VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 127 527
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 845
Pupitka, не стъклена душко, стъклЯна, тъй да знаеш.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 846
  • София
Абе, писна ми от гнусотии!!!!
То не пиха от една кофа с плюнките на всички, то не се епилираха в хола, Фърляйки косми по съседите, то сега краката ще си мият .... Бляк!

# 1 847
Ние с вас ако влезем в един ББ, ехе...такива сценки ще им изиграем, такива отвари ще приготвим...

Не бих се навила, честно. Трябва да е на живот и смърт, за да вляза.

Аз бих се навила, само ако ми осигурят "Ела тука, свиня мръсна" Костова, като съквартирант.

# 1 848
Joy
Миенето на крака не сме ли го гледали вече. Само дето сега ще е групово, хм Wink

# 1 849
Карузо, Карузо преди малко влезе в ролята на първия звънец. Да не закъснявате, че си записвам.
Тук съм аз, ама за какво съм да ме пита човек. Ни ролки съм си сложила, ни отвара съм сварила, ни със стъкляна салфетка разполагам. Голям срам тази вечер, направо любителско участие.  Blush
Не се притеснявай. И аз така, ама като метна мръсните чинии от вечеря по умивалника и съм готова. После ще им раздам салфетки на фона на карузо моите да чистя... Оле...

# 1 850
Ох, влезте ми, влезте . Аз ще сложа най- лъскавата брошка и ще ви диря дипломите като изчезналата интонационна среда.
Или ще дебна в тъмницата за кадри - коя е най-" уметна" във въртеливо постъпателните движения.

# 1 851
  • Испания
Абе, писна ми от гнусотии!!!!
То не пиха от една кофа с плюнките на всички, то не се епилираха в хола, Фърляйки косми по съседите, то сега краката ще си мият .... Бляк!

Що? По Библията е. Ето, и ББ я чете.

# 1 852
Карузо, Карузо преди малко влезе в ролята на първия звънец. Да не закъснявате, че си записвам.
Тук съм. Точно на време.
Карузо, карузо крем пита! Naughty

# 1 853
  • София
А пък за любителите на Петко, само си спомням как висеше като торба на един кол, докато Стефан си стоеше като пич (не че той ми е много симпатичен, де!)

# 1 854
  • Испания
Записах ви. ДЮшайте спокойно!

# 1 855
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Поне сЮДиенче сложи ли?
Тц, даже au contraire - тъкмо го свалих. И още по-скандалното е, че не възнамерявам да го слагам тепърва. Така и така не съм по протокол тази вечер, ще взема да скъсам синджира...  Laughing Ама ти ме запиши де.

# 1 856
Накарузени 140 броя в темата засега. Blush

# 1 857
Оффффффф...ай ся сценки. Кво се прави тая и тя....

# 1 858
Мисля докато дават Кульо да ида да си туря ролките, страх ме е да не ми ги взема Пепа, ще му аресат със сигурност.Joy

Оставям ви да гледате как Ваня рИве.

# 1 859
  • София
Ваня как театрално реве, ще повърна!!!!

Общи условия

Активация на акаунт