VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 622
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 620
ПС: Предлагам на Биг Брадър нова идея за селдващ сезон - ВИП Брадър 'Провокация'. Да съберат най-провокативните играчи до момента от всички сезони (ВИП и  Биг)

Декасамипръстените
Панайот
Женята Минчев
Кулагин
Мара Отварачката
ШеВ Манчев
СаЧка
Захажаева
Вулева
Камелия Воче
Ваня Червенкова

Сашка не е провокатор - тя е консуматор Simple Smile

Добавям - Миглена Каканижева, Миглена Ангелова и Луна  Simple Smile

# 1 621
  • густо майна Филибето
А, как шеф Манчев? Друг беше шефа, но му забравих името. Голямо надприказване ще пада.

# 1 622
Кулагин прекали , но тези постъпки бяха провокирани по-скоро от слабост , сякаш бягството беше единствения вариант да си тръгне не унижен . Само не разбрах как стана така , че да се върне . В малкото кадри , които видяхме след завръщането , той се държеше смирено . Много добре знаеше , че е минал границата . Но колкото и силен характер да е , не е лесно да си сам срещу всички . Да , той е скандален , директен , без задръжки , но не спираха да го провокират . Поведението му не беше за пример , но и другите какво ни показаха , те по-достоен пример ли са ? Болни амбиции , алкохолизъм , безхарактерност и още ... Цялото предаване беше насочено срещу него . Физическа агресия имаше срещу него . Не знам защо нападението на Ваня беше пренебрегнато . Също и на Папи . Ако трябва да сме реалисти , Ваня трябваше да напусне с него . Да не говорим за цирка , че бил я ударил с чесън ...и чак и се зачервила устата ... ! Той нямаше да постъпи така , ако тя не беше тръгнала да му муши салфетка в устата първа . А вота от първата секунда на гласуването беше - 70 % за него и не мръдна два часа ...

# 1 623
Не мисля, че Рози е глуповата. Може би е една идея по-наивна, но нейният проблем е, че е добра, а хората често смятат добрите за глупави. Освен това за българските стандарти е прекалено възпитана, а ние българите това не го разбираме и го отчитаме като глупост, липса на борбеност и като нещо отрицателно. Ричи също не е глупав - изглежда такъв заради откровеността си. А като се заслушаш в него, той говори само смислени и логични неща. Но заради дефект в говора и мякане звучи детински и глупашки. Според мен той наистина се застрахова срещу изгонване с тоя секс, с що годе доброто си отношение към Калугин и с всичко останало и за сега явно успява

# 1 624
И една Ирини /да се свети името й/ липсва в списъка Wink

# 1 625
Като тръгна да излиза Кулагин каза на Роузи да му прибере кабела?! За какъв кабел ли става дума? 🤔 Дали не са си с телефоните вътре? Че като пусна някой снимка на розовото му кученце разцъках профила в Инстаграм. В началото на месеца писал под един пост “Липсвате ми котарачета” или нещо подобно. 🙄

Аз нямам фаворит от останалите. Може би Петко или Папи.

# 1 626
"обективният" ВБ как послушно изпълни сценария на Кулагин 🤣 поне спази частта с благотворителността!
а наивните съквартиранти си мислят, че Кулагин го прави за рейтинг хаха да, за рейтинг, но не неговия, а техния и то да върви надолу ⬇️⬇️⬇️
вярват, че е победен, а изобщо не осъзнават, че това беше неговата игра, за да напусне и ВБ е напълно прозрачен  все едно 5 годишно е измислило сценария и си пролича колко е наредено всичко 🤣
да, Мира, абсолютно правилно са представени нещата, кристално ясно си пролича, че ВБ слуша Кулагин 😂
Ники, как така се случи с процентите ... ами той човека си ви го каза да направите така, че зрителите да го изгонят ... брех, човек да не повярва колко сте послушни ...
с щита нанесе още един удар, не толкова да защити Ричард, колкото да може другите да се номинират по между си ... и пак ще слушаме "нищо лично, ама трябва да номинирам някого, нищо лично" 🤣
айде честита да ви е СВЕТИЦАТА 🤣🤣🤣

# 1 627
Гледах коментаторите при Гала и с едно съм съгласна за Кулагин,той няма никакво уважение към никой!
Аз съм възпитавана да уважавам по-възрастните от мен,и това негово фамилиарничене към хора два пъти на неговата възраст,това неуважение и към продукцията,към лекарския персонал,е тези неща не са за прошка!
Иначе не е глупав изобщо,доста попадения имаше и в епитетите беше забавен,но пресоли манджата определено.
Как види ,че не му върви манипулацията обръща плочата-аз съм жертва..самичък това,самичък онова Simple Smile
Но съм на мнение,че и поведението на Ваня е непростимо и излъга ,че тя не го е докосвала,още  в началото на скандала.Според мен и тя трябваше да излезе.
Другият ми противен участник ,и който не трябва да печели ,това е Ричо.Другите не ме дразнят чак толкова,хора с позитиви и негативи,нищо нечувано.
Моят победител е Папи !:)
Много ми е сладък и този Илиян в студиото.

# 1 628
  • густо майна Филибето
А Жана къде я забравяте? А моделката, правила изложба с нарисувани пениси (сори, трудно помня имена)? Материал за шоу има достатъчно Wink

# 1 629
# 1 630
Май искаше да напише Шеф Петров

От интервюто на Кулагин останах с впечатлението, че го е срам от поведението си в къщата и наистина съжалява. Явно снощи е успял да се види как е изглеждал отстрани. Каза, че съжалява за това, което е казал на Мира и съм склонна да вярвам, че е така. Помня и това, което каза Веско в студиото - че съжалява за поведението си в къщата. И за двамата мисля, че поведението им в реалния живот е коренно различно от това, което показаха вътре. И за другите участници мисля, че важи същото

Аз лично искам да спечели Лора. Тя показа, че въпреки всичката помия, която Кулагин изля по нея, може да се справи с него, като го игнорира, не му обръща внимание и не влиза в безсмислени спорове с него. Според мен тя беше единствената от тези, които не го харесваха, която не се поддаде на провокациите му в нито един момент

# 1 631
  • Бургас
А, как шеф Манчев? Друг беше шефа, но му забравих името. Голямо надприказване ще пада.
Шеф Петров
Олеее,каква латерна беше тоя.....

# 1 632
Може ли да помоля за линк от вчерашното предаване? Relaxed
Само да не е от Нова Плей, че не се отваря при мен Innocent
Благодаря предварително!

Мисля, че е излишно да казвам колко безинтересно е предаването. Повтарят стари кадри докато не ги наизустим...затова и спрях да гледам. Този сезон нито един интересен разговор не излъчиха. Може би само историята на Рози, когато Петко я поразпита. Нищо не научих за тези хора. Безславно влязоха, безлавно ще си излязат. При Гала, ако не беше Стефан вътре, щяха само с това да си запълнят предаването. Като че ли и Гала и  коментаторите са гузни, неудобно им е от нещо и темата минава между капките.

# 1 633
На мен ми се струва, че Патрашка по-скоро харесва Кулагин, обаче нали трябва да прави диван чапраз на Гала, както правеше на Николета.

# 1 634
ББ изигра Кулагин. След като той сам напусна къщата, беше ясно, че хонорар няма да вземе. Но целта   му беше и Ваня да си замине без хонорар. Само че ББ е решил да я спаси и затова организира това гласуване. Иначе щеше да го изпрати по живо по здраво да си ходи в къщи в момента, в който каза на съквартирантите да му съберат багажа. Не знам как успяха да го убедят да се върне, явно има някакви клаузи в договора и те ги използваха. Та хитрата сврака попадна в капана с двата крака.
Чудя се ББ ли го накара да каже, че е ходил да търси лекар в драките посред нощ или това е неговата поредна лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт