VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 515
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 545
много грозна картинка бяха, когато събираха багажа на К.... Като чакали над плячката. Таз сценка не ми изглежда нагласена, показаха колко им е самоуважението

# 1 546
Това изкуствено пробутване на Ричо към финала изобщо не ми харесва.
Стига вече с тия защити от номинации. Така изобщо не е честно!   Crossing Arms

Дотук като ги гледам никой не ми е симпатичен за победител. Аз предлагам да закрият сезона и направо да почва следващия.
Подозирам, че или ще е Петко (около който се въртят всички като мухи без глави) или Папи Ханс.

ПС: Предлагам на Биг Брадър нова идея за селдващ сезон - ВИП Брадър 'Провокация'. Да съберат най-провокативните играчи до момента от всички сезони (ВИП и  Биг)

Декасамипръстените
Панайот
Женята Минчев
Кулагин
Мара Отварачката
ШеВ Манчев
СаЧка
Захажаева
Вулева
Камелия Воче
Ваня Червенкова

Вие представяте ли си какво шоО ще бъде.
Ама Биги няма да може да им плати хонорарите на всичките накуп... та май няма да видим такъв сезон.  Joy

# 1 547
Сега ще доглеждам. Попрочетох ви...

Ваня забелязах че освен четивото с кръста; е чела и правилника на къщата...защото каза на Кульо, че с ръка не го била докоснала - това когато му натика салфетката в лицето говоря.

Пропуснах кютека. Познах че накрая ще го излъчат...ама нали трябваше пэрво да наместят манипулативните кадри...

Еееехххх...брадъре. прозрачен си ми. Не мойш ме изненада, колкото и да се пънеш...язък ти за барутЯ Joy

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 11:06 от teta75

# 1 548
  • Испания
Гутен утрен!

Къде го гледате този 24h канал?

Тази година има две камери:

https://www.mitele.es/directo/gh-vip-24h-senal-1

https://www.mitele.es/directo/gh-vip-24h-senal-2

Не знам дали може да се гледа от България.

# 1 549
НЕ ИСКАМ да спечели :

-Мазната изкукала Мира
- Примата от Мадан
- Примата Петкан
- Мишката на Гала
- Миьекащия бабоебец
- свекървището биещо с бутилки-
- оня избелял тапет неталантливата наркоманска дъщерята на ....дето преди години удари човек на пешеходна пътека и го покриха/поредната и изцепка/

Честно казано Роузи или Божана ако вземат плакета любима звезда на БГ ..ще ми е все тая

По смотан сезон, заклевам се не е имало в историята на шоОто в БГ!

# 1 550
  • Испания
Кулагин нарочно даде щита на Много добре го видя какво представлява. Манията за величие и недосегаемост съвсем ще раздрусат Ричард, а и той е единственият от останалите, който може да разтрепери дрехите на съквартирантите. Вече имаше такива индикации.

# 1 551
  • Terra incognita
Кулагин поне влагаше някаква мисъл, а Ричо ги разтреперва с невменяемостта си.

# 1 552
  • София
Все тая с какво се разтреперват, важното е да не бъдат оставени на спокойствие Simple Smile)))

# 1 553
  • Terra incognita
Те ще се изядат помежду си. Единственото, което ги обединяваше, беше омразата към Кулагин. Сега, след като нямат вече обща кауза, ще започнат да се хапят един друг. Защото колкото и да ни се струвахс еднакви в битката срещу общия враг, те всъщност са много различни.

# 1 554
Винаги се намират лостове да ги настроят едни срещу други. Аз очаквам да пуснат записи как си говорят зад гърбовете.

Да питам нещо - в промото нямаше ли сцена как Мира и Лора реват. Снощи или съм пропуснала, или ББ е пропуснал подобна .

# 1 555
  • Terra incognita
Аз очаквам да развият и Стокхолмски синдром и скоро да заподсмърчат колко много им липсвс Кулагин и как без него не е същото

# 1 556
Те ще се изядат помежду си. Единственото, което ги обединяваше, беше омразата към Кулагин. Сега, след като нямат вече обща кауза, ще започнат да се хапят един друг. Защото колкото и да ни се струвахс еднакви в битката срещу общия враг, те всъщност са много различни.
Тъкмо да погледаме нещо различно. Да кажа само, че Лора К. е много тъпа, бе.

# 1 557
  • Испания
Винаги се намират лостове да ги настроят едни срещу други. Аз очаквам да пуснат записи как си говорят зад гърбовете.

Да питам нещо - в промото нямаше ли сцена как Мира и Лора реват. Снощи или съм пропуснала, или ББ е пропуснал подобна .

Имаше в промото, имаше и снимка във ФБ, която постнах тук. Снощи нищо такова не показаха. Изпаднала е при монтажа.

# 1 558
  • София
Аз спрях да гледам ВБ. До сега не съм изпускала сезон, но просто не мога, отвращава ме, унизително ми е да гледам тази простотия. Такъв тормоз в национален ефир, СЕМ къде са? Мисля, че догодина няма да има Брадър, не и след тази излагация която спретнаха. Ще се информирам от темата какво се случва.

# 1 559
  • густо майна Филибето
Не помня в подробности прегръдката, но може да е било рев от радост Simple Smile
Не съм любител на чак такива екстремности а ла Кулагин, гнусни ми идват. Предпочитам да се дърлят за това какво си говорят зад гърба.
Ама каква официална маса си бяха спретнали снощи в полунощ! И хрупат зеле Grinning

Общи условия

Активация на акаунт