VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 703
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 425
... Бас държа, че най-голям фен на Кулагин е снаха и!  smile3521
Joy  Joy  Joy

Голяма драка беше Кулагин, ама и другите не му отстъпват. Злобни, лъжливи и манипулативни създания.
На мен обаче точно сега ще ми е интересно. Той прекалено доминираше с поведението и обединяваше всички в общ фронт срещу себе си. А в общото не може да се види кой какъв е. Сега ще си проличат по-ясно. Ден-два ще се си мили един на друг и ще се обичат всички, после ще започнат с изцепките. Да не говорим, че ББ ще се постарае да им помогне.
На мен тези вътре не ми бяха толкова неприятни, колкото онези отвън. Коментаторите. Е те там беше ужасно. Подмазвачество, лицемерие, извъртане, насъскване и каквото се сетите. И ако за хората в къщата можем да приемем, че да участници в социален експеримент и бла-бла, то за тези отвън, какво!?

# 1 426
Точно в това е проблема,хора.
Има личности и като Кулагин,и трябва да ги има!
Но останалите са безсилни да го разберат и да са приятели с него.Роузи и Ричи почти успяха.Значи можело.
Всеки е изпратен тук с някаква мисия.

# 1 427
ББ този сезон не е под слогана "Женско царство", а "Психари дебнат отвсякъде".  Много лабилни излязоха тия випове.

# 1 428

Аз не съм хомофоб, за разлика от теб!
А щом Добринка може да бие, лъже и нарича някого животно, нищо не ми пречи да я наричам свиня... дори мога да добавя и дебела... дебела свиня /и това не касае килата и, а дебелата и злобна душица/  Изчерпателна ли съм? Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз бих допълнила с "мръсна и лъжлива", описанието на свинската душица.

# 1 429
Няма никакъв смисъл да има ол старс или каквито и да е повече сезони. След като се плаща някой да е бит, някой да бие, правила няма и всичко е предварително решено. Бития е изгонен, биячката свинка е светица. Това предаване трябва да се свали от екран.
Подкрепям. И вип брадър и господари на ефира според мен трябва да бъдат свалени от екран. Еднакво изкуствени са и двете предавания.

# 1 430
Скрит текст:
Константин ми е фаворита от самото начало.Всички останали малко или много се оакаха
е не, ти гледа ли изобщо...точно той ?!
Да гледам от самото начало и го наблюдавам точно него.Викам си- ще се издъни това момче и  тогава язък за очакванията ми.Не ,не се изложи нито за миг .Да не беше светец ,но беше точен и коректен в доводите и преценките си.Лично аз искам да виждам  млади хора като него.
Joy Joy
Не се сдържах...Mask

Повърна ли? Като си представи да виждаш много млади хора, като Пепа?

Ама то именно  такива хора като Пепа преобладават и са представители на моето поколение, за съжаление. Включително и на моето работно място мъжете са с манталитета на Пепа. Пепа Транс е средностатистическия елитен работник в офисчИ в столицата - мазен, кух и би.

# 1 431
  • Испания
Смайлис,кажи моля те,това нещо може ли да се случи в Испания???Имам роднини в Аликанте,и тях ще питам.Това никъде не може да се случи,което стана тази вечер.Все едно бяхме на Колизеума,а зверовете ръфаха ли,ръфаха.

Абсурд! Многократно писах и гледам да съм умерена в съпоставките, за да не се дразни никой. На секундата ще се намесят. Няма такова нещо: някой да иска да влезе в изповедалнята и да не бъде приет моментално.

Няма никаква база за сравнение. Гледам формата от много години тук и в 24-часовия канал включително. Да режат с ножицата, да шият с бели конци - няма как да се случи.

# 1 432
ББ е за съд! Остави гладна Ваня, да кара само на два хляба на ден, и после се чудят защо е скочила да прегризва врата на Кулагин...ми, от глад!!!

# 1 433
Ако Кулагин е Цар Плъх (по Кънчев...), то Ваня е Царица Свиница....

# 1 434
Кънчев да бяга да хване тавана на пенсиите Simple Smile
Азис тотално приключи с любовта на публиката.Превърна се във фалшив хетеро-палячо Simple Smile

# 1 435
  • Бургас
Много УдавнЪ прИдаванЙетУ сЪ изчерпЪ....
То, остана ли някой за Ол старс?
Ако има ББ, по добре да е с хора от народа, ама нормални! Ако са останали такива желаещи😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 1 436
Няма никакъв смисъл да има ол старс или каквито и да е повече сезони. След като се плаща някой да е бит, някой да бие, правила няма и всичко е предварително решено. Бития е изгонен, биячката свинка е светица. Това предаване трябва да се свали от екран.
Подкрепям. И вип брадър и господари на ефира според мен трябва да бъдат свалени от екран. Еднакво изкуствени са и двете предавания.

Изкуствени до такава степен, че чак не можаха да прикрият последните нагласени репортажи и стигнаха до прокурор. Разбира се, ще го отнесе, оня жалък репортер, когато моралиста Джуди му е режисирал постановките.

Надявам се и Биг Брадър да го докара до там, да им лъснат кирливите ризки. А ако не цялото предаване, то поне някои мазни биячки, да стигнат до съд.

# 1 437
утре ще гледам записа, но това ... просто нямам думи каква злоба е изписана на лицето й 😶🙊😣
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/338977606855222/
Леле, тая свиня как го налага... когото и друг да беше ударила така в къщата, щеше да я светне по злобната кратуна, а Кулагин понесе всичко и не и отвърна поне с един шамар... а може!  ooooh!
Бас държа, че най-голям фен на Кулагин е снаха и!  smile3521
Значи много ми е интересен двойния ти аршин! Такъв скандал се опита да заформиш, след като написах, че Кулето е гей, а сега никак притеснително не ти се струва да наричаш Добринка “свиня”!
А щом Добринка може да бие, лъже и нарича някого животно, нищо не ми пречи да я наричам свиня... дори мога да добавя и дебела... дебела свиня /и това не касае килата и, а дебелата и злобна душица/  Изчерпателна ли съм? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ми по тая логика, щом Кулагин наричаше Плачков педераст, тогава значи и ние можем да го наричаме него педераст?! 😎

# 1 438
  • София
утре ще гледам записа, но това ... просто нямам думи каква злоба е изписана на лицето й 😶🙊😣
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/338977606855222/
Леле, тая свиня как го налага... когото и друг да беше ударила така в къщата, щеше да я светне по злобната кратуна, а Кулагин понесе всичко и не и отвърна поне с един шамар... а може!  ooooh!
Бас държа, че най-голям фен на Кулагин е снаха и!  smile3521
Значи много ми е интересен двойния ти аршин! Такъв скандал се опита да заформиш, след като написах, че Кулето е гей, а сега никак притеснително не ти се струва да наричаш Добринка “свиня”!
А ти през цялото време говорих за душата й, че е дебела и отново, че душата и е свиня! Извинявай тогава. Joy Не вникнах в толкова дълбоко! Реших, че и ти не прояваваш толерантност към различните! Expressionless
А само да уточня, че аз пък говорех за поведението на К., че е гейско, нямах предвид сексуалната му ориентация!
hell-o, той и К. е хомофоб!

# 1 439

Кажи Марийке, нещо по темата ли имаш мнение или пусна тема за чалгичка текстовете си и ни каниш там?
Сали, с розовия кожух е само за казачок:
Валентинка, Валентинка, Валентинка моя, садуягода малинка, малинка моя...

Общи условия

Активация на акаунт