VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 125 907
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 105
Аз карузо мога да ям, само ако е под формата на някое от петлетата метнато във фурната!

Баш  съм и аз така...

Лягам пандишпанчета...че карузо ще ме вдигне в тъмни доби ...Joy

# 106
  • София

Я се стегнете и танцувайте в ритъм. Иначе ще викна Ваня не да пее, а да потича в тръст.

# 107
  • Испания
Аз карузо мога да ям, само ако е под формата на някое от петлетата метнато във фурната!

Без обеца, предполагАМ.

Лягам пандишпанчета...че карузо ще ме вдигне в тъмни доби ...Joy

Защото си лягаш с кокошките, затова.

# 108
така и не разбрах какво общо има просташкото карузо с Брадъра?
Рекламата на карузо е по интересна от брадъра, от там тръгна.
Не четете темата, някои и формата не гледат.
Ще се преместя в темата за откраднат живот, там са къде къде по сериозни. Mr. Green

# 109
  • Испания

Я се стегнете и танцувайте в ритъм. Иначе ще викна Ваня не да пее, а да потича в тръст.

Веднагически!

# 110
Аз пак се връщам към Кульо и договора му с Брадъра. Ами той явно е имал предвид по време на мисии, когато им вземат нещата , лишават ги и от гащи / в други сезони го е имало/ , да си върви с розАвото чанте в комплект. Ми нека. Ще излезе той в понеделник , според мен. И не по договор, а защото е изтрещял. От промото това виждам. Дам, без него шоОто ще е друго , но дали пък няма да е по-добре. Какви ли маски е свалил./ Актьорчето си имаше лабилна психика, пак щеше да изтрещи/.  В отношенията между хората има разни правила, етика, възпитание. При него такова липсва. Провокации на елементарно ниво. Да кажеш на някоя, че и е смъкнато дупето- голям героизъм, няма що. то щот около него все  бразлски дупета въртят.
Но.. не ми търсете диалог Joy, непоклатима съм в нехаресването ми на такива самозванци.
Гледам шоуто съвсем за забава и такава забава няма. Та ми е все едно кой колко се излага. Стига да има над какво да се смеем.
А Ваня, ако не беше Кули, щеше да си намери друга мишена, Ричко например. Тя си се прицелва..амазонката ми тя.

# 111
Ще се преместя в темата за откраднат живот, там са къде къде по сериозни. Mr. Green

Е то няма изчитане, два дена не бях влизала във форума и за два дена имахте 1100 нови отговора!!! Човек на практика няма как да изчита всичко.

на мен пък брадърът ми е интересен, ако не ми беше интересен нямаше да го гледам. Ето, оная тъпа ферма никога не ми е била интересна и дори не я гледам за минутка, изобщо не знам кой участва в нея. Но Брадърът си е класика в жарна "публично орезиляване".

# 112
  • София
Сигурна ли си, щото аз съм там доайен от най сериозните.

Майтапа на страна добре, че има български сериали.

# 113
Със сигурност Кулагин е вкаран, за да скандализира и да провокира. Сценаристите много добре са видели тези му способности в ''Черешката", още повече, че заедно с него влезе и неговия първи ''спаринг партньор'' - Нора. Всеки от тези хора в Къщата е преценен какво може да покаже, да стане шоу. Неслучайно са били поканени и Ева и Ваня - и оттам са мислели, че ще изскочи заек. Очакван е бил сблъсъкът на характери. Ричи и Рози са влезли като заместници на някой, който е отказал. Стефчо пък - по шуробаджанашка линия.

# 114

Майтапа на страна добре, че има български сериали.

Тая докторска глупост изобщо не мога да я понасям. Даже ме е яд, че я дават от 20 часа, вместо Брадърът да почва час по-рано.

# 115
  • Варна
Стефчо е моя фаворит и ще е победител. 😁

# 116

Ще е победител друг път. Да си ходи час по-скоро при Гала-заспала.

# 117
Да, бе! Едва ли Simple Smile Simple Smile Simple Smile Wink

# 118
  • Варна

Ще е победител друг път. Да си ходи час по-скоро при Гала-заспала.
Иска ти се, ама няма. 😂😂

# 119
  • София
Цитат
author=esstela link=topic=1068982.msg37515765#msg37515765 date=1539537980]
Цитат

Ей на, ти да видиш Simple Smile))
Ами ако Пртко вземе победата какво правим?
Щото ако Кулагин не е то друг не остана, освен Пртко.

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 20:38 от Shatzi

Общи условия

Активация на акаунт