Варненки, хай да се организираме?

• 18 784
  • 453
  •   1
Отговори
# 75
Тъй, утре правим опит да обединим усилия, да? Среща в 18:30 в Пицарела на Проектантска в двора се намира, голямо е, незадимено има паркинг отпред и лятна градина, малка наливна 0.85ст.

# 76
Ами все още е неясно дали ще съм тук или не, ако ще пътуваме ще е в края на тази седмица до 3-ти юли и няма да съм особено полезна.
Имейла на Пресцентъра ще го пратя на ЛС на Янич и Мюриел, а като издиря телефоните на момичетата, с които се срещнах ще ви дам и тях. На срещата няма да мога да дойда. Ние по това време си лягаме за вечер...

# 77
Тъй, утре правим опит да обединим усилия, да? Среща в 18:30 в Пицарела на Проектантска в двора се намира, голямо е, незадимено има паркинг отпред и лятна градина, малка наливна 0.85ст.
Дано тоя път се съберете по-`амбициозна` група  tooth

# 78
  • Варна
Аз ще  дойда. Точно преди това ще ходя до АГ-то, така че съвсем ми е удобно. 

Малко ми е притеснено, че не познавам никоя от вас, но тъкмо ще се запознаем де. Аз съм с един гооолям корем, като за девети месец.

# 79
  • Варна
И аз ще дойда да споделите с какво може да се помогне за организацията на протеста.

# 80

Браво на ентусиастите  Peace Имате моята подкрепа, но не мога да се включа, защото не съм привърженик на подобен род протести.

Дано все пак има ефект  Rolling Eyes

# 81
  • Варна
Оф, мисля, че няма смисъл да продължаваме с клизмата. Не знам дали 10 майки ще се съберат, никой няма да им обърне внимание. Няма смисъл. Никой не е заинтересован.  Sick

# 82
Има, има смисъл:)

# 83
  • Варна
Оф, мисля, че няма смисъл да продължаваме с клизмата. Не знам дали 10 майки ще се съберат, никой няма да им обърне внимание. Няма смисъл. Никой не е заинтересован.  Sick

Стига де!
Десет-десет, колкото- толкова- важното е гражданска позиция да има! Щом я има и сме готови да я обявим- там сме!
ш'та черпя една вода после Hug Wink

Браво на ентусиастите  Peace Имате моята подкрепа, но не мога да се включа, защото не съм привърженик на подобен род протести.

Дано все пак има ефект  Rolling Eyes

Как ще има ефект, като хем подкрепяш, хем не се включваш Confused?

# 84
Не виждам защо се разочаровате без усилие, има желаещи, ще има и протест Grinning

# 85
  • Варна
Не виждам защо се разочаровате без усилие, има желаещи, ще има и протест Grinning

Аз не се разочаровам, само се заяждам/но без злоба Peace/ Mr. Green.

# 86
  • Варна
Разполагаме ли с говорител, щото ще поканя видни медии да отразят събитието?  Laughing

# 87
1 юли се пада в събота, общината работи ли тогава?  newsm78
Айде, ако се организирате, ще дойда за калабалък, ще викам гръмко и ще вея знаме с череп и кости. Mr. Green

# 88
  • Варна
Разполагаме ли с говорител, щото ще поканя видни медии да отразят събитието?  Laughing

Кани, Мюриелски е фотогеничени словоохотлив Hug!
Аз ще пазя Климент!

# 89
Това беше малко спорният въпрос, но все ще го измислим.Simple Smile Иначе момичетата от пресцентъра и те обещаха нужната разгласа.
1 юли се пада в събота, общината работи ли тогава?  newsm78
Айде, ако се организирате, ще дойда за калабалък, ще викам гръмко и ще вея знаме с череп и кости. Mr. Green
Да, събота е. Кметът ще бъде поканен да "обсъдим наболелите въпроси" и да подкрепи  протеста. Знамето може и наакан памперс да е Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Докладвала съм в София, че протест ще има (след като получим разрешението, разбира се), на входа на Морската градина.
Още нямам отговор за паричките, но ще трябва да съберем някоя жълта стотинка от майчинските за плакатите и флайерите.

Общи условия

Активация на акаунт