VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 558
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Това е друго. Спрямо Роузи-  Ричи няма вина. Всички знаят, че ще се излъчи. Но Ричи застрахова себе си и своята слава стова да разкаже на Стефан, сакън да не се подмине какъв мачо е. И да, мъж да се хвали ми е смешно.
Rolling Eyes

Твоето мнение явно е такова, моето не е...

# 2 251
Кулагин хвърли скилидка чесън по Ваня Костова, уж й нацели устата. Тя подивя като див шопар и го наби с бутилка минерална вода. Имаше уж някакво гласуване във ФБ кой да излезе, и той излезе. Ама върни си епизода да гледаш театрото.

Опитах се, ама тъпаците от НОВА не ме тачат заради тъпите реклами. Предпочитам да не им пълня шиите. Благодаря за комента.

# 2 252
Тя подивя като див шопар...

Satisfied

защо като?

# 2 253
Ричи всеки път успява да се надскочи.
Най-най жената в страната е Николета?!
Добре че го оставиха, да ни изненадва ежеминутно.

# 2 254
  • България <3
Мира каза нещо днес - много се дразнила на хора като Ричард, които говорят лошо за хора, които са постигнали повече от тях, т.е понеже той не е вип, не харесва виповете - стори ми се, че сложи себе си в тази графа вип заради физиономията, която направи.  Хубаво, известна водеща и журналистка е, това прави ли я вип? Very important people - Божана? Лора? Папи?

# 2 255
# 2 256

Изобщо не става въпросс за Роузи, а за Ричард... "какво толкова обидно" бил казал... наистина ли харесвате мъже, които се хвалят какво и с кого са го правили.!?   smile3513
Ама той реално не я обидил. Не е казал тая "к*рва ми се навря в леглото". Каза нещо, което преди това го е видяла цяла България. Самата Рози, ако се притесняваше толкова какво ще си кажат другите, ако научат, нямаше да го направи, но явно не и пука особено. Тя дори и не реагира кой знае как. И какво значи "похвалил се е"? Как може да си похвалиш за нещо, което е било видяно от стотици хиляди хора, преди ти самият да си си отворил устата?

# 2 257
  • густо майна Филибето
Мира каза нещо днес - много се дразнила на хора като Ричард, които говорят лошо за хора, които са постигнали повече от тях, т.е понеже той не е вип, не харесва виповете - стори ми се, че сложи себе си в тази графа вип заради физиономията, която направи.  Хубаво, известна водеща и журналистка е, това прави ли я вип? Very important people - Божана? Лора? Папи?
Прави я повече от Ричард. Естествено, че и виповете са хора, и ходят до тоалетна.

# 2 258
  • Испания
Ричи всеки път успява да се надскочи.
Най-най жената в страната е Николета?!
Добре че го оставиха, да ни изненадва ежеминутно.

Затова и Кулагин му даде щита. И не само заради това. Стратегически ход.

Изобщо не става въпросс за Роузи, а за Ричард... &quot;какво толкова обидно&quot; бил казал... наистина ли харесвате мъже, които се хвалят какво и с кого са го правили.!?   smile3513
Ама той реално не я обидил. Не е казал тая &quot;к*рва ми се навря в леглото&quot;. Каза нещо, което преди това го е видяла цяла България. Самата Рози, ако се притесняваше толкова какво ще си кажат другите, ако научат, нямаше да го направи, но явно не и пука особено. Тя дори и не реагира кой знае как.

Хич не я е обидил. Похвалил я е.

# 2 259
Скрит текст:
Лора е много затворена. Когато човек е много затворен, или е глупавичък, или е гениален. Ама Лорка...едва ли е второто...
Гениално е да си мълчи, като няма какво да каже. Може и да е единствената й проява на гениалност. Grinning
Харесва ми как се владее при провокация. Голямо перде е.

Лора живее в някаква паралелна вселена. На нея ама въобще не й пука за никой и за нищо, освен за купониране. Съмнявам се да има друга мисъл в главата, освен да се забавлява. Повърхностно същество е.

# 2 260
  • Враца
Ричи в джакузито ми прилича на Чобака..  Crazy

# 2 261
Ама той реално не я обидил. Не е казал тая "к*рва ми се навря в леглото". Каза нещо, което преди това го е видяла цяла България. Самата Рози, ако се притесняваше толкова какво ще си кажат другите, ако научат, нямаше да го направи, но явно не и пука особено. Тя дори и не реагира кой знае как. И какво значи "похвалил се е"? Как може да си похвалиш за нещо, което е било видяно от стотици хиляди хора, преди ти самият да си си отворил устата?

Рози каза, че въпреки, че след като е правила каквото е правила във ВБ я чака "лов на вещици" (както се изрази), тъй като моралът на българското общество бил друг от морала на германското, на нея не й пука.

# 2 262
Херувимчета, вие още ли коментирате Ричард Лъвското сърце?! Недейте, де. Вие изобщо не сте хай левъл. Забравяте, че той е с 3 мозъчни гънки, които да му напомнят, че трябва да: яде, тренира и направи милиони Money

# 2 263

Хич не я е обидил. Похвалил я е.
Тя сама си се обиди. Една себеуважаваща се жена, би ли си позволила да направи подобно нещо в национален ефир? 

# 2 264
Скрит текст:
1,665 харесвания
valentinkulaginГооолям зор и драма за изгорялата им "торта".. А аз като нямах една кутия с бонбони да почерпя за мое здраве на рожденния си ден.. Така ли се тръшках да рева и обиждам?!? Където съм участник! Ще правим торти за родата отвън.
Ами дай да им затворим и по един буркан да пратим зимнина на бабата и дядото!
Торти ще правим да покажем колко добри майки сме! А иначе по кръчмите по цели нощи.. А Лора що не направи сама тортата за детето си, а кара робинята Изаура? Щото не може и едно яйце да свари на 35 години жена ми било..
[/url]

Мрън мрън...

Общи условия

Активация на акаунт