малкия е в градина"Крилатко".Мога да говоря с директорката дали може да залепя на входа на градината отвореното писмо и покана за протеста.Аз мога да разпечатвам от моя принтер каквото трябва Simple Smile

# 111
Здравейте, момичета. Нямаше ме 10-тина дни, но вече се завърнах.
Мюриел, по въпроса с писмото и евентуални допълнения към него, имам няколко предложения, стига и вие да сте съгласни:
1. Да се спре застрояването на морската градина. - този въпрос мисля , че е изцяло в ръцете на кмета и общинската администрация, защото точно те издават разрешителните за строеж.
2. Не знам точно как да го формулирам - въпроса касае кучетата, които първо се разхождат съвсем съвсем свободно т.е. без каишки и децата се плашат и второ - изпражненията им са навсякъде по полянките в Морската ( и на други места; виждала съм дете, което дори лапа такова ).
3. Дано това не ви се стори прекалено, но аз смятам че самата организация на детската кухня  във Варна много куца. Например има много градове, където има възможнист за избор при определяне на менюто на детето. Всяко дете е индивидуалност и има свой вкус. Не е просто каквото ти дадат, а можеш да избереш при заявката между две различни супи, две втори и т.н.( едното от чстията често е постно).
И другия също много важен въпрос с кухнята е , че трябва да направиш заявка за цяла седмица, а на много от нас ни се налага да отсъстваме например два дена от седмицата - алтернативата е - или плащаш цяла седмица или първите  дни се чудиш как да нахраниш детето с  пълноценна и разнообразна храна.
Не знам дали всички са на моето мнение, но наистина смятам, че при добра формулировка можем да включим и такива искания в писмото.

# 112
  • Варна
Момичета, изискванията ви малко са прекалени, особено това с разнообразното меню в кухнята, което предлага Хелла  Shocked Или вземаш храна от кухнята или при проблем готвиш си на детето сама.  Peace

После, за застрояването на Морската градина.... newsm78 Нали протестът е от името на майките, тоест исканията трябва да са свързани с неща, които пряко засягат дацета ни - повече детски площадки, повече места в детските ясли и градини - въпроси, които наистина са наболели.

Така мисля...

# 113
Хела, записвам си. Кучетата са проблем, да.

# 114
  • Варна
Наистана кучетата са голям проблем.
Освен домашните, обаче и бездомните са голяма напаст.
Аз бях пуснала жалбичка в Общината във връзка с бездомни кучета още като бях бременна в 6-я месец, всъщност преди точно една година съм я пусна, и до ден днешен нямам отговор, а ме увериха, че ще получа отговор по пощата. В началото на тази година бях ходила по друга работа в Общината и минах през деловодството, отговориха ми, че жалбата ми е придвижена до съответния отдел, да чакам отговор.
Дано сега поне обърнат внимание на този въпрос. Само не зная дали ние можем да предложим решение.

# 115
Не, няма и нужда да предлагаме решения. Ние сме свободна група граждани с граждански проблеми. Тези, които сме избрали да ни управляват, са хората с решенията. Ние сме с проблемите Mr. Green

# 116
От София ще ни снабдят ли с флаери?
Само казвате на кого да се изпратят  плакатите
Форматът им е А4 , заделили сме ви поне 150 бр.
Пишете на лични на Evelyna или на мен , на кой адрес да се изпратят .
Имаме и листовки с формат 10/14 , това е в см. , и от тях ли искате

# 117
Хела, записвам си. Кучетата са проблем, да.

Според мен не са. Никога не са ми пречили животинките  Rolling Eyes

# 118
То проблема не е в животинките а в собствениците им  ooooh! Няма кой да почисти след тях например или да ги води на каишка. А за застрояването определено е наш проблем. Къде да си разходя детето сред камионите в градината  newsm78

# 119
То проблема не е в животинките а в собствениците им  ooooh! Няма кой да почисти след тях например или да ги води на каишка. А за застрояването определено е наш проблем. Къде да си разходя детето сред камионите в градината  newsm78

Съгласна съм.Хич не ми се ще МОрската да става строителна площадка  Close  Stop

Общи условия

Активация на акаунт