Варненки, хай да се организираме?

• 18 669
  • 453
  •   1
Отговори
# 150
Честито ни първо интервю! БРАВО, Янич!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 151
Ето го интервюто, файлът е 6 MB, ако искате ще пусна и по-малък
http://www.minus273.org/misc/radioVarna-20060623-yana_georgieva.mp3

# 152
 Embarassed Embarassed Embarassed
Можеше и по-добре да е доста, но следващия път Peace Отчетох си грешките:)

# 153
Яни, мъжът ми се прибра и каза че си се справила чудесно! Още веднъж, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СМЕЛОСТТА smile3501

# 154
  • Варна
  bouquet Поздрав!

# 155
Embarassed Embarassed Embarassed
Можеше и по-добре да е доста, но следващия път Peace Отчетох си грешките:)
Критична към себе си както винаги Mr. Green
Хайде,хайде-супер си Hug  bouquet

# 156
Значи 10 сте определили като час, за мен е добре, но повечето ми познати извън форума са от кварталите и сигурно няма да дойдат Sad

# 157
Здравич, от десет до дванайсет все ще успеят, нали? Grinning

# 158
Ааа, щом е до към 12, надявам се някой все да дойде.

# 159
  • Му Кинд Оф Плаце
Аз мисля да си закрепя на количката нещо като-Аз подкрепям Гражданския протест във формат А4 или нещо такова, идеи как да изглежда или квот ми доде на акъла  Mr. Green

# 160
  • Варна,Младост
Пиша пак за питам.Аз съм от Младост и от 4 дена активно агитирам и разяснявам за начинанието.Разпечатвам Отвореното писмо и го раздавам, за да прочетат хората за какво става дума. Направих и подписка.Сега прочетох,че евентуално тя трябва да бъде на специални бланки .Пречили ,че е на обикновенни карирани листи?Подписите се увеличават всеки ден и трябва да знам.

# 161
Приветски!
Нев, нямах нет до сега и затова не съм писала.Х убаво е подписите да са на бели листи с надпис отгоре : В подкрепа на исканията, и т.н
Иначе ако имаш възможност - ела в понеделник в 10.30 в Барби.Определено ще имаме голяма нужда от хора като теб  bouquet

Получих 150 бр. плакатчета А4 от София, на които ще трябва да бъде дописано местото - входа на Морската градина...
Друго за сега не се сещам...
Ще чакаме разрешение.
А, Калина, идеята ти е супер - за надпис красящ количката. И аз бих сложила. Имаме ли майки, разбиращи туй-онуй от дизайн, за да спретнат нещичко?

# 162
  • Му Кинд Оф Плаце
Нев, няма лошо да събираш, но редното е отгоре на всеки лист да пише за какво се подписват хората, а още по-хубаво е да се сложи и входящия номер на искането за протест от Общината. Тъй като това са повторяеми неща, ги наричаме бланки и коментирахме, че е хубаво да се подготвят предварително. Иначе само имена и подпис стигат  Peace

# 163
Чак сега слушах интервюто. Поздравления Янич! Справила си се страхотно Laughing
  bouquet

# 164
Здравейте:)
Аз няма да мога да дойда в понеделник:(Под карантина сме още с малкия:(Държа връзка с Янич и ще помагам засега само виртуално.Принтера ми е на ремонт,но се надявам да ми го оправят и да разпечатвам каквото трябва Mr. Green
За първи вече ще сме добре и ще сме там Hug

Общи условия

Активация на акаунт