VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 499
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
Ричо щастлив, веднага грабна принцеса, да не би да остане гладен.

# 2 296
Е каква е тая тъпотия сега. Изкараха Кулагин и сега се чудят как да запълват ефирно време. И знаят, че се излъчва. Папита каза "не заспивяй сега братле" на някого.

# 2 297
  • Някъде в Матрицата
ББ, извикай Ричко пак и му дай тава с мекици. 😂😂😂

# 2 298
Важното е,че Мецана отново се тревожи. ooooh!

# 2 299
  • Испания
Добринка е в изолатор - далече от другите, та да не ги буди, докато чете на глас Библията.

# 2 300
Божана: "Ванче, айде идвай при нас, ядем принцеси"
В: " Малеее"  Joy
Голям апетит има тази жена.

# 2 301
  • Варна
Тотално глътнаха вода феновете на кукулагин. 😂😂

# 2 302
В момента ББ като ги призовава в изповедалнята ми прави  впечатление,че този сезон почти всички около полунощ са по леглата.В други купонираха до малките часове.Поне от коментари на водещите и участниците се разбираше.Имаше си дежурни пиянски групи.Патрашка и тя беше участник в такива ''интелектуална'' компания в нейният сезон.

Ми то с този емоционален вампир в къщата, гледаха явно да се спасяват да подремнат раничко, щото по цял ден им късаше нервите. Сега, като се поуспокоят мисля, че ще започнат да купонират. Но тези съквартиранти са много различни един от друг, имат различни интереси и минало, едва ли ще се сближат чак толкова много. Освен това, някои от тях са действащи на тв-екран персони в момента и трябва да внимават за имиджа си.

# 2 303
  • София
Как могат да шляпат боси, като гледам в каква мръсотия живеят. И после се намъкват в леглата с мръсните крака. А иначе - претенции до Бога.

Големи мърльовци, големи !!!!

# 2 304
Тук въобще не става въпрос дали ще има друга торта или не и майката гола ли е в клиповете си.Иде реч за това, Кулагин колко е оскотял и нещастен. Няма право, да руши тортата, която не е само за детето, а е повод за хубави емоции, няма право да обижда, няма право да навлиза в личното пространство на който и да е, изобщо, аз не съм срещала по-голяма грешка на природата в живота си за съжаление.
Ами някой даде пример с тортата, която направил Къци за детето си и това колко добър баща го правело. Един вид ми прозвуча, щом Лорето се е сетила да направи торта за детето, значи е много добра майка.
Иначе това какво нямал право Кулагин, се отнася за всички, не само за него.
А той реално може да не е разбрал, че тази торта е за детето на Лора, те го изгониха и не му казаха какво пишат.

# 2 305
  • София
Тук въобще не става въпрос дали ще има друга торта или не и майката гола ли е в клиповете си.Иде реч за това, Кулагин колко е оскотял и нещастен. Няма право, да руши тортата, която не е само за детето, а е повод за хубави емоции, няма право да обижда, няма право да навлиза в личното пространство на който и да е, изобщо, аз не съм срещала по-голяма грешка на природата в живота си за съжаление.

Всичко това не важи, когато си в шоу, игра и си влезнал доброволно при това, тоест си се продал. 
И стига с тая торта. Когато си отряза парче си беше още във фаза опечен кекс. Smiley

# 2 306
Счу ли ми се Божана като взе пакетчето с подправка да коментира в спалнята, че друга трева искала.

# 2 307
  • Варна
И искате да ми кажете, че тъпунгера не го направи нарочно? Шанс няма да ме заблудите. Освен мен и нормалните хора.

# 2 308
  • София
Не е въпросът знаел ли е или не е знаел, голяма уста има, ми питай де, какво правят, може ли да си вземе.Детето на Лора няма вина,че той нямал торта за рождения си ден.

# 2 309
Скрит текст:
Тя пък Лорката едни сълзи пусна....я да взима пример от Ванчето. Божана точно това направи, видя сгоден случай и тя да се изкара жертва, отново на гърба на  Кулагин, като за последно.

Ами К. в крайна сметка е единственият губещ в състезанието. Щото те са там, а той не е. И да, много хора натрупаха имидж на гърба му. Затова има една народна мъдрост: "Който се смее последен, се смее най-добре". Някои хора подценяват народните мъдрости и пословици...но те са верни, защото са доказани във времето.

Всички ще излезнат, въпросът е колко дълго ще останат вътре, за да си показват резилите. Това, че е навън никак не го прави губещ. В този формат колкото и да не им се вярва на някои хора, той ще спечели най - много симпатизанти.[/quote]

Моето впечатление е точно обратното. Провали се с гръм и трясък, защото прекали. Както е казал народа: "Прекален светец и Богу не е драг".

Общи условия

Активация на акаунт