VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 534
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 265
За мен актът сам по себе си - да правиш секс не е срамен. Както е много уважително, грижовно, цеЛително да измиеш краката на някого. Нито е унижение, нито е изкупление. Близост с друг човек е. Нормално е. Хора сме. Но ако второто мога да направя към всеки, то сексът е нещо интимно, защото се надяваш да е с любим човек. За мен не е страшно, че под юрган правиш секс по тв, а че е спорт, без намек за чувства. И това го опошлява.

# 2 266
  • Испания

Хич не я е обидил. Похвалил я е.
Тя сама си се обиди. Една себеуважаваща се жена, би ли си позволила да направи подобно нещо в национален ефир? 

Eстествено, че не. Винаги съм го твърдяла и никога не съм я харесвала.

В момента ставаше въпрос за гнома, затова и го написах.

За мен те са двете страни на една и съща монета. За нея не било от значение. Естествено, че е нейна работа. Ако номерът в живот ѝ е да се държи като парцал, проблемът си е неин. Изобщо не ми пука за нея.

Коментирам показаните видеа.

# 2 267
Обаче я заболя от постъпката на Ричи паричи. Накрая ми се видя, че й се насълзиха очите и напусна стаята, в която беше той. И на него му стана кофти от това, че на нея й стана кофти. Не са съвсем безчувствени тези двамата.

# 2 268
Започвам да си мисля, че жълтурите са прави,  като казват, че ще ни "назначат" Пепа Тестера за "любима" звИзда...  ooooh!
На най-голямата клюкарка /направо недостижима!/ и обръснаха краченцето, вместо да задръстят ефира с неговото вечно бла бла бла бла... за всеки...
Искаше ми се да му видя увисналата брадавица... smile3506
Хаха, яко се посмях. Да му видим увисналата брадавица... GrinningGrinningGrinning

# 2 269
Херувимчета, вие още ли коментирате Ричард Лъвското сърце?! Недейте, де. Вие изобщо не сте хай левъл. Забравяте, че той е с 3 мозъчни гънки, които да му напомнят, че трябва да: яде, тренира и направи милиони Money
Блока пропусна. Grinning

# 2 270
Ама има време- според мен утре ще ни продължат разкритията. Сега лека нощ!

# 2 271
  • София
Скрит текст:
1,665 харесвания
valentinkulaginГооолям зор и драма за изгорялата им "торта".. А аз като нямах една кутия с бонбони да почерпя за мое здраве на рожденния си ден.. Така ли се тръшках да рева и обиждам?!? Където съм участник! Ще правим торти за родата отвън.
Ами дай да им затворим и по един буркан да пратим зимнина на бабата и дядото!
Торти ще правим да покажем колко добри майки сме! А иначе по кръчмите по цели нощи.. А Лора що не направи сама тортата за детето си, а кара робинята Изаура? Щото не може и едно яйце да свари на 35 години жена ми било..
[/url]

Мрън мрън...

Те пък егати голямата драма направиха, като че ли беше нещо непоправимо.

# 2 272
  • Испания
Цитат
valentinkulagin Гооолям зор и драма за изгорялата им "торта".. А аз като нямах една кутия с бонбони да почерпя за мое здраве на рожденния си ден.. Така ли се тръшках да рева и обиждам?!? Където съм участник! Ще правим торти за родата отвън.
Торти ще правим да покажем колко добри майки сме! А иначе по кръчмите по цели нощи.. А Лора що не направи сама тортата за детето си, а кара робинята Изаура? Щото не може и едно яйце да свари на 35 години жена ми било..

Цитат
valentinkulagin Колко е фалшива Мира.. Пред мен дръпна цяла реч колко е щастлива, че се пречистваме и си прощаваме, а зад гърба ми се оправдава пред другите съквартиранти, че била принудена да го направи! Браво, Мира! Топ водеща не си, но за топ лицемерка - минаваш!
Аз излязох, но шоуто го владея и отвън!

Болднатото е мое дело.

# 2 273
 Ами прав е Кулагин. И за тортата, и за Мира!

Тия пък наистина, с тая торта много се изложиха.

# 2 274
Скрит текст:
1,665 харесвания
valentinkulaginГооолям зор и драма за изгорялата им "торта".. А аз като нямах една кутия с бонбони да почерпя за мое здраве на рожденния си ден.. Така ли се тръшках да рева и обиждам?!? Където съм участник! Ще правим торти за родата отвън.
[/url]

Мрън мрън...

Те пък егати голямата драма направиха, като че ли беше нещо непоправимо.

Ми няма само драми с несесери да гледаме, я! Божана попреувеличи, обаче това е игра все пак. Всеки гледа да докопа кокала и да победи. Лорка Другата Реалност, най-накрая се усети да пусне и тя някоя сълза, ей така, за цвят. Щото все пак, други воюваха нейната битка и срамота съвсем да не се включи.

# 2 275
За тортите и мишката...

Както помня върховните простотии като свалените гащи на наш Тошко, гаврите с Луна и тъпотата свещена на Златките, така помня и една много мила сцена с друга торта в брадъра…

Оплюваният масово Къци направи торта за рождения ден на детето си и по едно време успя да я покаже на камерите и каза "Асене, това е за тебе, тате!" (може и да бъркам името на детето, но така звучеше). Преди това я майсториха всички заедно, извадиха каквото имат, дори май направиха и една свещичка, навиха някаква салфетка около клечка... Беше мила сцена и аз тогава си помислих колко добър баща е Къци. За което сега съм убедена, защото чета прекрасни неща за децата му.

Като човек, който работи с деца, мога да кажа, че дори и да не прави майка ти тортата, самият факт, че майка ти е намерила време и организирала торта за тебе, която дори ще покажат по телевизията - за едно дете това е прекрасно. Дали тортата е кекс, палачинки една върху друга или от 2 филии хляб с маргарин и сладко по средата - няма значение. Дали мама я няма на празника, защото е "на работа", ако е оставила подаръци и успее да ти прати нейното "съобщение" чрез камерите, че МИСЛИ за тебе - няма по-важно нещо за едно дете. Аз съм сигурна, че детето не е останало без торта, Лора му е поръчала подаръци и като излезе с хонорара ще го заведе където то пожелае.

Въпросът беше в жеста, в сигнала, в значението на един детски рожден ден, в символичността, в чистотата на идеята…. И това всичкото Кулагин го наака по най-миризлив начин.

# 2 276
  • София
Тя пък Лорката едни сълзи пусна....я да взима пример от Ванчето. Божана точно това направи, видя сгоден случай и тя да се изкара жертва, отново на гърба на  Кулагин, като за последно.

За тортите и мишката...

Въпросът беше в жеста, в сигнала, в значението на един детски рожден ден, в символичността, в чистотата на идеята…. И това всичкото Кулагин го наака по най-миризлив начин.

Кулагин не знаеше, че е торта за детски рожден ден. Никой не се сети да му каже, тяхна си е грешката.

# 2 277
И това ако не е по сценарий. Насочват камерата и Папи обува гащите..........да става и да действа

# 2 278
  • София
Ма къде четете коментари от Кулагин ?!?

# 2 279
  • Испания
Събудиха ваш Ричи, за да ни забавлява.

А така беше устремил поглед в бъдещия си блок...

И Мутрегеньо...

Раздават подаръци на всички от сърце.

Ваш Ричи вече спи сам.

Общи условия

Активация на акаунт