VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 554
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Испания
Имам отговор от СЕМ - пише, че по принцип наблюдават зорко предаването. Аз им писах за конкретно нещо (но няма да напиша какво, тайна е - сигурно има и други жалби, нека продуцентите да не научават предварително от какво точно се жалват хората).
Скрит текст:

Пилат Понтийски пасти да яде! Отчитат дейност и си измиват ръцете.

Благодаря, че сподели.

# 2 611
Пртко кавалер 😂😂😂
Мъжете били защитавали жените 😂😂😂
Аврора, едно и също ли гледаме?

Пртко като те види, ще ти каже да му донесеш ракийцата и да пометеш/изпереш и наготвиш. Докато той със всичките "мъже" обсъждат каква си мърла и какви са ти гащите.
Но ето, има жени, които харесват Петко, то за това е пълно с пртковци под път и над път.

А Кулагин , ще ме гримира от сутрин до вечер и ще обсъжда колко съм прекрасна с...всичките "жени"Sunglasses
Описваш типажа Петко съдейки не знам и аз по какво. Не видях да юрка жена си ,да готви чисти и да и обсъжда гащите. Докато ВалЮ често го правеше. И да видях в доста ситуации Петко да защитава жени без да бъде пряко нападнат. Нещо което ме кара да уважавам хората, защото голяма част реагират единствено и само , когато лично бъдат жегнати.

# 2 612
Сутринта Гала си призна, че тя е искала дете на даден етап от връзката им.
Стефан пък категорично каза, че не искал повече деца, защото ще му пречат.
Гала се мъчи да замаже, казвайки, че Стефан бил ОК ако стане бебе, но не са работили целенасочено и не е правила опити ин витро както се тиражираше в медиите. Също така, каза че Стефан е страхотен баща, но не се умилявал от такива...едни противоречия, ужасно беше.
Детемразец не знам, но егосист с главно Е.

Аз съм малко назад още в страниците, ще ме извините.

Много точен коментар, So Lucky*!

Изумявам се как някой може да защитава този човек Стефан. Свестни, според мен, потребителки го оправдават?

Дотук той се показва като доста краен човек, но прикрит, подмолен, дори бих казала и коварен.
Много ясно той каза в един от лайфовете, че Гала е искала деца от него и са водили разговори, но най-накрая се била отказала (!) . Смисълът беше, че е бил непреклонен.
Съжалявам, но не мисля, че тук опира просто до един избор дали искаш да имаш деца или не, а дали обичаш човека до себе си, и защо, за Бога, си с него 13 години?
'Ми не е редно това. Не е взаимно решение, а е само негово. Даже ме учудва че след несъгласие по такъв принципен въпрос тия са още заедно, но историята познава всякакви случаи ...

И друг път съм коментирала поведението му, но изглежда като човек, който обича да уязвява другите. Например, начина по който критикуваше Диона - доста пресоли манджата. Искаше да я уязви, да я унижи, напомняйки й за някакви нейни грешки. Не е читав този човек. Едно е да си добронамерен и мъдър, друго е под претекст на "мъдрост" да легитимираш стрелите си.
Постоянно се прави, че нищо не го интересува и е над нещата, уж е много умен - това го каза и друга потребителка преди мен.
Когато разказва истории, все не си спомня детайли - как е възможно, ако си честен човек? Да не се сещаш какво си работил? Как си се запознал с жена си?

Има нещо много неприятно и подмолно в този човек.

# 2 613
Аз не съм го коментирала дори.
Принципно говорех за личния избор да имаш или не поколение. Само това.

# 2 614
Четох му визитката - https://nova.bg/vipbrother/profiles/view/570/%D1%81%D1%82%D0%B5% … 0%BB%D0%BE%D0%B2/
Бунтар бил, хм, хм... С 20 години лична метаморфоза бил Joy
Ми като има кой да го издържа, той още 20 може да откара.
Май ми дожаля за Гала.

# 2 615
  • Испания
Дали са показали видеа на Добринка и дали ще ги покажат на нас?

Преди си останахме с чакането да видим разговорите на зрители с Тенчева.

Да не стане пак така?

# 2 616
Най-накрая ви дочетох! Simple Smile

Ще кажа нещо последно и за Кирияк Стефчо.
Няма лошо човек да не иска деца. Но на мен ми идва доста тъпо обяснението, че децата пречат на прогреса и "личния път". Просто това звучи някак грешно, егоистично и студенокръвно.
Може би общото възмущение идва по-скоро от тона, с който е изразено това мнение, а не самото то по себе си.

Петя, когато човек изяде блокиране/бан, само защото е казал някаква истина, то е повече от ясно, че нещата са гнили.... Цензура.
Но не ме учудва. Гнус си е и това предаване. Както повечето неща по Нова.

# 2 617
  • Испания
Сакенцето на Кънчев да не е от абитуриентския му бал?

# 2 618
Рози и Ричи може да са всякакви, ама тия хиени в къщата какво са се хванали за възможно най-ниската летва, за най-лесните мишени?

А, то нямало днес да го гледаме...

# 2 619
Сутринта Гала си призна, че тя е искала дете на даден етап от връзката им.
Стефан пък категорично каза, че не искал повече деца, защото ще му пречат.
Гала се мъчи да замаже, казвайки, че Стефан бил ОК ако стане бебе, но не са работили целенасочено и не е правила опити ин витро както се тиражираше в медиите. Също така, каза че Стефан е страхотен баща, но не се умилявал от такива...едни противоречия, ужасно беше.
Детемразец не знам, но егосист с главно Е.

Аз съм малко назад още в страниците, ще ме извините.

Много точен коментар, So Lucky*!

Изумявам се как някой може да защитава този човек Стефан. Свестни, според мен, потребителки го оправдават?

Дотук той се показва като доста краен човек, но прикрит, подмолен, дори бих казала и коварен.
Много ясно той каза в един от лайфовете, че Гала е искала деца от него и са водили разговори, но най-накрая се била отказала (!) . Смисълът беше, че е бил непреклонен.
Съжалявам, но не мисля, че тук опира просто до един избор дали искаш да имаш деца или не, а дали обичаш човека до себе си, и защо, за Бога, си с него 13 години?
'Ми не е редно това. Не е взаимно решение, а е само негово. Даже ме учудва че след несъгласие по такъв принципен въпрос тия са още заедно, но историята познава всякакви случаи ...

И друг път съм коментирала поведението му, но изглежда като човек, който обича да уязвява другите. Например, начина по който критикуваше Диона - доста пресоли манджата. Искаше да я уязви, да я унижи, напомняйки й за някакви нейни грешки. Не е читав този човек. Едно е да си добронамерен и мъдър, друго е под претекст на "мъдрост" да легитимираш стрелите си.
Постоянно се прави, че нищо не го интересува и е над нещата, уж е много умен - това го каза и друга потребителка преди мен.
Когато разказва истории, все не си спомня детайли - как е възможно, ако си честен човек? Да не се сещаш какво си работил? Как си се запознал с жена си?

Има нещо много неприятно и подмолно в този човек.
Години наред вл1бена до козирката. Тази сутрин чак пелтечеше в стремежа си да го защити...Тъжна история.

Хайде на повторение и стари работи, пандишпанки!

# 2 620
Стефо е отвратителен, ненужно рязък, просто човекът си е такъв и обича да се заяжда и да захапва някакви слаби психики а ла Диона, а ла Мира...

Никога Петко, никога Кулагин. Смешник.

Но в случая не симпатизирам и на Мира.

# 2 621
  • София
Ух, тази пък Мира не дава да й се каже нищо. Страшна досадница, не може да се говори нормално с това същество.  Confused

# 2 622
Какво обикновено, грозни сцени.

# 2 623
Дигнахте ли си чиниите? Баеркасата дръпнахте ли...че Стефко ей ся ще ви запита.

# 2 624
  • София
Тая Мира много зле Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт