Варненки, хай да се организираме?

• 18 746
  • 453
  •   1
Отговори
# 60
Мен след предният протест голямо разочарование ме гони. Чак днес влизам във Форума от много време, че от около седмица само си чета личните. Не знам дали ще присъствам калабалък да правя. Едва ли.

# 61
  • Варна
Покана за пикник утре.  Blush

# 62
Мен след предният протест голямо разочарование ме гони. Чак днес влизам във Форума от много време, че от около седмица само си чета личните. Не знам дали ще присъствам калабалък да правя. Едва ли.
Разочарованието и мен не ме подминало и особено се ядосвам на негативнизма и другите коментари около това начинание, но съм решила тоз път да съм там и да протестирам.
За протокола - утре ще седна да дооглеждам молбите, защото вчера беф на изпит,а  днес съм се отдала на почивка и мързел и ще ги пусна във вторник сигурно сама, защото на Мимито синчето е болно.

# 63
И аз съм на линия, зависи от часа на срещата.
По принцип ме устройва преди обяд, защото принцесата спи на обяд.
Относно изкзванията на кмета, според мен са само "заблуда на врага", тези неща ги говори от миналата година. Още за май месец щеше да се открива нова градина на бул."Приморски"-няма я открита, щеше да има 2 нови групи в "Звездичка" и да се пристроява "Звънче"-няма нищо такова.
Понеже за мен е много болна тази тема и толкова мразя цялата ни връзкарска държава, че само да ми дойде кмета насреща  #2gunfire

# 64
Зачекнете и темата с безпризорните кучета- днес едно ухапа момиченце в Морската. Да ги разкарат поне от детските площадки и Морската. #Cussing out

# 65
Всички желаещи приканвам към сериозност и действия. Още не сме определили мястото, разрешителни има за взимане, плакати и флайери за разнаяне, народ за агитиране, въпроси за обсъждане.....Да се видим утре? Да разпределим задачите?

# 66
  • Варна
 Embarassed Влизам тука с идеята, че си проверявам темата за Сряда нощ, пък то работа, организациозност, пълна суматоха... Срам!
Утре какво е то? Вторник? От 13 до 15 съм ангажмон. Каква ти е идеята, Муриель? Ами ако е слънчево ще заведа дитету на плажа предиобяд, значи вечер, следобяд...  Crazy Ще я видим тая работа.. Мож да ходя да регистрираме бръмът с Ананасов и да спа в колата, там ме търсете. Хъхъхъхох. Laughing
Когат тряба ще дода. Точка!

# 67
Алм, работата е там, че е наникъде. Всеки казва, че ще дойде, но никой не се наема да организира дойденето. Язък за целият ентусиазъм. Софиянки ме кефят, скочиха, казаха и влязоха в Народното Събрание! Хич ни няма тук по морето, хич!

# 68
  • Варна
. Софиянки ме кефят, скочиха, казаха и влязоха в Народното Събрание! Хич ни няма тук по морето, хич!

Щот си нямаме Народно събрание...  Grinning

# 69
Пишете ме и мен с дзверо, на линия съм шъ знаите.Само кажете СТАРТ и тръгвам.

# 70
  • Варна
Пишете ме и мен с дзверо, на линия съм шъ знаите.Само кажете СТАРТ и тръгвам.

1..2..3... Старт!  Laughing

# 71
Хубаво за старта , ама само си чешем клавиатурите.. Crazy
Значи за последен път питам: къде да е протестът? И после пиша каквото се падне на Онче-бонче. Писмото за разрешението само чака да бъде разпечатано и да ходя да се лутам из Общинарските дебри на кого да го предам.
Морската, Общината, Фонтаните????????
Днес се видяхме с Инето, но водихме малката й на доктор и нямахме много време за приказки.
Казвайте за вижданка???

# 72
  • Варна
Аз мисля, че пред Общината е чудесно място, видно от булеварда, ще ни забележят минувачи и превозвачи. Там си представям. Какво ще кажете?

# 73
Утре съм свободна до 11-11:30 на обяд и след 16 следобед. Предлагам да се видим и да разпределим задачите, ако има желаещи да поемат такива. Янич, сори, но в Общината с Климент не влизам. Там вече нищо няма да е същото след него, а не смятам да напускаме града, на бегом Mr. Green Моля пак всички, които имат желание, да се уговорим за утре, видим и разберем!

# 74
Аз мисля, че пред Общината е чудесно място, видно от булеварда, ще ни забележят минувачи и превозвачи. Там си представям. Какво ще кажете?
Аз съм ЗА. И според мен това е място, където ще ни забележат.

Общи условия

Активация на акаунт