VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 571
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Голям купон си спретнаха  Grinning
Рупат звучно салата от зеле и обсъждат .... кого? Пак Кулагинчето !!!

Опитаха се да вият малко на гръцки, ама не им се получи ... само дето счупиха няколко чинии или чаши ... по гръцки, че се разчувствали...

Па Ваня вече се изживява като батман Head Band

# 1 486
Скрит текст:

По тязи логика при тази голяма гей общност, аз не мога да разбера защо и тях ги причисляваме към различните?

Кой го причислява към различните, защото е гей? Аз дори не съм сигурна, че е. Не ме и интересува в случая. Това е толкова ярка личност, че няма абсолютно никакво значение с кого си ляга и дали си ляга с някой изобщо.
Значи пак нещо не сме разбрали като ни се обясни поне 5 пъти, че сме нетолерантни към различните. Ок, вероятно за друг е ставало дума Joy

Да, пак не си разбрала, но вместо да се хилиш на това, се върни и прочети. С когото и да си ляга някой, това не го прави особено различен вече.

# 1 487
Мира нещо омърлушена ми се видя. Нали е телевизионер, предполагам е наясно с възможностите и игричките на тв.
Учудваме ме, че Галкин Стефан, който уж също трябва да е вътре в нещата, толкова наивно се радва.

# 1 488
Айде стига сте го жалили, той сам поиска да направят така,че да излезе.
Ама котарачето как се беше изтъпанил насред нивите .Жив да го ожалиш ,как ще драпа пеш от Нови хан до София,че не са малко километри с парцаленото кожухче .

# 1 489
Много смешен ми беше тупаника, който Ваня му спретна с бутилката.😂😂😂
 Прабаба ми ме е налагала така, преди 169год някъде, аз се задавям от смях, тя "удря" и нарежда, много мили спомени имам от подобни "побои" и насилия над личността ми. Heartpulse

# 1 490
От тая пасмина вътре Рози е най-достойна за победител, всеки друг - не. Наистина друг не, защото ще е пълното дъно и тотално омерзяване.

# 1 491
Ами гнусно беше, а и как само му пипаха нещата и се хилеха, като злобни деца.....Това ли са ни ВИП-овете????? Това било евтино, това било такова.... Ужас, беше мноооооого грозно.

# 1 492
  • София
Е, стига де и аз всеки път се заричам, че вече няма да го гледам (още след тризначките), но сърце пусто не трае. Явно съм голяма клюкарка  или се опитвам да видя различни характери и как аз бих реагирала спрямо тях, всеки път е едно и също - дразня се на мишките и стадното мислене.
 Опс, забравих, от всички неандерталци вътре, този сезон мисля, че ще е апогея като спечели, кой - Ричко бабин златен! Не мога да повявам, че има млади хора, които разсъждават по този начин. Е това ако ми е в къщи със сигурност ще ме дават по новините, като жена пребила мъжа си.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 00:49 от Смарт

# 1 493
  • София
Айде стига сте го жалили, той сам поиска да направят така,че да излезе.
Ама котарачето как се беше изтъпанил насред нивите .Жив да го ожалиш ,как ще драпа пеш от Нови хан до София,че не са малко километри с парцаленото кожухче .
Тирове минават от там, някой щеше да го съжали и да го вземе.А можеше и да го поутеши.

# 1 494
Рози победител! Не съм й луда фенка, но е най-малкото зло сред онази пасмина. Поне не е злобна.

# 1 495
От тая пасмина вътре Рози е най-достойна за победител, всеки друг - не. Наистина друг не, защото ще е пълното дъно и тотално омерзяване.
и аз сега ги гледах на масата и това си мислих ..гати боклуците са
Розмарин е най правилния избор

# 1 496
 Прабаба ми ме е налагала така, преди 169год някъде, аз се задавям от смях, тя "удря" и нарежда, много мили спомени имам от подобни "побои" и насилия над личността ми. Heartpulse

Подозирах нещо такова, че си отнесла доста бутилки по главата. Просто тогава бяха стъклени, но ... късмет.

# 1 497

Който не помни да са го били на срички, много е загубил. Аз-ка-зах-ли-ти-да-не-пра-виш-та-ка! Simple Smile ))) Навремето така ни тупаха, но станахме хора. Хубави времена бяха...

# 1 498
  • Испания
Просветителят-драскач разказва за някого, който изял 15 брутални чушки. Каква дълбочина на мисълта, чУек!

# 1 499
Много досадни и тъпи разговори, особено историите на Пепа и Птрко Sick

Общи условия

Активация на акаунт