VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 727
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Той наистина се изненада, когато разбра че е за дете и веднага се опита да поправи. Стига сте го демонизирали.
Реагира така, защото веднага му се изрепчиха.

# 2 026
А бе каква мисия, никаква мисия няма. Биг брадър винаги известява зрителите каква мисия е дал, много пъти се е казвало това.

Не е така. Има тайни мисии, има и секретни.
Нали не мислиш, че всичко е оставено на произвола? Трябва да се режисират някои неща, за да има шоу.
Поне една трета е абсолютна режисура, вкл. на участници.
Но те са подписали договори за конфиденциалност и нищо не могат да си кажат след излизането от шоуто, или пък по време Simple Smile

# 2 027
Добре де, повечето тук сте майки, ако е за вашето дете дали със същите очи бихте гледали на Кулагин? Нямам деца, но собственоръчно бих му извила врата. "ПравимЕ торта". Кой, бе Кулчо, ти ли я правиш? Вбеси ме само да го гледам.

Първо, бих си я направила сама, ако съм толкова загрижена за РД на детето. И второ - на детето не му пука за някаква си торта, изобщо няма да си го слагам. Не живеем в соца, когато тортата е била някакъв супер лукс.

# 2 028
Миринка много се въллнува от креватни клюки , все е първа по въпросите кой е мъж, кой жена, кое е "Няма лошо де "

# 2 029
Ама тази торта на детето ли ще я пращат, или те ще си я изядат? И детето болно ли е?

Скрит текст:
И още едно уточнение - нали писах, че преди четях редовно Блясък - на мен Лора ми е известна най-вече от там, не от творчеството й. От време на време я снимаха пияна и пишеха статии за това колко е проста (не с тези думи, но това беше основния замисъл).

# 2 030
Тук всички са майки-героини за чудо и приказ, сам-самички си отглеждат децата, никога не искат помощ от родители или не наемат бавачки.

# 2 031
И това е вярно, но тук сме събрани различни хора, съответно различно мнение относно тази ситуация, хич не ми дреме за Лора, нито я защитавам, нито оправдавам Кульо, а онова ревящото му се чудя на акъла, опищя цял Нови хан.

# 2 032
  • София
Добре де, кой нормален човек отива и нарочно реже първото парче сам... това е да сееш разруха нарочно. Много тъпо поведение. Не е въпроса, че ще го оправят блата. И вместо да каже едно обикновено Извинявай, тръгна да вади от 9 кладенеца вода.. излагации. А на Константин какво му пречат всички хора от малкия град, като рече “тя/ той е от малък град”, все едно от пещерата идват тея хора, не са доразвити още. Надут е много.

# 2 033
Ако мъжа ви у дома изяде тортата без да знае какво ще направите. Там всичко им е общо. Знае, че няма да има специална покана, хапна си. Чудо голямо. Те направиха драма. Той изприказва глупости, които за каквато и да е майката са силно неприемливи. Но да- много ергени и моми са на този акъл.

# 2 034
Добре де, повечето тук сте майки, ако е за вашето дете дали със същите очи бихте гледали на Кулагин? Нямам деца, но собственоръчно бих му извила врата. "ПравимЕ торта". Кой, бе Кулчо, ти ли я правиш? Вбеси ме само да го гледам.
С дете, без дете, гледам шоу.
Лора се разрева защто е некадърна, дори торта не може да прави, а има дете...зарязано при баба и дядо.

# 2 035
Миринка много се въллнува от креватни клюки , все е първа по въпросите кой е мъж, кой жена, кое е "Няма лошо де "
То нея май само това я интересува.Joy

# 2 036
Лорчето и Божка повече биха се зарадвали на няколко бутилки пиячка, да се почерпят за рождения ден на детето, ама като няма - на кекс ще я карат.

# 2 037
А бе каква мисия, никаква мисия няма. Биг брадър винаги известява зрителите каква мисия е дал, много пъти се е казвало това.

Не е така. Има тайни мисии, има и секретни.
Нали не мислиш, че всичко е оставено на произвола? Трябва да се режисират някои неща, за да има шоу.
Поне една трета е абсолютна режисура, вкл. на участници.
Но те са подписали договори за конфиденциалност и нищо не могат да си кажат след излизането от шоуто, или пък по време Simple Smile

Много си се объркала.

# 2 038
Хипотетично, ако Кулагин правеше торта за майка си, баба си, леля си, щяха да го изядат, че харчи продукти от общия бюджет.

# 2 039
  • густо майна Филибето
Щом тук така казват, значи е така. Grinning
Мистър Искрено и лично Heartpulse
 А на Рози не й пукало какво мисли България за нея. Все едно е друга в Германия.

Общи условия

Активация на акаунт