VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 709
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 445

Тази котка прилича на Пепа с тази бенка Wink

# 2 446
Кулагин все едно чете форума в ефир, ама като каже нещо и О колко е злобен. А ние можем да коментираме същото, удобно скрити зад клавиатурата Wink

# 2 447
  • Варна
Лъки, ако беше само тортата ок, ама не се знае още какви ги е надробил тоя дебил, така че е нормално да изпушиш.

# 2 448
За Стефчо - негова работа си е дали иска или не да има деца.
Да, влязъл е-коментирайте го. Но нямате право да го съдите. Хората са различни. И всеки си има неговите причини...
Това не го прави лош човек - имам предвид това негово желание.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 12:54 от teta75

# 2 449

Когато си котка на сВиня Костова.

# 2 450
  • Варна
Като не иска да го коментират, да си е затварял устата Стефан и да си е стоял в тях. Ще го коментират много ясно. Детемразеца. Той причината си я каза много ясно - не обича деца.

Може да има друга причина, която да не иска, да каже в ефир, не е длъжен да се обяснява.

# 2 451
Днес при Гала коментира ли се вчерашното предаване и особено спора на Стефан с Мира относно брака и децата?

Не чух, обаче много се ядосах на това, че го коментират. Защо си позволиха да му държат сметка? Никой няма право да сочи с пръст. Може да има безброй причини или само една, да не искаш дете и това си е лично твоя работа. На скоро се запознах с младо момиче, което отказва да има деца, заради това, че родителите й са глухонеми и рисковия процент е над деветдесет. Та всеки да си гледа в паницата.

Скрит текст:
Гнусльо е заразно зло. 😂

Моралка, ама той не спря да мрънка, ама да дойдели веднага, ама бил пребит, ама защо носел оковите, за пръста ренген и скенер,безброй претенции и то към лекарката, която няма общо с това. Много преувеличи и пресоли, все искаше да става на неговата, но няма как да се получи. Как го защитавате тоя плазмодий?
Те коментират причината - той сам я каза - не обича деца и му липсва родителски инстинкт (перифразирам негови думи - той каза "майчински инстинкт" или нещо от този род). Всеки може да коментира когото си иска, не му държат сметка (когато някой ти държи сметка, те обвинява в очите, когато приказва зад гърба ти, просто клюкарства - голяма разлика). Стефан също коментира много хора зад гърба им.

# 2 452
Това, че е в бяла престилка, автоматично не означава, че е кадърен Човек и кадърен лекар. Доверие и уважение давам след като и ако съответната персона си ги е заслужила.
Странна ми е тази логика - щом е лекар, и дай автоматично да му се кланяме и да му целуваме краката. Ми не-отдавна не е така, особено в нашата мила родина. Със свещ се налага да ги търся кадърните лекари, със свещ! Та ще уважавам когото аз си преценя, а не този, за който в библията пише че трябва ....

Нито лекарката познавам, нито Сульо...все ми е тая как протече срещата между тях.

Доста хора не вдянаха, че всичко при Кульо е поза....

Съгласна съм с теб, че сред лекарите има и нечитави, но тя, едва влязла, а той  бълва срещу нея какво ли не. Кой е той да преценява, че тя нищо не разбира? Може би е професор по мдеицина? Като какъв се изживява, не ми е ясно?
Не мога да приема такова поведение за нормално, още повече от човек който има велики претенции.
Казваш "Доста хора не вдянаха, че всичко при Кульо е поза...." Бих добавила само "и въздух под налягане".

# 2 453
  • София
Проблема е, че Стефан повдигна този въпрос сам преди няколко седмици. Никой не тръгна да разпитва...
И тогава се възмутихме, че такива лични неща не се говорят в ефир.

# 2 454
Като не иска да го коментират, да си е затварял устата Стефан и да си е стоял в тях. Ще го коментират много ясно. Детемразеца. Той причината си я каза много ясно - не обича деца.

Може да има друга причина, която да не иска, да каже в ефир, не е длъжен да се обяснява.
И какво - кой го кара да се обяснява? Не разбирам накъде биеш - всеки трябва да го харесва ли? Из интернет има много сайтове, в които се коментира поведението на Стефан Галов - как ще ги спреш?

# 2 455
На мен Нова тв ми е пусната за фон и при Гала споменаха нещо за думите  на Стефан,но не ги слушах много. Чух Гала да казва,че няма такова нещо като ултиматом,били заедно 13 години,не знам какви си още щуротии. С две думи си го защити.

# 2 456
Пипи, някой обясни по-назад, че крушката си има опашка. Има предистория там, не се виждат за първи път...как да коментираме нещо, което не сме видяли изцяло?

# 2 457
  • Варна
Петя, аз видях и чух как Петко и Мира го обсъждаха с  обвинителен тон.Не беше просто клюка.

# 2 458
  • в резерват
За лекарката, като гледам как я посрешна Кулагин, най-вероятно е дошла с голямо закъснение. Но допускам, че най-вероятно от екипа не са подали сигнал навреме.

За кекса, гадно е да ти пипат каквото си готвил преди да е завършено. обаче , предвид какво се случва в тази къща се казва: "това няма да го пипате, за детето е", а не да се трещи впоследствие. на мен да ми домирише на домашен кекс и аз си отчупвам. Ако ми кажат, че е за  някой, не пипам.
Той носи прангите да им спаси бюджета, нямат право да го изолират от общите запаси.

Иначе за Стефан - поздравявам го.  За първи път го усещам честен.  Казва, да , такъв съм. И по-добре. Представете да се появи едно дете и то да живее с хора, които не го обичат.

# 2 459
За Стефчо - негова работа ли си е дали иска или не да има деца.
Да, влязъл е-коментирайте го. Но нямате право да го съдите. Хората са различни. И всеки си има неговите причини...
Това не го прави лош човек - имам предвид това негово желание.
Че кой го съди за това? Лично аз коментирам извъртането му, че не е казал нещо, което всъщност е казал, и набеждаването на Мира в лъжа. Тя поне повтори думите му едно към едно, за разлика от мъжките клюкарки, които си правеха свободни интерпретации на неин гръб от някакви закачки на 4-5 човека с спалнята и я набедиха грозно. Намерих епизода с въпросните коментари и наистина нищо подобно от нейна страна не видях. Петкови простотии! А после, жените били клюкарки, ха!

Общи условия

Активация на акаунт