Варненки, хай да се организираме?

• 18 794
  • 453
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
 Flutter Аз ще си навия чЕсовника и ще си приготвя торбата от вечерта.  reverance
Отивам да чета за какво ще протестирам, щото нещо съм забравила.

# 331
А някой да има mp3 плеър да му ръгнем колонки за компутер?

Аз мога да докарам Mr. Green, барем с нещо да съм полезна, 4е от 2 седмици във форума не съм влизала и кат видях колко работа сте отметнали и яко срам ме хвана Embarassed.

# 332
  • Варна
А пък оня ден в автобуса видях майка с количка и ходих да й пробутвам брошура, да идва. Тя пък била форумка, но не разбраф регната ли или не, да се покаже!!
После ходих тук-там и оставих в 2 нагазина флаери, в третия, от гаражите на Чаталджа, имали флаери, обаче ги оставили на най-долния рафт, въобще безобразно!
Тъй де, зарибявка на полицай или негодяй - тряба да има известност туй протестантско деяние. ooooh!
Трябаше да отчета дейност, няма само да ми са фалят колежкити- по интервута ходили, по ТВ ги давали, маскари!!   bouquet

# 333
Един любовник ми играй страстен танц
Мали, ама той и серенад ти праи, значи. Как няма да забравиш  Joy
Разсмях се подобаващо, както ми се е свило сърцето, добре ми подейства.   bouquet на АлмаДокарай, докарай, Калина ще вземе колонки май и батерии. Дали ще свири подобаващо добре??
Я кажете сега, че на диска съм записала само "Детство мое" и спота... КАкво друго да записвам или няма значение текста - детско да е...

# 334
Янче, редувай 2 песнички, спота, 2 песнички...

# 335
Успех , момичета
Ина какво прави

# 336
  • Варна
Абе, дайте ми писмото до кметя, къде се дяна??  ooooh!

# 337
Ех, тези партии бе, как пък на всички вкупом им домиля за майките Outta Joint Мен пък ме агитират от Атака - да ни подкрепели за протеста. Викам - айде, нема нужда. Аман от "загрижени политици" Tired
Вчера отидох в общината и попаднах на протест на медицински сестри. Засилих се с листовките - ама размислих - викам ще наизвадят инжекциите и ще ме почнат, иди обяснявай кой си и откъде си Mr. Green Но пък с една мама - " вътрешен човек" снабдихме доста от служителките, гражданките пред гишетата и случайни мами - минувачки с агитационни мат'риали Flutter
Yanich, вчера по едно време ми се обажда онзи господин от общината, когото питах за брифинга - поинтересува се как е минало, какви били отзивите на майките, обади се казва непременно, като се чуеш с някоя от тях. Притеснили сте ги нещо май Mr. Green

# 338
Yanich, вчера по едно време ми се обажда онзи господин от общината, когото питах за брифинга - поинтересува се как е минало, какви били отзивите на майките, обади се казва непременно, като се чуеш с някоя от тях. Притеснили сте ги нещо май Mr. Green

Party Йес, щом кметът каза, ще се видим в събота  Joy макар че няколко пъти се опитах да му спомена, че в диалога се раждат конструктивните идеи, той отговаряше с предупреждение: Да не се поддадете да ви манипулират Thinking Предугаждал е все пак набези партийни Sick
Абе, дайте ми писмото до кметя, къде се дяна??  ooooh!
В пощата варнамайки го има , ако искаш ще ти го пратя.
Янче, редувай 2 песнички, спота, 2 песнички...
Слушам.  Grinning

# 339
  • Му Кинд Оф Плаце
съпругът има мегафон и го предлага, сериозно, имаме ли нужда?
няма да споделям как в момента фантазира какво да викаме на протеста-само ще споделя, че предлага табела с надпис Искаме кренвирши от истинско месо в детските кухни   ooooh! ooooh!

# 340
Успех , момичета
Ина какво прави
Мерси подобно. Ина е заточена в гори тилилейски или по-точно геоложески и за жалост сме я виждали 3 пъти Sad Но утре ще е на линия.

# 341
  • Му Кинд Оф Плаце
ама ще ми трябва камион с прицеп, че количката епетен революционерска ще стане, освен да не взема детето-мегафон, тонколони, хорни за мъгла, води, детето

# 342
Успех , момичета
Ина какво прави
Мерси подобно. Ина е заточена в гори тилилейски или по-точно геоложески и за жалост сме я виждали 3 пъти Sad Но утре ще е на линия.
Баси , да не е някъде из вилната зона
Ама аз обещавам , че като си идвам до Балчик - ЩЕ ВИ СЕ ОБАДЯ , мацки , и Ша ви Утепам , ако нема цаца

# 343
  • Му Кинд Оф Плаце
ааа, тука само трицона папаме, ква е таз проста цаца  Crossing Arms Crossing Arms

# 344
Момичета успех днес!!!!Аз ще дойда към 10 ч. с други майки.

Общи условия

Активация на акаунт