VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 622
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 460
Това, че е в бяла престилка, автоматично не означава, че е кадърен Човек и кадърен лекар. Доверие и уважение давам след като и ако съответната персона си ги е заслужила.
Странна ми е тази логика - щом е лекар, и дай автоматично да му се кланяме и да му целуваме краката. Ми не-отдавна не е така, особено в нашата мила родина. Със свещ се налага да ги търся кадърните лекари, със свещ! Та ще уважавам когото аз си преценя, а не този, за който в библията пише че трябва ....

Нито лекарката познавам, нито Сульо...все ми е тая как протече срещата между тях.

Доста хора не вдянаха, че всичко при Кульо е поза....

Съгласна съм с теб, че сред лекарите има и нечитави, но тя, едва влязла, а той  бълва срещу нея какво ли не. Кой е той да преценява, че тя нищо не разбира? Може би е професор по мдеицина? Като какъв се изживява, не ми е ясно?
Не мога да приема такова поведение за нормално, още повече от човек който има велики претенции.
Казваш "Доста хора не вдянаха, че всичко при Кульо е поза...." Бих добавила само "и въздух под налягане".

Нали вече обяснихме, че той ПОЗНАВА лекарката? Очевидно вече го е преглеждала. Може пък да не е било безпричинно изказването му.

# 2 461
Като не иска да го коментират, да си е затварял устата Стефан и да си е стоял в тях. Ще го коментират много ясно. Детемразеца. Той причината си я каза много ясно - не обича деца.

Може да има друга причина, която да не иска, да каже в ефир, не е длъжен да се обяснява.

Ми за какво се обяснява тогава, като не е длъжен? Може това, може онова. Като си отваря голямата уста, ще е коментиран. Същото важи и за стопанката му Гала, дето толкова е закъсала, че се е отказала от дете, заради тоя гном. И тя ще е коментирана.

# 2 462
  • Варна
Като не иска да го коментират, да си е затварял устата Стефан и да си е стоял в тях. Ще го коментират много ясно. Детемразеца. Той причината си я каза много ясно - не обича деца.

Може да има друга причина, която да не иска, да каже в ефир, не е длъжен да се обяснява.
И какво - кой го кара да се обяснява? Не разбирам накъде биеш - всеки трябва да го харесва ли? Из интернет има много сайтове, в които се коментира поведението на Стефан Галов - как ще ги спреш?

Оф, пак размахваш пръст и ти. Обсъждат, нямам против и ние също, ама се почна, как можело така, децата били най-готиното нещо на света, особено от любимия човек, дрън-дрън. Това не е просто коментар, баш си го обвиняваха.

# 2 463
Много ясно, че ще го обвиняват, защото е детемразец.

# 2 464
Петя, аз видях и чух как Петко и Мира го обсъждаха с  обвинителен тон.Не беше просто клюка.

Че как ...нали трябва да блеснат. ...не е за изпускане тази възможност...ще коментират я...

Аз не мисля че Стефан е неспособен да се защити. Не му и дреме много какво мислят другите по този въпрос и за този негов избор. Така и трябва. Човек има един живот и  е редно да го живее, както той го разбира, а не както му диктуват останалите карузовци....

# 2 465
Joy
Скрит текст:
Тази сутрин забелязвам нещо забавно, което искам да споделя - ВБ са ме блокирали и не мога да пиша на страницата им. Предполагам, че не е заради нещо, което съм писала за участниците, защото има доста по-обидни коментари. Ако блокират всички, няма да им останат коментиращи. Примерно - вчера писах, че Божка е дива кукувица - на мен това не ми изглежда като кой знае каква обида, като се има предвид, че на страницата пише много по-лоши неща за нея.
Най-вероятно са ме блокирали заради това, че писах, че всички предавания на Нова тв са нагласени и няколко пъти споменах, че вотът от понеделник е фалшив. Писах и че сценаристите им са страшно некадърни (това, разбира се, си е мое мнение).Освен това писах и за това, че Господарите е страшно фалшиво предаване и Върбанов не просто се е правил на жертва, а най-вероятно е направил това, което са му казали продуцентите. И останалите им репортери правят същото - вероятно и техните "разследвания" са толкова истински, колкото и неговите.

Както и да е - щом така са преценили, няма какво да направя. Не могат да ме спрат да споделям мнението си на собствената си стена, освен това, все още мога да ги тагвам, ако ми се занимава (за сега не ми се). Както и да пращам жалби до СЕМ, ако преценя.
Хич да не ти пука ! Има толкова вулгарни изказвания и не ги блокират.Просто не са издържали на истината която си им написала.
Друго забелязах ,масово хората наказват брадъра като отменят лайковете на страницата му ,коментарите са оскъдни и  има малко харесвания на постовете им.Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 13:15 от trendafilka

# 2 466
  • Варна

Много си крайна.

# 2 467
Преди половин час изгледах клипа с признанията - така е по-удобно - пропускам глупостите и гледам интересните 6 минути от предаването. Направи ми впечатление как свърши - Папито към Мира - "Не си дърта, като отлежало вино си" и нейното лице в близък план... Това трябваше да мине за приятелски разговор ли? И какво я бяха накачулили Петко, Папито и Божка - все едно я пазят да не избяга? Отвратително навлизане в личното й пространство, просташко и долно поведение. Не че тя заслужава съчувствие, но те прекалиха много.

Мира вярно реагира странно при разговора за Стефан - какъв беше този жест - искала да го застреля? Но на него не му пука, така че е все едно. Той дори каза, че предпочитал наказанието, пред излагацията.

# 2 468

Pipi_, поизхвърли се и ти Simple Smile Ще рече човек, че само ти работиш тук Simple Smile
В офиц. сайт на предаването има качени отделни епизоди, има го и епизода с докторката. Виж го Peace
Нищо толкова драматично нямаше с нея. Той е мрънкащо и невъзпитано човече, тя беше доста неадекватна, така че до голяма степен си заслужи мрънкането. А и в крайна сметка, като се е хванала с такова предаване, трябва да е подготвена за всякакви изцепки.

Птица, съжалявам, ако съм те подразнила с нещо. Тета предлага да изгледам целия сезон, а това ми идва в повече, вярвай ми. Наистина не разполагам с такова време.

# 2 469

Много си крайна.

Детемразците, заслужават крайност. "Да пукнат всички" - пак. Стефан е абсолютна злоба, мрази всичко освен себе си, счупено същество, социопат.

# 2 470
Те пък щото тези които имат деца, са всичките едни филантропи...малеееее.....смях.

# 2 471

Много си крайна.
Сутринта Гала си призна, че тя е искала дете на даден етап от връзката им.
Стефан пък категорично каза, че не искал повече деца, защото ще му пречат.
Гала се мъчи да замаже, казвайки, че Стефан бил ОК ако стане бебе, но не са работили целенасочено и не е правила опити ин витро както се тиражираше в медиите. Също така, каза че Стефан е страхотен баща, но не се умилявал от такива...едни противоречия, ужасно беше.
Детемразец не знам, но егосист с главно Е.

# 2 472

П.п. За мен това с "малката злобарка" беше излишно, но не съм скандализирана от това, че е нарекъл така точно лекарка (щеше да ми прозвучи странно за когото и да се отнасяше). Не изпитвам автоматично уважение към някого, само защото е лекар (или какъвто и да е друг). Не съм индийка да изпадам в обожание, като видя лекар.

Joy И аз не съм индийка, повярвай ми. Става дума за елементарно възпитание. И то, пак повтарям, от човек с огромни претенции.
Както и да е.

# 2 473

Нали вече обяснихме, че той ПОЗНАВА лекарката? Очевидно вече го е преглеждала. Може пък да не е било безпричинно изказването му.
Аз също съм на мнение, че тази същата лекарка е идвала и преди това, но не са ни показали случката. Не вярвам да я нарече малка злобарка без да я познава. ББ се опитва да ни манипулира, но поне да бяха отрязали момента в който и казва "Пак ли ти си дошла, пак ли теб пратиха?".

# 2 474
Те пък щото тези които имат деца, са всичките едни филантропи...малеееее.....смях.

Не са, той е живия пример - хем има, хем не иска. Но обикновено, хората, които нямат или не им е на дневен ред в списъка с желания да имат още, не се интересуват от темата особено. Докато тоя е много надъхан, като стане дума - не, не искам, не обичам, те ще ме разпилеят, не!

А за лекарката - виждали са се много ясно, освен - Пак ли ти?, коментираха и че миналата седмица му е преглеждала крака.

Общи условия

Активация на акаунт