VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 127 986
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 035
Поне знаем как ще похарчи "тлъстия" хонорар - по адвокати и съдилища. Значи, откъдето дошло - там отишло.

# 1 036
Животното пак щял да бяга... Иска си рентгеновата снимка и туй то... 😂

# 1 037
  • Тра-ла-ла
Ваня Костова е един боклук, това е.
Ужас ooooh!

# 1 038
  • Terra incognita
Преигра много Кулагин. Изложи се. Горкото му пръстче, щях да се рвзплача. Червенини 7мал, още малко и медицинско ще си извади.Топки имал на краката ( за сметка на онези, в гащите). Нали на всички се зъбеше, като да влезли за пари, да траят. Той за какво квичи?

# 1 039
  • Ню Йорк
Явно тоя ненормалник вижда във Ваня майката, която го е зарязала и не го е поглеждала и по тази причина се държи така с нея. На това криминалните психолози му викат сурогат.

# 1 040
Гледайте стената на Миглена Ангелова.
Тя като бивш участник във формата споделя мнение в коментар, че продуцентите са надиграли Кулагин.

Жалко Sad
В нейния сезон за малко и нея да подхлъзнат, но сякаш се вслушаха в зрителите. Сега нз кой какви правила изпълнява, ноо за да се стигне дотук, само един е отговорен, и това е Бб, няма как мишките вътре да прекалят, ако той не иска, не си ли затвори очите към десетина пъти вече, сега реши да проглежда?

# 1 041
Ваня цял сезон изкара с увиснали до пъпа цици. Никакво уважение към зрителите няма.

Първо не уважава себе си.
Ваня е имала рак на гърдата, може да и е противопоказано.

Има ли някоя болест, дето я е нямала тая лъжкиня лакома?!

# 1 042
Обаче и Лора е голям чук! Хората се избиха вътре, тя лежи на шезлонга и се припича😎
Махмурлукът не прощава.

# 1 043
Хора, Ваня Костова винаги е била пълна. Не знам от коя планета падате и защо продължавате да ни занимавате с кг на Ваня Костова.

# 1 044
Тя е дошла да се наспи от безкрайното купониране.Joy

# 1 045
  • Sunshine state
Просто нямам думи за другарския съд, който спретнаха днес.. Аз бих осъдила целия формат за тая подигравка. Ваня от злоба окрилена, стана за посмешище отвсякъде. Значи тя може да му навира кърпи в лицето, а той скилидки чесън не може?! Отделно какво е това гласуване на фейса, което стои с часове на едно положение, а те през същото това време ни забимават ИЗЦЯЛО с негативните и подсилени кадри от представянето на Вальо?! Ами да покажат на Ваня злобните подмятания. Аз съм просто възмутена...

# 1 046
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пепа чак носа й се поду 😂 кръвта как не изтече и на него, не знам 😄
Той 40 кила Кулчо, ама с един повей и ги тропясва 😂

# 1 047
Хора, Ваня Костова винаги е била пълна. Не знам от коя планета падате и защо продължавате да ни занимавате с кг на Ваня Костова.

Не е пълна. Тя е свиня, най-вече душевно.

# 1 048
Навън няма кой да пипне с пръст или друг мек крайник Кулагин Simple Smile
Не се надявайте Simple Smile

Ще го счупят от бой 😎 Единственото му спасение е да отиде за половин година в другия край на света 😁
Ама да не си забрави гримовете, че да не изплаши и другия край на света.

# 1 049
Ваня не е имала рак на гърдата. В интервюта е казвала, че болестта я е подминала.

Общи условия

Активация на акаунт