VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 704
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Ню Йорк
Каква е точно историята с лекарката? Пропуснала съм я, а от дадения тук клип нищо не става ясно. Показва си прангите човека.

Говореше и през цялото време на "ти" и на "ма". Още от вратата я посрещна с "пак ли ти ма" и "ти пък кво разбираш". Крещя и в лицето, лекарката на няколко пъти се дръпна, защото явно очакваше да изяде юмрук в лицето от пияния кульо.

Цялата история е следната: кульо се мъчеше да убеди всички, че той е умен, но много провокативен и всъщност не е злобен, а манипулатор и всичко го прави, за да постигне някакъв търсен ефект и да предвещава реакциите на останалите. Повечето зрители, както видяхме му се вързаха.
Обаче в злополучната нощ, в която напи Божка, явно и той подпийна порядъчно, паднаха му задръжките, изгуби нишката на сценария и си показа истинската същност. Особено добре се видя в отношението му към лекарката, защото тя не му е конкуренция, няма как да каже, че я провокира умишлено и изобщо няма оправдание за действията си. Така драгия зрител разбра, че всъщност "великия стратег" от хаскоу е един комплексар търсещ внимание, насилник - особено над жени, простак и вероятно и с психически отклонения. Сега и 5 години да пише сърцераздирателни постове по инстаграм и фейсбук пак няма да му стигнат да се реабилитира.

# 1 726
Възможно е профилът му да е блокиран - ако много хора докладват един Фб профил (примерно, че е фалшив, или че съдържанието му е проблемно, или нещо такова), администраторите го блокират временно или направо го премахват.

# 1 727
Ама какви революции бълнува този човек Shocked че и с главно "Р"  Joy
Е, как каква Революция? Ами такава обикновена-Свободата Коларгол ще поведе Народа към Бастилията в Нови Хан.
Само да му изчистят пъпките и да го контурират и се мята.

# 1 728
  • Ню Йорк
Ама какви революции бълнува този човек Shocked че и с главно "Р"  Joy
Е, как каква Революция? Ами такава обикновена-Свободата Коларгол ще поведе Народа към Бастилията в Нови Хан.
Само да му изчистят пъпките и да го контуриран и се мята.

Ако е писал за революция във фейсбук вероятно затова е блокиран.

# 1 729
  • В царството на игрите:)
За всички,които обичат Кулагин Heart

Брей, брей, брей..Разчувствах сА  и аззз...Anguished
За Революция не съм готова, колкото и да мА обича Simple Smile
Сладурче!
р. Пък какво снимка само - красота и изящество!

# 1 730
  • София

Насето е от Варна по същия начин, както всички от Смолян като ги питам от къде са казват Пловдив, тези от селата в шоплука са от София и т.н.
за селата около София не знам...
Но за пръв път чувам,че някой от Смолян се прави на Пловдивчанин:rolling_eyes:

# 1 731
Очите са му интересни обаче. Котешки жълти очи Simple Smile
Тези, които сте гледали Брадъра повече, такива ли са му очите наистина или тук играе осветлението? На мен не ми е направило впечатление да са такива светли, ама то в къщата и там осветлението е едно никакво.

# 1 732
Хареса ми посланието, положително и нормално

# 1 733
Според мен са лещи това, но имам роднина с жълти очи (истински жълти - като на котка), така че всичко е възможно.

# 1 734
Лещи са, Кулагин е с кафяви очи. А в къщата редовно беше със сини.

# 1 735
За всички,които обичат Кулагин Heart

Брей, брей, брей..Разчувствах сА  и аззз...Anguished
За Революция не съм готова, колкото и да мА обича Simple Smile
Сладурче!
ох колкко много обработка на една снимка. Целя му живот е такъв на К. само филтри и фотошоп.

# 1 736
Бреййй, за каква революция говори това момче?
Сексуалната беше през 60-тте.
А Руската революция си е 24/7 по принцип.
Аз да питам: байрякът от опашката на розовото му куче ли ще бъде направен или черно боди с кръстосани 2 спринцовки с филъри отдолу като череп и кости???
И в революционния комитет на кого ще разчита? На Ричи, малкото мекичИ или на Немската Розамунда?

Да си припомним златните години, когато Кулагин беше прекрасен кадърен журналист (от 28 минута е най-интересно и за биг брадър):
https://www.youtube.com/watch?v=t6ZUKEz_s0Y

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 16:28 от Маpи

# 1 737
  • Испания
Лорчето беше с тези крила и снощи по време на живото излъчване. От промото се вижда, че пак кадри с Кулагин ще излъчват. Сигурно имат доста. Докато останалите започнат да се избиват, ще гледаме стари записи пак.

# 1 738
В понеделник ли излезе той...днес цял ден нищо ли не са правили...че да излъчат актуални кадри...може и да пропусна в такъв случай...

# 1 739
  • София
Бреййй, за каква революция говори това момче?
Сексуалната беше през 60-тте.
А Руската революция си е 24/7 по принцип.
Аз да питам: байрякът от опашката на розовото му куче ли ще бъде направен или черно боди с кръстосани 2 спринцовки с филъри отдолу като череп и кости???
И в революционния комитет на кого ще разчита? На Ричи, малкото мекичИ или на Немската Розамунда?

Да си припомним златните години, когато Кулагин беше прекрасен кадърен журналист (от 28 минута е най-интересно и за биг брадър):
https://www.youtube.com/watch?v=t6ZUKEz_s0Y

15:43 говори,че в песните на Деян имало ужасно много нецензурни думи.Значи от него се е учил.Значи той от край време ходи с клинчета, а като гледам колко снимки има на краката си, явно е влюбен в краката си.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 16:50 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт