VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 652
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 040
Стига сте врещяли...за тоя кекс бе. То стана като костилките и грейпфурта...там  що друга песен пяхте Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 041
  • България <3
Добре де, повечето тук сте майки, ако е за вашето дете дали със същите очи бихте гледали на Кулагин? Нямам деца, но собственоръчно бих му извила врата. "ПравимЕ торта". Кой, бе Кулчо, ти ли я правиш? Вбеси ме само да го гледам.

Тортата да не е дъщерята на Лора, че да убиваме хората за едно тесто? Торти с повод и без повод се правят, голяма работа. Да не е вселено това дете вътре

# 2 042
  • Варна
Ммм тортата /кекса същинска крем пита крем пита Joy карузо

# 2 043
Явно не само на нас, но и на клюкарската банда на Шаро е направил впечатление студения коментар на Стефанаки.

Абе гадно типче е този.
Никой не изпъква сред тази банда идиоти. Само Кулагин беше приятен играч, но жалко, вече е аут.

Насето обърна лопатката, нали много се кефеше на Мира?

И Гала като се затича да ражда на 50 години...За какво й е? Тя скоро баба трябва да стане нали има дъщеря?

# 2 044
  • София
Добре де, повечето тук сте майки, ако е за вашето дете дали със същите очи бихте гледали на Кулагин? Нямам деца, но собственоръчно бих му извила врата. &quot;ПравимЕ торта&quot;. Кой, бе Кулчо, ти ли я правиш? Вбеси ме само да го гледам.
С дете, без дете, гледам шоу.
Лора се разрева защто е некадърна, дори торта не може да прави, а има дете...зарязано при баба и дядо.
А Кулагин понеже е много кадърен, само разваля нещата. Приличало му на кекс, 'ко ще на л***о да му прилича, няма право да го разваля.

# 2 045
Аз харесвам Розмари, но тя какво харесва в тоя противен помак. ..?
Неслучайно акцентирам върху произхода му - той обяснява всичките му идиотични възгледи за жените и парите.

# 2 046
Миринка много се въллнува от креватни клюки , все е първа по въпросите кой е мъж, кой жена, кое е "Няма лошо де "

Изключително просташко е да се ровиш така. Това е личен живот.
И не ми излизайте с оправданията за камерите, те са за пред зрителите.
С какви очи ще ходиш да питаш някого правил ли е секс, не е ли правил, пипал ли е някой друг или не, и т.н.

Много ниско ниво, махленки.

Жената е голяма и си е преценила сама за себе си. Кои са те, и от каква позиция наливат акъли и дават мнения?
Че кои са те, бе?

# 2 047
Оох. Все едно залък от устата на детето й извадиха...стига драми. Майка съм и бих направила сама тортата в тая ситуация.

# 2 048
Ама как пък никой от участниците не разбра,че е вътре за да бъде провокиран,стресиран,тормозен и изкарван от равновесие-ми това е формата,ако си толкова тъп,че да не го разбереш ще истерясваш и ревеш,пък като не ти издържат нервите ,си тръгваш .Жалка картинка

# 2 049
Ако мъжа ви у дома изяде тортата без да знае какво ще направите. Там всичко им е общо. Знае, че няма да има специална покана, хапна си. Чудо голямо. Те направиха драма. Той изприказва глупости, които за каквато и да е майката са силно неприемливи. Но да- много ергени и моми са на този акъл.

А трябва ли да отреже точно парчето, за да развали буквата? Можеше да си отреже от останалите парчета с които "поправи" тортата.

# 2 050
Ричко почва и той, качи се бе шматарок, като се изтърсиш на тиквата белким ти дойде акъла.

# 2 051
  • Испания
Показаха изрязано "Л" от кекса/блата. Някой да видя "А" с чертичката? Не са показали такова нещо. Сигурно е било встрани и той го е взел.

Много шум за нищо.

# 2 052
Да, то детето, което се отглежда от баба си и дядо си, ще чака кекса на Божка.

# 2 053
Мачо бой папка и той кекс...с лъжица.Joy

# 2 054
  • Испания
Ричард вече се чуди как да влезе в кадър. Като Кукунашева.

Трябва да започне да говори на камерите.

Общи условия

Активация на акаунт