VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 962
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Сф
Животното в случая си ти драга Ваня, гоУемо животно се извъди.
Което не променя факта, че гейчето е психопат и си проси боя.Явно му е вроден мазохизма. А възпитанието му липсва.Какъв артист е? - лайно.
Как се мазни и на Ричи и го хлъзга, никой не обича гъзоблизци.Май ще остане без клиенти..Долно му е държанието и няма стил, а само претенции. Изтърва златен шанс глупака!

# 1 051
И К.  и Ваня имат нужда от професионална помощ и лечение.
Но ако трябва тази вечер да избера кой има по- голяма вина, според мен е К. Не се траеше наистина. Може и целта да му е била точно това, да предизвика някой да го удари.

# 1 052
Не мога да взема решение кой е най-големият жалкар в тая къща, честно. Тоя сопол, дет се отваря на всички или тея малоумници, дет му се хващат. 😂😂😂 Тва не е истина просто. 😂😂😂
Любим епизод, любим.

# 1 053
  • София
Прави ми впечатление, че когато се пишеше за Кульо лудото в предните тем, масово се коментираше вулгарния език на “троловете”. А сега за Ваня прочетох катива коментари, които не мога да повярвам, че жени биха ги написали! Честно!
Не, не я харесвам, удари и тя дъното, но нали се призоваваше да се спазва някаква хигиена в постовете!

# 1 054
Отвратена съм от Ваня легендата, добре че я познавам /от един град сме / и никой не я харчи това си е едно злобно същество с вирнат нос,а за чистота да не говорим мърлячка си беше и такава си остана жалко е ,че много я подкрепят и то защото е певица,а не виждат че като личност и жена е мъкаааааа

И аз съм от същият град," никой не я харчи" никой не казва в близкото ми обкръжение, каквото и да значи.
Талантът на Ваня е ,че има ангелски глас и е голяма певица, не могат всички да са личности. А това, че е мърлячка от къде го знаеш, в една къща ли живеете?

Умирам си от кеф, всеобщият любимец в темата най-накрая ще си получи заслуженото, без пари.

Хайде, Стефчо победител!

# 1 055
  • София
Хора, Ваня Костова винаги е била пълна. Не знам от коя планета падате и защо продължавате да ни занимавате с кг на Ваня Костова.
Вана никога не е била пълна, тя беше квадратна, а сега е дебела!!!

# 1 056
  • София
Хора, Ваня Костова винаги е била пълна. Не знам от коя планета падате и защо продължавате да ни занимавате с кг на Ваня Костова.
Всъщност, когато се е разболяла е свалила 34 кг.Не мога да се хващам за килограмите на хората, защото и аз качих, след като ми махнаха щитовидната.

# 1 057
  • Sunshine state
Ядосва ме фактът, че ще ни подхрътлят тоя вот за истински. Ричард и той е за трепане..

# 1 058
Надявам се да не му отнемат хонорара, защото ако не беше той, формата щеше да е с рейтинга на индийски сериал по кабеларка.
ББ се опитва да подхлъзне Кулагин.

# 1 059
  • София
В студиото всички са лицемери, които не смеят да кажат нещо лошо за "великата" Ваня. Нали все пак да не си развалят имиджа.. кой ще посмее да каже такова нещо.

# 1 060
  • Gotham City
Отдавна се губя от форума, но така ме агресира епизода, че не мога да замълча.

1. Пуснаха гласуването във Фейсбук и от там серия клипчета с изцепки на Кулагин, чак накрая се видя, че Мецана го напада.

2. Мецана я удариха със скилидка чесън и нямало да може да спи от страх...какво по дяволите.

3. Папчо, носа чак му бил издут, "Много удрян нос е това" отсече Мирка

Какво е това племе вътре, бе?

# 1 061
Събрани са една камара истерици с подути носове...

# 1 062
Не ѝ прави чест на Ваня да спекулира с болестта си или измислените такива, не че много ѝ вярвам, търси съчувствие, но получава само съжаление.

# 1 063
  • Испания
Мира към Константин: "Удрян нос е това".

Не, Мира, удрян е в главата и то преди години.

# 1 064
Отдавна се губя от форума, но така ме агресира епизода, че не мога да замълча.

1. Пуснаха гласуването във Фейсбук и от там серия клипчета с изцепки на Кулагин, чак накрая се видя, че Мецана го напада.

2. Мецана я удариха със скилидка чесън и нямало да може да спи от страх...какво по дяволите.

3. Папчо, носа чак му бил издут, "Много удрян нос е това" отсече Мирка

Какво е това племе вътре, бе?

На Папчо и главичка му били ударили, хахаха!!!

Лъжец, нагло, мазно лайнце е Папката.

Общи условия

Активация на акаунт